Şimdi Ara

RAM İÇİN TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ram markalarını 1. likten aşağı doğu sıralarmısınız geil,kingston ve twinmos arasında kaldım ama daha iyi markalar varsa bilindikleri baştan aşağıya sıralarsanız iyi olur anakartım p5b yakında ram takviyesi yapmak istiyorum elimde 512 mb 667mhz ddr2 var onu satıcam o.c. de önümü kapatır diye.
    saygılar...

• geil ile kingston ikiside twinmos dan iyiler
  • Corsair birçok anakartın desteklediği ramdir.MSi,Asus,Gigabyte gibi anakartlarda sorunsuz çalışır.Tavsiye ederim.
  • Mushkin
    Corsair
    Team Extrame
    Geil
    Twinmmos
    Kingston

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 27 Nisan 2007; 14:21:18 >
  • Kingston HX6400D2K2/2G 2 GB 800MHz günlük 900mhz de çalıştırıyorum kaliteli ve perpormans olarak gayet güzel
  • Arkadaşlar hi-level 512mb ddr400 rami 43 usd ye buldum fiyatı nasıl sizce alayımmı? Ayrıca mevcut ramin yanına aynı özelliklerde başka ram taksam sorun lurmu?
  • bende 16mb ram var muhteşem valla 2gb rami deşer geçer valla herkese tavsiye ederim
    ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUZİTTİN 2007

bende 16mb ram var muhteşem valla 2gb rami deşer geçer valla herkese tavsiye ederim
    ,

• quote:

Orjinalden alıntı: keles68

Arkadaşlar hi-level 512mb ddr400 rami 43 usd ye buldum fiyatı nasıl sizce alayımmı? Ayrıca mevcut ramin yanına aynı özelliklerde başka ram taksam sorun lurmu?

Aynı Ramden bende aldım.2x1 GB , ama o/c için doğru seçim değil. 440 mhz'ye kadar çıkabildi.
    Ayrıca zamanlaması da 3 4 4 8 15 ........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.