merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ramini yükseltmeyi düşünüyorum. ama hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum. 1 gb almayı düşünüyorum nereden almamı tavsiye edersiniz? (internet hariç) yardımcı olursanız sevinirim. SİSTEM ÖZELLİKLERİ: AMD SEMPRON 3000 512 MB DDR 400 MHZ 128 MB EKRAN KARTI 80 GB HARDDİSK
kingston ram al . en iyilerinden biridir. anakartının nekadar ram i desteklediğini everest programını kurarak öğrenebilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: sasa_iliç merhaba arkadaşlar bilgisayarımın ramini yükseltmeyi düşünüyorum. ama hangisinin uyumlu olduğunu bilmiyorum. 1 gb almayı düşünüyorum nereden almamı tavsiye edersiniz? (internet hariç) yardımcı olursanız sevinirim. SİSTEM ÖZELLİKLERİ: AMD SEMPRON 3000 512 MB DDR 400 MHZ 128 MB EKRAN KARTI 80 GB HARDDİSK zaten 512mb ddr400 var, sendeki mevcut ram in markasını yazarsan yardımcı olabilirim, ekstra 1gb boşuna para verme. 512 mb ddr400 alırsın sadece
quote:Orjinalden alıntı: gnyxgny Hçbirşey olmaz.. 1 gb lık 400 mhz ddr1 ram alabilirsin.. ddr1 diye bir ram yok dostum. ddr yada ddr2 var. bilgine