Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Rainbow 2 SE Wireless Gaming Controller Satın Al 4 Ağustos 2025 09:12 1 1 Rainbow 2 SE Wireless Gaming Controller tablette kullanmak için almıştım warzone oynamak için ancak oyun istediğim gibi olmayınca nerdeyse hiç kullanamadım kutusunda kaldı öylece windows 10-11, ios , android , switch uyumlu konsollarda denemedim ama telefonum xboxwireless controller olarak görüyor belki konsol uyumda vardır xbox elit gibi çok fazla tuşu var hepsini kullanabiliyorsunuz yurtdışından alındığı için garantisi yok varsayıyorum kutusu aksesuarları tam sorunsuz çalışmaktaistanbul içi elden teslim diğer illere ödeme sonrası kargo şeklinde yollanıristediğim fiyat : 1500 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SteelSeries Arena 3 2.0 Oyun Hoparlörleri Satılık Ottocast kablosuz carplay cihazı Rainbow 2 SE Wireless Gaming Controller [SATILDI] Rtx4060 lı sistem