Merhabalar; Ben yavaşlamış olan laptop uma ram satın alıcam ama hangi mhz alacağım konusu hakkında bilgi sahibi degilim 1333 ve 1066 mhz lik bir ram buldum denedim olmadı. PC den - Görev yöneticisi - performans - ram diyip baktıgımda DDR3 4gb RAM takılı Hızı ise 1867 Mhz olarak göstermekte almak istedigim ram 1866 mhz mi olmak zorunda ve 4gb ram takılı anakarta dahili şekilde alacak alacagım ram 8 Gb 1866 mhz olsa sorun cıkarmı sorun cıkmazsa Toplamda 12 gb ram olucak yardımcı olursanız cok memun olurum. |
ram hakkında yardım ihtiyacım var

-
-
cpu-z indirin spd bölümü ekran fotoğrafı atın.
-
-
-
spd bölümünde başka slot varsa onuda atın.
-
bunlar boş çünkü.
-
beni laptop ta anakarta entegre bir ram var onun haricinde bir slot var ve o slotta şuan boş elimde sadece 1333 mhz ram var pc bunu görmüyor
-
sodimm 8gb 1866mhz 13cl olacak ayrıca voltajı bulursanız ona göre voltajıda aynı olursa tam uyumlu olur.
-
8gb olanı yok peki ben bu verecegim linkte ki ram i alsam zaten mhz leri uyuyor bunu alsam sorun olurmu ve ekstra 4 gb laptopta ciddi anlamda hız katarmı oyunda ve after effects, photoshop programlarında
-
kendi raminizin voltaj değerini bilmeden almayın hocam. gönderdiğiniz ram ddr3L modeli yani low voltage.
-
nasıl bakacagım peki voltaj degerine
-
bilgisayarın ramini çıplak gözle görebilir misiniz. eğer görebilirseniz üstünde yazar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X