Şimdi Ara

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

26 bölüm

Genç yaşta ıslahevine düşen 6 gencin, yaşadığı dram dolu öyküsü.

13. bölümdeyim. Çok baba anime herkes izlesin. İzlerken gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz

• Yeterince popüler olamayıp hakkı yenmiş animelerden. Benim puanım 10 üzerinden 9. Kesinlikle izlenmeli derim. Yalnız içinde insanın içini kaldıracak sahneler var.
  • 15 bölümden itibaren insan pisliğine sarmış animedir.

Arkadaş insan abisinin manitasına aşık olur mu? Zaten adam öldü. Sasakiden kurtuldunuz. Ishihara'dan kurtuldunuz. Ne diye uzatıyorsunuz güzelim animeyi? İlla antik kuntik karıştıracaksınız değil mi?
  • show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur?

Suskunları izlemiyorum ama avukat çocuk falan var onu biliyorum.
    gözlüklü eleman hukuk okuyor, son bölümde.
  • Güzel anime ben geçen sene izlemiştim diye hatırlıyorum tavsiye ederim.

Bitirmeyen açmasın.

Ama bence hapishaneden erken çıktılar ve abinin ölümü çok erken oldu.
  • 14.bölümde izlemeyi bırakmıştım ama sonra devam edip 1 bölüm izleyip yine bıraktım, çünkü;
    An-chan'ın hapishanede en çok yardım ettiği çocuk, An-chan'ın hatuna yavşıyordu. Keşke o hapishanedeki **** müdür, seni mikseydi dedim içimden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk defa bu animede agladim cok cok guzel bir anime cok duygusal kalbi olanlar izlemesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

14.bölümde izlemeyi bırakmıştım ama sonra devam edip 1 bölüm izleyip yine bıraktım, çünkü;
    An-chan'ın hapishanede en çok yardım ettiği çocuk, An-chan'ın hatuna yavşıyordu. Keşke o hapishanedeki **** müdür, seni mikseydi dedim içimden.

Evet 15. bölümü izleyip bende bıraktım. Bence o civarlarda bitirilmeliydi. Tadında bırakılmalıydı.
    Sasaki'den ve Ishihara'dan kurtuldular. Artık ne diye uzattılar animeyi anlamadım. Zaten eleman kıza yavşadı iyicene soğudum animeden.

• Bence bırakanlar yazık etmişler. Sonradan güzel bölümler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

show tvdeki suskunlar, Yurt dışındaki sleepers vs. bu animeden özenti diye duydum ne kadar doğrudur?

sleepers 1996 bu anime 2010
  • peki cidden sleepers la vs. aralarında benzerlik var mı bu animenin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

peki cidden sleepers la vs. aralarında benzerlik var mı bu animenin?

evet hemde cok
  • Bitirdim animeyi. Cidden çok sağlam bi anime. Neden duyulmamış hiç anlamadım. Ayrıca animeyi bitirmeyenler çok yazık etmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim. Gerçekten sağlam animeydi.
  • Bende bitirememiştim bu animeyi. Çünkü çevirisi tamamlanmıştı o zamanlar . Acaba hangi bölümde kalmıştım yahu sahilde intikam aldıktan sonra mıydı

• O kadar güzel bir anime ki insan nasıl öveceğini şaşırıyor. Kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken animeler arasında. Özellikle Ending beni çok etkilemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

O kadar güzel bir anime ki insan nasıl öveceğini şaşırıyor. Kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken animeler arasında. Özellikle Ending beni çok etkilemişti.

İzleyeyim mi?

• Tabiiikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Tabiiikide

Nasıl bir şey ki bu anlat hele.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.