Şimdi Ara

Ram 6gb gta 5 5gb kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sistemde 6gb ram var takip ediyorum oyunun ram kullanımı 4gb'a yaklasınca kasmaya baslıyor sebebi ramin yetmemesimidir 2gb daha eklesem yeterli olur mu dostlar

• Ben sistemimdeki ram sorunundan dolayı test ve geçici olarak 4GB ram takmıştım akıcı şekilde gta 5 oynamıştım geçen gün (FXAA, 1920x1080, High ayarlar) detaylı sisteminiz nedir ? ekleme yapmak yerine 2x4 8gb ram alırsanız daha sağlıklı olur yada bütçeniz yeterse 2x8 16gb alırsanız ileriyede dönük olur. Sisteminiz ne bilmiyorum ama ne kadar az bellek modülü olursa o kadar iyi, bellek kontrolcüye fazla yüklenilmemiş olur sonuç daha iyi performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Ben sistemimdeki ram sorunundan dolayı test ve geçici olarak 4GB ram takmıştım akıcı şekilde gta 5 oynamıştım geçen gün (FXAA, 1920x1080, High ayarlar) detaylı sisteminiz nedir ? ekleme yapmak yerine 2x4 8gb ram alırsanız daha sağlıklı olur yada bütçeniz yeterse 2x8 16gb alırsanız ileriyede dönük olur. Sisteminiz ne bilmiyorum ama ne kadar az bellek modülü olursa o kadar iyi, bellek kontrolcüye fazla yüklenilmemiş olur sonuç daha iyi performans.

Sistem imzamda mevcut hocam zaten 5 10dk boyunca problem yok yavas yavas ram kullanımı artıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.