Şimdi Ara

RainMeter Deneyimleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz masaüstü düzenlemesini rainmeter programını kullanarak yaptım ve sizinle paylaşmak istedim. Siz de rainmeter kullanarak yaptığınız masaüstü düzenlemelerini paylaşırsanız rainmeter skin paylaşımı yapabiliriz. Ayrıca masaüstüne entegre bir şekilde kullanabildiğiniz RSS okuyucu yamalar sayesinde güncel haberlerden zahmetsizce haberdar olabiliyorsunuz.

RainMeter Deneyimleri...

• Yazılım/Temalar Bölümünde rainmeterla ilgili bir çok yönerge ve paylaşım başlıkları var, orada konuyla daha ilgili kişiler bulmanız mümkün.
  • Sağüstteki ve sol alttaki rss beslemeleri rainmeter'ın içindemi var yoksa harici programlar mı?
  • Aslına bakarsan harici... Rainmeter RSS skin aramasısonucu buldum...
  • ben çok uğraştım ama bi türlü weather ayarlayamadım çok araştırdım bir çok kişide bu sorunu yaşamakta.. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..
  • PC'yi çok kastırıyor mu ?
  • Anladım saol, arka plana çok güzel yedirmişsin rss'yi ,bütünleşik görünüyor ve göze çok hoş geliyor, eline sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

PC'yi çok kastırıyor mu ?

bende hiç kastırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

PC'yi çok kastırıyor mu ?

bende hiç kastırmıyor

Bi ara deniyeyim bende yapmayı , hoş şeyler ortaya çıkıyormuş
  • Peki Windows başlatı gizliyor musunuz yoksa tamamen iptal etme imkanı var mı rainmeter den kullanım var mı?
  •  RainMeter Deneyimleri...

Buda benim şaheserim Hocam şu rss okuyucuları tam olarak nasıl yaptın ? Uzun değilse anlatırmısın ?
  • Başlangıç çubuğunu yukarıya taşıyıp otomatik gizleme yapıyorum ve rocketdock programıyla beraber kullanıyorum. 12 mb ram kullanımı gösteriyor varsın siz yordamasında bulunun...
  • Multimeter_RSS_extended_by_teejay3.zip

Bu skini kullarak yapıyoruz fakat RSS feedleri değiştirmek için dosyanın içersindeki RSS.ini dosyasında değişiklikler yaparak, aşağıdaki adreslere istediğimiz feedlerin adreslerini giriyoruz. Ayrıca Rss üstünde gördüğünüz her bir sekmede ayrı Feed var ve tıklayıp onları da görüntüleyebilirsiniz.

RainMeter Deneyimleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

Multimeter_RSS_extended_by_teejay3.zip

Bu skini kullarak yapıyoruz fakat RSS feedleri değiştirmek için dosyanın içersindeki RSS.ini dosyasında değişiklikler yaparak, aşağıdaki adreslere istediğimiz feedlerin adreslerini giriyoruz. Ayrıca Rss üstünde gördüğünüz her bir sekmede ayrı Feed var ve tıklayıp onları da görüntüleyebilirsiniz.

RainMeter Deneyimleri...

Çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 27 Mart 2010; 2:05:56 >

• cpu, ram görünümünü hangi programla yaptınız?
  • Ekran görüntüleriyle birlikte kullandığınız eklentilerin isimlerinide yazabilirmisiniz?
  • wallpaper alabilir miyim?

birde rainmeterda hava drumunu yapamadim okuyuo denemem ragmen biri anlatsa keske tam soyle :)

quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

RainMeter Deneyimleri...

Buda benim şaheserim Hocam şu rss okuyucuları tam olarak nasıl yaptın ? Uzun değilse anlatırmısın ?
  • Anlatırımtabiki ama önce hangi skin ile hava durumu almak istediğinizi bilmeliyim...
  •  RainMeter Deneyimleri...

15inç bu kadar oluyor
  • Galiba hava durumu sorunları bitti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.