Şimdi Ara

Ram İle İlgili Soru Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ram in bilgisayara olması için ney ile uyumlu olması lazım? uyumlu olmazsa ne olur?

• anakart ve ıslemcı ıle uyumlu olması gerekır uyumsuzsa hıc calısmaz veya sorunlu calısır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

anakart ve ıslemcı ıle uyumlu olması gerekır uyumsuzsa hıc calısmaz veya sorunlu calısır

nasıl? yani neyi uyumlu olması gerekir? ram ile ilgili çok az şey biliyorum da
  • anakartın sıtesınden ramın yapısı ve destekledıgı hızlara uyumlu ram modellerıne bakarsın ram kontrolcu ıslemcı ıcerısınde ıse onun max destegıne bakarsın
  • quote:

anakartın sıtesınden ramın yapısı ve destekledıgı hızlara uyumlu ram modellerıne bakarsın ram kontrolcu ıslemcı ıcerısınde ıse onun max destegıne bakarsın

arkadaşım yeni pc aldı onu eski bilgisayarımdan ram vercemde o yüzden sormuştum... peki versem o takıp çaışıp çalışmadığını denese bilgisayara bişi olur mu?
  • takıp denemeye gerek yok anakartın modelıne bakın bırde elınızdekı ramın etıketındekı bılgılere uyuyorsa kullanır zaten
  • quote:

takıp denemeye gerek yok anakartın modelıne bakın bırde elınızdekı ramın etıketındekı bılgılere uyuyorsa kullanır zaten

teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.