RALINK RT3290 PROBLEM VE ÇÖZÜM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
çok teşekkür ederim. beni büyük bir dertten kurtardınız. -
İyi ki bu konuyu açmışsınız 6 yıl geçmiş ama hayat kurtarıyor. -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
başka modellerde de bu ralink ve aynı sorun vardı. zayıf bir ağ adaptörü var. farklı sürücülerle, bukalemun'a dönüyor. çöp..
-
Gerçekten harika, hp probook 4540s notebook kullanıyorum. Internet aldığım firma değişince wifi görmez olmuştu. Ancak lan ile bağlanabiliyordum. Şimdi bu ayarları yapınca wifi den bağlanabiliyorum. çok teşekkürler
-
merhaba bu sorunu çözmek için modeminizin arayüzünüze girmeniz gerekecek sonra oradan kablosuz/wifi ayarları bölümünden kanal ayarını auto yapmanız gerekmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc boi -- 29 Kasım 2020; 19:32:33 > -
Bende de aynı wifi adaptörü var ve sürücüsü son sürüm. Buradakilerin hepsini yaptım fakat durum hala aynı. Ne yapmam gerekir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X