Şimdi Ara

Rain Man (1988) | Yağmur Adam | Dustin Hoffman - Tom Cruise (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun kaseti bile vardı bende

çıkımo finane çıkımo finane
    (iko iko)
  • şu müzik de harikadır. hans zimmer yapınca böyle oluyor. kanal d haber kullanırdı bir zamanlar bu müziği.

• abimmmm :D bu mukemmel basyapiti izlemeyen kalmamali
  • Bu film izlenmez mi ya eminim bu forumda gezinenlerin büyük çoğunluğu izlemiştir.İzlemeyenler de kesinlikle izlemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

şu müzik de harikadır. hans zimmer yapınca böyle oluyor. kanal d haber kullanırdı bir zamanlar bu müziği.

bikaç zamandır ara ara dolanıyodu kafamda bu şarkının üflemeli saz kısmı.
    neye ait olduğunu bi çıkartamamıştım

hay eline sağlık...

• Başka bir konuda tavsiye verdim de, bu filmi izlemeyen kalmasın bence.

• Dustin Hoffman enfes bu filmde çok güldürüyor film boyunca. Sonu da duygulandırmıştı.
  • Bazen tadi kalir damakta bir seylerin. Bu filmde oyle iste. Bitti ve bittiginde tadi damağımda kaldı. Sanki istasyonda trene binenin arkasindan bakan bendim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Bazen tadi kalir damakta bir seylerin. Bu filmde oyle iste. Bitti ve bittiginde tadi damağımda kaldı. Sanki istasyonda trene binenin arkasindan bakan bendim...

O sahne çok vurucuydu. Tom Cruise'un Dustin Hoffman'a söylediği şeyi unuttum ancak Dustin'in otistik olmasından ötürü pek oralı olamaması ve normal bir şekilde gidişi ile Tom Cruise'un da hüzünlenmesi kısmı mükemmeldi. Dustin'in öylece gitmesi sadece Tom Cruise'un canlandırdığı karakterde değil seyircide de bir boşluk yaratıyor. Öyle filmlerde hüngür hüngür ağlayan biri değilim ama o sahneyi görünce boğazımda bir şey düğümlenmişti, nedendir bilinmez.

Bu arada bu filmin müziği 90'larda Şule Zeybek'in sunduğu, Kanal D'nin sabah haber bülteninde (programın ismi farklı da olabilir) biterken jenerikte çalınıyordu. Bu filmi ben 3-4 sene önce bu forum sayesinde duyup izlemiştim. Normal şartlarda bu tarz filmler izlemem ama filmsizlikten ve yorumlardan ötürü bir bakayım demiştim. Tesadüfen o bültende çalan müziğin bu filme ait olduğunu görünce müziğin bende yarattığı his değişti ve arttı. Film "iyi ki izlemişim" dediğim filmlerden biri oldu.

İşte o müzik. Tam olarak istediğim versiyonunu bulamadım. Daha önce bulmuştum çok fazla arayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2016; 3:52:28 >

• Oyunculuklar süper ama filmin senaryosu cok eksik olmuş. Daha derin yapabilirlerdi. Forest Gump gibi çok ünlü bir film olabilirdi ama tek eksik yanı senaryo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi ben ilk kez dün izledim çok bir beklentimde yoktu ama ne diyebilirimki 1988 de yapılan filmdeki aktörlük yeteneğiyle bugün aktör diye izlediklerimizi karşılaştırınca Amerikan sineması nasıl geriye gitmiş çok çarpıcı görülüyor.

Film harika Dustin Hoffman harika bir oyunculuk yeteneği sergilemiş.

• İnstagramda denk geldikten sonra ilk 48 dk'yı dün, kalanı bugün izledim. İlk 48 dk da beklentimin altında kalsa da sonrasında farklı bir seviyeye evrildi son 10 dk nirvanaya çıktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.