Şimdi Ara

Raks vantilator basit mod :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlr gördüğünüz gibi türk aklını kullandım ses 5.1 kullandığım için rahatsız etmior ayrıca masya werdiği titreşim sayesinde araba yarışları daha zewkli ortalama 10derece düşürüyor

Raks vantilator basit mod :)

• O vantilator kasanın yan kapağına monte et o zaman mod olmuş olur
  • hocam 10 derece düşürüyosa süper
    bu wantilatörlerin küçükleri war arabalar için,ondan alıp denicem yarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

O vantilator kasanın yan kapağına monte et o zaman mod olmuş olur

oyüzden basit mod dedim monte etseydim mod derdim

quote:

Orjinalden alıntı: cagdaseroglu

hocam 10 derece düşürüyosa süper
    bu wantilatörlerin küçükleri war arabalar için,ondan alıp denicem yarın

ewet enaz 10derece düşürüo ki bu benim odamdaki ortamda olan bişi o vantilator ortalama 1375rpm devre kadar çıkabiliomuş senin dediğin vant.lardan bende alıp denicem yakın zamanda... çünkü 60dereceleri görmekten sıkıldım artık...

• hehe güzel fikir bendeki eski pc biraz daha abartıydı o büyük vantilatörü kasanın yanına kapatmıştım direk cd romdan bile hava çıkıyodu
  • ben 2 yıldır (yazları) prescotte işlemcimi böyle soğutuyorum
  • benimki d işlemci odam sabah akşam güneş gördüğü için böle yapmaya mecburum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sısıtem basarısız bence dısarıdan olmaz kapaga monte et o zaman olur....
  • kapağa monte edilirse içerideki sıcak havayı tekrar üfleyeceğinden pek etkili olmaz.bunu geçen sene ben de denemiştim aynı şekilde. ve gerçekten ısınma sorunu tamamen ortadan kalkıyor.tavsiye ederim..
  • ben bu fikri gecen yıl düsünmüstüm su sohben bacaları var ya onlardan kullanacaktım. bunun azını huni sekliden o baca boyuna getirip direk işlemciye basacaktım ama sonra nieyse yapmadım
  • walla gaet ii işe yarıo normalde 1de tutuom oun oynarken 3e takıom witesi ama ben daha ileri gitmeye su soutucu yapmaya karar werdim çünkü ocyi güçlendircem...
  • Ben de saç kurutma makinasının fanını söküp eski BX anakartıma takmıştım sene 1999 , o zamanlar böyle mod olayı felan pek yoktu. Zaten gerek de yoktu ama benim anakart çok ısınıyordu yazın ben de böyle 1 çare bulmuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Ben de saç kurutma makinasının fanını söküp eski BX anakartıma takmıştım sene 1999 , o zamanlar böyle mod olayı felan pek yoktu. Zaten gerek de yoktu ama benim anakart çok ısınıyordu yazın ben de böyle 1 çare bulmuştum.

hocam ucak motoru gibi olmustur o

• yok iyi idi, 5 volt verince ama, 12 voltu verdim mi uçak olyordu evet
  • :D nasıl durdun onun yanında yaa :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.