Şimdi Ara

Güzel Kokulu Deodorant Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
32.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle günlük kullanabileceğim güzel kokulu falza ağır olmayan bir deodarnt önerebilirmisiniz...
    for men

• up
  • axe ve jagler
  • axe africa..keşke bulabilsem tekrar :(((
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Caldion
  • mungan22, bay mı yoksa bayan mı?
    güzel kokulu parfüm diyorsunuz ama siz kim için istiyorsunuz?
  • ahh ahh bu deodorant konusu başa belaa yaa. Alıyosun 2 günde bitiyo. Valla arkilerle bi yere gideceğimiz zaman önce alış veriş merkezlerine uğruyoruz. Olmadı Bim zaten heryerde var. Tavsiyemdir verme o kadar para.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Caldion birde Axe Africa ikisini de kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim sana
  • nivea nın tüm sprey deodorant ve rollon larını tavsiye edebilirim. Bayılıyorum onların kokusuna. Ama üstüne sıkacaksan dikkat et pudralı olanlardan alma leke bırakıyor Pudralılar direk tene sıkmak için.

Ama eğer ter kokusu için diyorsan , nivea rollon fresh active çok etkili ve kalıcı. Yazın sürkeli ondan kullanıyorum. Hatta terleyince ter kokusu yerien sanki parfüm sıkmış gibi oluyo
  • Carrefour'un Bluepool deodorantı çok güzel kokuyor.Market mallarını kozmetikte asla almazsdım ama birgün kokladım çok hoşuma gitti.Üstelik 1,90YTL idi yanılmıyorsam.Akadlar kozmetiğe ürettirilmiş.Şişesi falan çok dandik ama çok güzel ve kalıcı kokusu var.Tavsiye ederim,yeni favorim.
    Bence en berbat deodorant Rexona,deodorantın kendisi ter gibi kokuyor.
    İyi olsun dersen Nivea iyi.
    Ama mutlaka Carrefour'dakina bakmanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

axe africa..keşke bulabilsem tekrar :(((

Gerçekten çok güzel bende bulamıyorum artık üretmiyolar galiba .. ama şişesinde biraz bırakmıştım doping için kokluyorum..Bende şu an arıyordum satan biyer varmı diye bu konu çıktı karşıma yurtdışındaki bütün tanıdıklarıma soracam birazdan bulabilirsem koliler halinde getirticem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FHNNH

Caldion birde Axe Africa ikisini de kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim sana

Evet caldion da çok güzel kolay çıkmıyor üzerinizden axe africa bulamadığım için onu kullanıyorum bende .. !
  • africa exe içinde bulunan bir madde yüzünden yasaklanmış.
  • Nivea
  • adidas ice dive
  • Str8 Titanium
  • quote:

Orjinalden alıntı: F.R.I.E.N.D.S

Str8 Titanium

Str8 de güzel ama fazla dayanmıyor bence kokusu , bilmiyorum onuda işyerinde kullanıyorum ama sanki üzerimden hemen uçup gidiyor..

Bir deodorant ve parfum seti daha var reaction buda çok iyi türk malı ykm mağazalarında satılıyor ama cosmostore da bulamazsınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

africa exe içinde bulunan bir madde yüzünden yasaklanmış.

Herkez bu madde olayını söylüyor ama bence öyle değil..sezona bağlıyorlar kanımca belli kullanımlarda ürünü değiştiriyorlar şimdiki ürünleride bidahaki seneler göremeyebiliriz..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FHNNH

Caldion birde Axe Africa ikisini de kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim sana

Axe africa'yı nereden bulabiliriz? Birde fiyatı nedir?
  • "Hugo Boss" insanı ucuruyor ve cok hafif tavsiye ederim,olmadı "Snob Classic"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.