Bildirim
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeterince popüler olamayıp hakkı yenmiş animelerden. Benim puanım 10 üzerinden 9. Kesinlikle izlenmeli derim. Yalnız içinde insanın içini kaldıracak sahneler var. -
15 bölümden itibaren insan pisliğine sarmış animedir.
-
show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: ||Paradise||
show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur?
Suskunları izlemiyorum ama avukat çocuk falan var onu biliyorum.
-
Güzel anime ben geçen sene izlemiştim diye hatırlıyorum tavsiye ederim.
Bitirmeyen açmasın.
-
14.bölümde izlemeyi bırakmıştım ama sonra devam edip 1 bölüm izleyip yine bıraktım, çünkü;
-
ilk defa bu animede agladim cok cok guzel bir anime cok duygusal kalbi olanlar izlemesin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
14.bölümde izlemeyi bırakmıştım ama sonra devam edip 1 bölüm izleyip yine bıraktım, çünkü;
Evet 15. bölümü izleyip bende bıraktım. Bence o civarlarda bitirilmeliydi. Tadında bırakılmalıydı.
-
Bence bırakanlar yazık etmişler. Sonradan güzel bölümler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ||Paradise||
show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur?
sleepers 1996 bu anime 2010 -
peki cidden sleepers la vs. aralarında benzerlik var mı bu animenin? -
quote:
Orijinalden alıntı: TuranCan.
peki cidden sleepers la vs. aralarında benzerlik var mı bu animenin?
evet hemde cok -
Bitirdim animeyi. Cidden çok sağlam bi anime. Neden duyulmamış hiç anlamadım. Ayrıca animeyi bitirmeyenler çok yazık etmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce bitirdim. Gerçekten sağlam animeydi. -
Bende bitirememiştim bu animeyi. Çünkü çevirisi tamamlanmıştı o zamanlar . Acaba hangi bölümde kalmıştım yahu sahilde intikam aldıktan sonra mıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Tabiiikide -
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack
Tabiiikide
Nasıl bir şey ki bu anlat hele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- frieren izleme sırası
- manga indir
- ghost in the shell izleme sırası
- monogatari izleme sırası
- anime arşivi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X