Şimdi Ara

ram hakkında yardım ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yavaşlamış olan laptop uma ram satın alıcam ama hangi mhz alacağım konusu hakkında bilgi sahibi degilim 1333 ve 1066 mhz lik bir ram buldum denedim olmadı.

PC den - Görev yöneticisi - performans - ram diyip baktıgımda DDR3 4gb RAM takılı Hızı ise 1867 Mhz olarak göstermekte almak istedigim ram 1866 mhz mi olmak zorunda ve 4gb ram takılı anakarta dahili şekilde alacak alacagım ram 8 Gb 1866 mhz olsa sorun cıkarmı sorun cıkmazsa Toplamda 12 gb ram olucak yardımcı olursanız cok memun olurum.

• cpu-z indirin spd bölümü ekran fotoğrafı atın.

• IrrepertuX kullanıcısına yanıt

• baskaraeren00 kullanıcısına yanıt

spd bölümünde başka slot varsa onuda atın.

• bunlar boş çünkü.

beni laptop ta anakarta entegre bir ram var onun haricinde bir slot var ve o slotta şuan boş elimde sadece 1333 mhz ram var pc bunu görmüyor

• sodimm 8gb 1866mhz 13cl olacak ayrıca voltajı bulursanız ona göre voltajıda aynı olursa tam uyumlu olur.

8gb olanı yok peki ben bu verecegim linkte ki ram i alsam zaten mhz leri uyuyor bunu alsam sorun olurmu ve ekstra 4 gb laptopta ciddi anlamda hız katarmı oyunda ve after effects, photoshop programlarında

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/micron-mt8ktf51264hz-1g9p1-4-gb-ddr3l-1866-mhz-bellek-ram-mt8ktf51264hz-1g9p1-notebook-ram-bellek_pdp_632560697

• baskaraeren00 kullanıcısına yanıt

kendi raminizin voltaj değerini bilmeden almayın hocam. gönderdiğiniz ram ddr3L modeli yani low voltage.

nasıl bakacagım peki voltaj degerine

• bilgisayarın ramini çıplak gözle görebilir misiniz. eğer görebilirseniz üstünde yazar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.