Bildirim
Raks vantilator basit mod :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O vantilator kasanın yan kapağına monte et o zaman mod olmuş olur -
hocam 10 derece düşürüyosa süper
bu wantilatörlerin küçükleri war arabalar için,ondan alıp denicem yarın -
quote:
Orjinalden alıntı: BuGrAx
O vantilator kasanın yan kapağına monte et o zaman mod olmuş olur
oyüzden basit mod dedim monte etseydim mod derdim
quote:
Orjinalden alıntı: cagdaseroglu
hocam 10 derece düşürüyosa süper
bu wantilatörlerin küçükleri war arabalar için,ondan alıp denicem yarın
ewet enaz 10derece düşürüo ki bu benim odamdaki ortamda olan bişi o vantilator ortalama 1375rpm devre kadar çıkabiliomuş senin dediğin vant.lardan bende alıp denicem yakın zamanda... çünkü 60dereceleri görmekten sıkıldım artık...
-
hehe güzel fikir bendeki eski pc biraz daha abartıydı o büyük vantilatörü kasanın yanına kapatmıştım direk cd romdan bile hava çıkıyodu -
ben 2 yıldır (yazları) prescotte işlemcimi böyle soğutuyorum -
benimki d işlemci odam sabah akşam güneş gördüğü için böle yapmaya mecburum -
sısıtem basarısız bence dısarıdan olmaz kapaga monte et o zaman olur.... -
kapağa monte edilirse içerideki sıcak havayı tekrar üfleyeceğinden pek etkili olmaz.bunu geçen sene ben de denemiştim aynı şekilde. ve gerçekten ısınma sorunu tamamen ortadan kalkıyor.tavsiye ederim.. -
ben bu fikri gecen yıl düsünmüstüm su sohben bacaları var ya onlardan kullanacaktım. bunun azını huni sekliden o baca boyuna getirip direk işlemciye basacaktım ama sonra nieyse yapmadım -
walla gaet ii işe yarıo normalde 1de tutuom oun oynarken 3e takıom witesi ama ben daha ileri gitmeye su soutucu yapmaya karar werdim çünkü ocyi güçlendircem...
-
Ben de saç kurutma makinasının fanını söküp eski BX anakartıma takmıştım sene 1999 , o zamanlar böyle mod olayı felan pek yoktu. Zaten gerek de yoktu ama benim anakart çok ısınıyordu yazın ben de böyle 1 çare bulmuştum. -
quote:
Orjinalden alıntı: jiddi
Ben de saç kurutma makinasının fanını söküp eski BX anakartıma takmıştım sene 1999 , o zamanlar böyle mod olayı felan pek yoktu. Zaten gerek de yoktu ama benim anakart çok ısınıyordu yazın ben de böyle 1 çare bulmuştum.
hocam ucak motoru gibi olmustur o
-
yok iyi idi, 5 volt verince ama, 12 voltu verdim mi uçak olyordu evet -
:D nasıl durdun onun yanında yaa :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X