Şimdi Ara

rakı şişesinden çok şık dekor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda gördüm yaptım başarılı oldu ve mutluyum öncelikle yapımı çok basit bir adet fosforlu kalemi alın içindeki mürekkepli pamuk gibi yer varya onu çıkarın ondan sonra pense gibi bir şeyle içindeki mürekkebin hepsi sıkın tabi bir kap suyun içine su aşağıdaki resimdeki gibi yemyeşil olana kadar sıkın bir yerden de karıştırın ondan sonra şişeye aktaralım bu kadar basit ben bu şeklin akvaryuma çok yakışçağını düşündüm ve böle bir çalışma yaptım ve ilerde başka tür içki şişeleriyle sağdaki taşı kaldırıp oraya jack daniels absolit gibi içki şişelerine farklı renkler uygulayarak dahada zenginleştiricem çeşitliliğ buyrun ssler aşağıda

k.bakmayın foto makinası ile çektim ama ışık tam lensin üstüne geldiğinden bu kadar parladı

• Sisenin icine su falan ekliyor musun?(yoksa sadee murekkep mi?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlakligi gitmez mi acaba bide o arkadaki isiktan dolayi mi parliyor?
    Edit:Bide turuncu fosforlu kaleml var ondan olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OppanGangnam -- 3 Kasım 2012; 22:44:43 >
  • 2 güne balıklar kafayı vurup camı kırarsa görürsün
  • Normal akvaryum ışıkları şişenin parlamasını sağlıyor mu? Bende de pembe akvaryum ışığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Sisenin icine su falan ekliyor musun?(yoksa sadee murekkep mi?)

yok hocam ben şöyle yaptım bir adet fosforlu kalemi parçaladım ve rakı şişesinin içine alabildiği kadar su koydum sonra başka bir kapa rakı şişesinin içindeki suyu koydum (burda maksat boyanın gerektiği kadar suda yayılması fazla su olsaydı daha renksiz olucaktı) ve o fosforlu kalem içindeki pamuklu mürekkebi penseyle sıkıp içindeki tüm mürekkebi suya akıttım ve şişeye koydum dışını sildim sonra akvaryuma koydum sonuç bu
  • Birazdan denicem

Edit : Yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 4 Kasım 2012; 0:41:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OppanGangnam

Parlakligi gitmez mi acaba bide o arkadaki isiktan dolayi mi parliyor?
    Edit:Bide turuncu fosforlu kaleml var ondan olur mu

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Normal akvaryum ışıkları şişenin parlamasını sağlıyor mu? Bende de pembe akvaryum ışığı var.

@ OppanGangnam
    parlaklığı gitmez zaten suda yayıldı evet dışarda çok sönük duruyodu akvaryum ışığının altında okadar parladı ve çok güzel duruyo ilerde değişik şişeler koycam zenginlik açısından bide turuncu kalemlede olur hocam aynısının turuncu versiyonu olur

@The Unforgiven
    hocam benimki mavi ışıktı pembe ışıktada parlar resimde beyaz ışık gibi duruyo ama benimkisi mavi

• Teşekkürler

• blacklight olmasi lazim sanirim florasnin adi arkadaslar yoksa parlamaz
  • Çok hoş olmuş :)

• uv ışınları tehlikeli. Boyası ile yap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

blacklight olmasi lazim sanirim florasnin adi arkadaslar yoksa parlamaz

yok hocambildiğin akvaryum ışığı blacklight değil bu arda yanlış anlaşılmasın ışık altında durmadağı sürecede çok hoş bir rengi oluyo
  • Daha detaylı anlatsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckie Hacker

uv ışınları tehlikeli. Boyası ile yap :)

hocam bildiğin akvaryum ışığı gidip ayrıca ışık almadım 1 aydır kullandığım ışık bu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fızban -- 6 Ocak 2021; 15:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckie Hacker

uv ışınları tehlikeli. Boyası ile yap :)

hocam bildiğin akvaryum ışığı gidip ayrıca ışık almadım 1 aydır kullandığım ışık bu

o zaman güzel bende yapacağım bundan fakat içki şişesi değil daha değişik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Daha detaylı anlatsana

şimdi hocam fosforlu kalemler varya hani test çözerken doğru yanlış yazıyoruz ucu geniş oluyo aynen böle

bunu parçalıyoruz içinden mürekkebi akıttığı pamuksu bir yer var zaten içinde başkada bir şey yok bunu ben penseyle sıktım bunu maksat içindeki boya iyice aksın diye bundan sonra rakı şişesinin içine su koydum ve bu suyu daha önce sıktığım mürekkebin üstüne döktüm ve sonra karıştırdım sonra huni yardımıyla içine boşaltıp dışını yıkayıp akvaryuma koydum ama akvaryum ışığın altında bu kadar parlıyo bunun dışında genede çok hoş bir rengi var

• quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Daha detaylı anlatsana

şimdi hocam fosforlu kalemler varya hani test çözerken doğru yanlış yazıyoruz ucu geniş oluyo aynen böle

bunu parçalıyoruz içinden mürekkebi akıttığı pamuksu bir yer var zaten içinde başkada bir şey yok bunu ben penseyle sıktım bunu maksat içindeki boya iyice aksın diye bundan sonra rakı şişesinin içine su koydum ve bu suyu daha önce sıktığım mürekkebin üstüne döktüm ve sonra karıştırdım sonra huni yardımıyla içine boşaltıp dışını yıkayıp akvaryuma koydum ama akvaryum ışığın altında bu kadar parlıyo bunun dışında genede çok hoş bir rengi var

• bu arada buzlu şişe kullanmanızı tavsiye ediyorum hepten 3 boyutlu oluyor benim gözüm düzgün algılayamıyo bazen kamera ondan bulanık çekmiş evet sorularınızı alıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.