|
Rainbow Six Extraction - İnceleme: 'Co-op ile çok keyifli, olmayınca sıkıcı'
-
-
-
Oyun tam anlamı ile vasat grafikleri ve turkce altyazı desteği güzel geriye kalan her şey çöp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pup g gibi çoluk çocuk dolu olmaz bu oyunda. uzaylılara karşı savaş da güzel oluyor.
-
Karakterimiz çok hızlı can kaybediyor elimizdeki silahlar ise şu tabancası gibi bunlar düzelirse oynanabilirligi düzeltir.
Ne kadar oynadınız tam olarak? Merak ettim cidden.
-
Game pass dan indirip oynadım 30dk zor dayandım resmen serinin adını lekeleyen saçma sapan bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya sardi tüm ooeratorleri kastim baya hiç rainbow six oynamayan biri olarak ilk defa bu kadar beğendim bir oyunlarini
R6 Siege'deki Outbreak eventinin direk ayrı oyun hali aslında, mekanikleri, oynanışı vs. geliştirmişler fakat Çin pazarına da girebilmek için bi çok şeyi sansürlediklerinden dolayı Outbreak'in o gerici atmosferinden eser yok ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 23 Ocak 2022; 19:15:26 >
VR antremanı bitiremeyen kişiler oyunu eleştiriyor ona sinirleniyorum ben. Yarım saat oyunu oynamayıp kendince oyunu çamurluyorlar
-
20 dolar fiyatla çıksa gayet güzel oyun
-
Yaklaşık 30 saat, bende merak ettim bu oyun ile ilgili ciddi birşey mi paylaşacaksın ? Örnek: altın küpe vs. düşür ona relic bul.
Grafikler dışında elle tutulacak birşey yok oyunda. Ha bir de Türkçe altyazı desteği. Zaten AC serisine Türkçe getirirlerse çarpılırlar. En az diyalog hangi oyunda varsa ona. Ah Ubi ah...
İyi güzelde birde fiyat olayına bakmamız lazım ..
-
5 günde 30 saat oynadınız, oyuna kötü diyorsunuz ve de mekanikleri anlayamamışsınız bile. Komik geldi
Birsey bilmeden saçma sapan yorum yapmışsın belki bir bildiğin vardır belki bilnedigim birseyi soylerde oyunu oynamak keyifli olur sandim asıl komik olan bu. Hem ben oyunu beğenmedim ben beğenip bu oyunu oynayınca sen ne kazanacaksın yada bu oyunu oynamam için bana maaş mı bağladın? BEĞENDİYSEN SEN OYNA BANANE LAN BUNDAN!!!!
Salak saçma yorum atıp bloklamış. Oyun çıkalı 5 gün olmadan günde 6 saat oynayıp beğenmedim diyor. Beğenmediysen niye oynuyorsun? Neden özellikle her Rainbow Six Siege oyuncusu şu seriye love-hate ilişkisiyle bağlanıp, oyunu ezip 7/24 oynuyor anlamış değilim. Oyun güzel, Siege mekaniklerine alışmış kişiler oyuna rahat alışır. Oyun Siege gibi adam gör vur oyunu değil aynı şekilde. Siege gibi run&gun atıp ilerlemeye çalışırsanız en basit görevin ilk ayağında bile ölürsünüz. Oyun zaten gamepass'ta, gamepass sahibi kişiler hem PC hem de konsolda oynayabiliyorlar. Crossplay var, cross progress var, daha ne bekliyorsunuz? Rainbow Six Siege motoru ve gelişmiş grafiklerle PvE oyun çıkarttılar ayrıca sonunda.
Oyundaki benim gördüğüm sıkıntı karakter yapısının solo randomlarla oynamaya uygun olmaması. Random kişilerle girip operatörünüzü kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bu yüzden bazı öbür oyunlarda olan CO-OP moda girince girmeden önceki ilerlemenizi ayrı olarak kaydetmeye yarayan bir mekanizma eklense güzel olur.
-
Maalesef oyunda pek hava kalmadı Outbreak'a kıyasla, doğru diyorsunuz. Özellikle closed beta'yı oynadığım zaman görmüştüm. En çok dikkatimi çeken şeylerden birisi hiçbir şekilde "insan" olmaması. Yanılmıyorsam benzeri bir olay The Division 2'de olmuştu. İlk oyuna kıyasla kaldırılan şeylerden birisi sivil insanlardı. The Division 1'de ölmüş siviller, gözünüzün önünde ölen siviller görebiliyordunuz. Bu maalesef ikinci oyunda yok. CS:GO gibi çin pazarı özel bir port yapsalar çok daha iyi olurdu fakat yapmamışlar...
-
Türkiye pazarında 144 TL'ye alabiliyorsunuz, bence bu yepyeni çıkan bir oyun için çok iyi bir fiyat.
100 unit puanıyla %20 indirim alabiliyorsunuz ubisoft store'da. Onla beraber 180 TL'lik oyun 144 TL'ye düşüyor. Güzel fiyat, fakat ben o paraya 1 yıllık gamepass alınmasını daha mantıklı bulurum.
-
Zaten R6S'in yan dal çakması değil mi? Sadece yapay zeka ve farklı texture -yaratık- var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyun tam anlamı ile vasat grafikleri ve turkce altyazı desteği güzel geriye kalan her şey çöp.
|
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- ea play pro fiyat
- gmail toplu mail silme
- instagram keşfet sıfırlama
- netflix oyunları ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X