Şimdi Ara

Rakion Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
60.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekleyeceğim bişey daha var mesela oyundaki hızlarına bakıyorum
    124ms, 435ms, 999ms falan ama benimki 0ms of of çıldıracağım valla oyuna giriyorum oynuyorum adamların bazıları beni lagger diye oyundan atıyor
  • valla ben oynadim halaa da devam ediyorum gercekten zevkli
    lvl 13 üm cete felan da var ben turkiye cetesine girdim karakteri olanlar adlarini msg atsinlar
  • arkadaslar bakın arkadas bana lagger diyolar ama benim ustumde 0 ms yaziyor diyo
    oyunun hatasi heralde kendinde hep 0 ms yaziyo ama onu sen bilemiyosun hatta bana lagger dediler ms mi sordum kac acaba diye 200 dedi sastim kaldim internet hizimi seviyorum bu arada benim rakiondaki adim

"Burak94"
  • pardon 200 yazmisim 2000 ms
    dedi
  • benim lvl 10 ninja DEMosTytr modem gelsin bi tamirden oynicam
  • BEN PRO YUM HAHAHA SIZ NE ANLARSINIZ BE RAKIONDAN MAKSAT GIR GIR SAMATA xD bana soracan o oyunu KIMSEYE 1vs1 de yenilmedim yenilmemde HA ARKADASIM RAKION HACK I ENGELLIYEMEDI eheueheuheuheuehuehe K
  • SORULAR BANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakionkrali[last]

SORULAR BANA

soru isteyeceğine açıklama yap maden o kadar çok biliyorsun ... ne , nasıl, nerde... mikrofon sende buyur.
  • Rakionda yuksek guvenlik war bunu asmak kolaydi 1 hafta önce herkez kiriyordu güvenliği ama yeni gelen sistem kaldirilinca [recommander] hackleme oranı azaldı kolay değil cheat engine bile bas koyamadi sonra karakterlerden bahsedeyim=eger bu oyunda golem stage felan yapmak istiosaniz blacksmith olacaksin
    eğer ben ugrasmam yinede lv atlarim diyenlere adam dövmek isteyenlere ninja , warrior ,archer iclerinde en iyi dovusen ninjadir tabi bildiginiz tik tik tik tik tik sag tus ile değil onun taktikleri war turkiyede ninja oynamayi bilen 4 kişi war biri ben diğer 3 nede ben öğrettim oyunda solo felan hikaye golem yapacaksin ve size stat pointleri solüyorum =

Blacksmith=range + cell dusturicon + move speed
    Ninja=attack speed + grip + range
    Archer=attack speed + range + move speed
    Mage=Range + attack speed + max armor
    warrior=Special + attack speed + move speed
  • Bu oyundaki herkes senin gibi alçak gönüllüyse süpermiş ya, ne bu Ariel reklamımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AburCubur

Bu oyundaki herkes senin gibi alçak gönüllüyse süpermiş ya, ne bu Ariel reklamımı

raikonkralı abicim bu....borumu. reklamını da yapar artizliğinide.... respect to ur ass diceksin geçiceksin..

baksana elemanın ilk açıkladığı nokta hack nası yapıldı nasıl engellendi gibisinden bişiiler...ne beklersin başka ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 23 Eylül 2006; 15:37:50 >
  • arkadaslar su topic e bi kac resim koysaydınız da biz de anlasaydık oyunun nasıl bisey oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

arkadaslar su topic e bi kac resim koysaydınız da biz de anlasaydık oyunun nasıl bisey oldugunu

istediğin resim olsun, buyur

http://images.google.com.tr/images?q=rakion&hl=tr

• Tekrarmı indirsem acaba özledim beh ^^
  • YAW SORU SORUN NE YAPAM SIZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Mage için:

- Attack speed: büyüler de dahil mi mi yoksa sadece asayla saldırıyı mı hızlandırıyor?
    - Special attack: Büyülerin güçlerini mi arttırıyor?

---

Bir de magede rakibe grip (curse da deniyor sanırım) yapamıyorum. Rakibin yanında iki mouse tuşuna da basınca hortum oluşturuyor. Bir püf noktası var mı bu işin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SetBlade -- 30 Eylül 2006; 5:39:03 >
  • arkadalar ben rakion nun hastasıyım 27 lvl blacksmit var bi sorununuz olur sa bana sorabilirsiniz oyundaki ismim Crespo_45 size msn mi de vereyim belki soracagınız biseyler olur soru bekliyorum

• beyler msn adresimi vermeyi unuttum he bu arada 27 lvl blacksmit de satılık isteyen alabilir manisadan alcak olursa daha cok sevinirim
  • manisa_li_ali@hotmail.com sorularınızı bekliyorum
  • Starta Basıp oyuna girmek istediğimde "Sisteminiz P4 1.4 ün altındadır" diye yazı çıkıyor ... Oyuna girmemin hiçbir yolu yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.