DOSTLAR BEN GECENLERDE RAINBOW SIX RAVEN SHIELD OYUNUNU ALDIN PC YE KURDUM KURULUM YAPARKEN IKINCI CD YI TAKIN UYARISI GELDI TAKTIM KURDU BITTI. ASIL SORUN BUNDAN SONRA BASLADI IKINCI CD TAKILI DURURKEN OYUNU CALISTIRACAGIM ZAMAN please insert cd 2 DIODU SUREKLI SONRA CD'YI GERI IADE ETTIM AYNI OYUNUN BASKA CD SINI VERDI ODA AYNI SORUNU YAPTI TEKRAR GERI GITTIM VE DUKKAN SAHIBI BAYAN BANA "SENNIN OYUNU KOPYALAMADIGIN NE MALUM " DEDI BUYUR 40 DK UGRASTIM ANLATTIM SONRA BELKI SENIN PILG KALDIRMIODUR DEDI (elinsaf p4 2.4 256ddr 128 mb geforce fx 5200) EN SONUNDA AYNISINDAN BI TANE DAHA GETIRTECEGIM DEDI VE BEKLIOM.SISCE CD KAYNAKLI SORUN MU YOKSA BENIM PC DEN MI KAYNAKLANIODUR?[bwlng]
ilginç olan oyunu satan salako nun bilmemesi oyunun tahminen 2. cd sinde crack denen bir klasör var içindeki exe uzantılı crackli yani kırılmış oyun exe lerini kopyalayıp c:/programfiles a girip oyunun kurulduğu klasöre yapıştırıyorsun eğer aynısından vaa değiştirmek istiyormusun derse ok! doğru yapmışsın demektir..
falla kardeş genelde bilg.de oyun oynayan bi insan değilim eskiden kopya oyunların üstünde cd key olurdu okadar şimdi bide crack dosyaları çıktı başımıza hayırlı olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme