Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
9
Favori
160.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Devil

Son mesaj bugün atılmsına rağmen ben neden dün gece yazdığım mesajları göremiyorum? mod bir arkadaş ilgilenirse sevinirim.

Edit: Sami Bey aynı sorun bende de vardı sizin dün geceki fotoğraflarınız ve benim yorumum gözükmüyordu, yorum yazınca düzeldi ancak forumda uzun zamandır düzeltilemeyen büyük sıkıntılar var, uzun bir yazı yazıp gönder tuşuna bastığınızda hata verip yazdıklarınız boşa gidiyor, en iyisi uzunca bilgilendirme yazılarınızı bloğunuza yazmak gerekirse oradan kopyala-yapıştır yapmak, emekleriniz laçkalaşmış bir forum için boşuna gitmesin.

Evet , bu konuda sıkıntılar var umarım ki bu sorunları düzeltirler.
  • BURAYA YAZDIĞIM BİLGİLERİ " ONAYA GÖNDER " BUTONUNA BASMADAN ÖNCE GARANTİ OLMASI AÇISINDAN VE EMEKLERİN BOŞA GİTMEMESİ İÇİN METİN BELGESİ İÇERİSİNE KOPYALA-YAPIŞTIR YAPMAK GEREKECEK..BU DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.
  • quote:

Sami Bey dediğiniz gibi yaptım 2013 indirip gerekli dosyaları 2016'nın içine attım, bende olmayan dlcler, önceden indirdiğim bazı lokomotifler gözüktü, sizin rotanızı editörde açınca objeler gözüküyor ancak cannot_load_railvehichle hatası veriyor, modeli tekrar yükleyince düzelir büyük ihtimal, .rwp dosyalarını aktarmayı vs öğrendim bir kaç rota ve senaryo yükledim çoğu çalışıyor tek sıkıntım railworksmaerica sitesindeki bazı kullanıcılar senaryo paylaşırken gerekli lokomotifin sadece ismini yazıyor bulamazsam cannot_load_rail_vehichle hatası veriyor, bulup gerekli yere yükleyince düzeliyor, tekrar teşekkür ediyorum.

RAİLWORKSAMERCAN.COM SİTESİNDEN LOKOMOTİF İNDİRMELERİNDE SORUNLAR OLABİLİYOR..İÇLERİNDE SAĞLAM OLANLAR VAR..BOZUK OLANLARDA VAR..BUNLARI İLK BAŞTA ANLAMAK MÜMKÜN OLMUYOR..YÜKLEYİP DENEMEK GEREKİYOR..BOZUK OLAN LOKOMOTİF YÜKLEMELERİNİN SİMULATOR İÇERİSİNDEN SİLİNMESİ GEREKİYOR..ÇÜNKÜ HEM FUZİLİ YERE YER İŞGAL EDER , HEMDE HATA VERMEYE DEVAM EDER..BU NEDENLE BOZUK VE ÇALIŞMAYAN HER TÜR VERİ YÜKLEMESİNİN SİMULATOR İÇERİSİNDEN SİLİNMESİ İSABETLİ OLUR..

TCDD YÜKLEME DOSYALARI İLE İLGİLİ OLARAK AYRICA BİLGİ VERECEĞİM..BU KONUDA SIKINTILAR AŞILMIŞ OLUR.

• KONU ANLATIMLARINA ARA VERİP BAŞKA ŞEYLER YAPALIM....ÖRNEĞİN BİR BUHARLI LOKOMOTİFE TS 2012 İ TS 2013 , TS 2014 , TS 2015 , TS 2016 DA 137 KM HIZ VEREMEZSİNİZ...AMA TS 2010 DA BU HIZI VERMENİZ MÜMKÜNDİR..SÜPER BİR HIZ...TS 2016 BU HIZI YAKALARIM DİYEN OLURSA İSPAT ETSİN DERİM..

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

• samicim tcdd eklentileri yapmışsın iyi hoşta,
    sesler ? markizler ?
    sadece kaplamakla olmuyor bu işler trainz simulatore bir bak istersen şafak beyin yaptığı modellemelere birebir gerçek ses markiz telsizler vs. ah ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

samicim tcdd eklentileri yapmışsın iyi hoşta,
    sesler ? markizler ?
    sadece kaplamakla olmuyor bu işler trainz simulatore bir bak istersen şafak beyin yaptığı modellemelere birebir gerçek ses markiz telsizler vs. ah ah

BU TCCD EKLENTİLERİNİ BEN YAPMADIM...Bunu yapan kişiyi iyi tanırsın , git ona de ne diyeceksen...ADINI VEREYİM İSTERSEN...İsmail Özerbay adında bir şahıs var...Bu tccd modelleri o yapmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

samicim tcdd eklentileri yapmışsın iyi hoşta,
    sesler ? markizler ?

BU TCCD EKLENTİLERİNİ BEN YAPMADIM...Bunu yapan kişiyi iyi tanırsın , git ona de ne diyeceksen...ADINI VEREYİM İSTERSEN...İsmail Özerbay adında bir şahıs var...Bu tccd modelleri o yapmış..

ah samicim,railworks hariç bütün similatorler şahane, railworks ise sadece bir oyun
    bu videoda msts tcdd eklentisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJesus -- 13 Kasım 2015; 11:06:16 >

• ZORLA GÜZELLİK OLMAZ...İSTEYEN , İSTEDİĞİ TREN SİMULATÖRÜNÜ BEĞENİR VE OYNAR...HİÇ BİR TREN SİMULATÖRÜ KÜTÜ DEĞİLDİR..AMA İYİNİN İYİSİ OLAN TREN SİMULATÖRÜ VARDIR...ONUN ADI DA " RAİLWORKS TRAİN SİMULATÖR " DÜR...

• RAİLWORKS TRAİN SİMULATÖR 2016 ' YI İNCELİYORUM....!

• TRAİN SİMULATOR 2016 DA 5 ROTA VAR...BU ROTALARDA TOPLAM 125 ADET SENARYOLU OYUN SEÇENEĞİ BULUNUYOR...BU ROTALARDAN 4 TANESİ YENİ ROTA...SHERMAN HILL ROTASI BİR ÖNCEKİ SÜRÜMDE DE VARDI AMA BU ROTADA SENARYO SEÇENEKLERİNİ 32 ADET...OLDUKÇA DOYURUCU SEÇENEK İLAVE ETMİŞLER..KÖLN - KOBLENZ ROTASINDA 26 ADET SENARYOLU OYUN SEÇENEKLERİ VAR...NORFOLK SOUTHERN COAL ROTASINDA 10 ADET SENARYOLU OYUN SEÇENEĞİ VAR...RİVİERA LİNE İN THE FİFTİES ROTASINDA 19 ADET SENARYOLU OYUN SEÇENEĞİ BULUNUYOR...ACEDEMİ ROTASINDA 38 ÇEŞİT SENARYOLU OYUN SEÇENEĞİ VAR...ACEDEMİ KONUSUNU ÇOK FAZLA ARAŞTIRMADIM AMA SANIRIM EĞİTİM AMAÇLI GÖREVLER YAPILIYOR GİBİ..

BİR ROTADA NE KADAR OYUN SEÇENEĞİ OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN KOLAY BİR YOL TARİF EDEYİM...TS 2016 'NIN KURULU OLDUĞU KLASÖRÜ AÇIN...BURADA " Content " KLASÖRÜ VAR...BUNU AÇIN , İÇİNDE " Routes" KLASÖRÜ KARŞINIZA ÇIKAR..BUNU AÇINCA İÇİNDEN ROTALARIN BULUNDUĞU RAKAMLI KLASÖRLERLE KARŞILAŞIRSINIZ...000036-0000-0000-0000 ROTA KLASÖRÜNÜ AÇALIM... BURADA ROTAYI ÇALIŞTIRAN ALT KLASÖRLER VE DOSYALAR BULUNUR...BURADA BİR METİN BELGESİ BULUNUR..." Rote Properties XML Belgesi "..BUNU NOT DEFTERİ İLE AÇIP BU ROTANIN ADINI TESPİT EDİYORUZ..METİN BELGESİNİ NOT DEFTERİ İLE AÇTIĞIMIZDA BURADA ROTANIN ADININ " Sherman Hill " YAZDIĞI GÖRÜLÜR..HER METİN BELGESİ KENDİNE AİT ROTANIN ADINI VE KAYITLARINI BU METİN BELGESİ İÇERSİNDE OLUŞTURUR VE BU METİN BELGESİ DEĞİŞTİRİLİRSE ROTA HATA VERİR...METİN BELGESİNİ HİÇ BİR DEĞİŞİM YAPMADAN KAPATIYORUZ...YİNE BURADA " Scenarios " KLASÖRÜ VAR..BUNU ÇİFT TIKLAYIP AÇTIĞIMIZDA FARKLI RAKAMLARDAN OLUŞAN ROTANIN OYUN SEÇENEK KLASÖRLERİ KARŞIMIZA ÇIKAR..BU KLASÖRLER İÇİNDE OYUN SEÇENEĞİNE AİT LOKOMOTİF , VAGON VERİ DOSYALARI BULUNUR..BU FARKLI RAKAMLI KLASÖRLERİN HEPSİ ROTAYA AİT OLAN SENARYOLU OYUN SEÇENEKLERİDİR..KAÇ ADET RAKAMLI KLASÖR VAR İSE BU ROTADA O KADAR OLAN OYUN SENERYO MODU VAR DEMEKTİR...SHERMAN HİLL ROTASININ SCENARİOS KLASÖRÜNÜ AÇTIM VE İÇİNDEN 32 ADET FARKLI SENARYOLU OYUN MODLARI VAR..

RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    Sami Samioğlu

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

• TRAİN SİMULATOR 2016 KÖLN -KOBLENZ ASSETS LOKOMOTİF VE VAGONLARI...

BURADA GÖRÜLEN LOKOMOTİF VE VAGONLARIN HEMEN HEPSİ RAİLWORKS SÜRÜMLERİNDE OLAN ASSETS-KUJU>RAİLSİMULATÖR VERİLERİDİR...YANİ BUNLARIN AYNISI HEPSİ OLMASA BİLE AYNI KUJU>RAİLSİMULATOR VERLERİDİR..AMA BU VERİLER KUJU>RAİLSİMULATOR DEN ALINIP KÖLN - KOBLENZ ASSETS KLASÖRÜ VERİLERİ OLARAK HAZIRLANMIŞ.

YORUM...: TRAİN SİMULATÖR YAPIMCILARI TS KULLANICILARINI ÇOK İYİ ALDATIYORLAR..RAİLWORKS' UN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMLERİNDE ASSETS>KUJU>RAİLSİMULATOR KLASÖRÜ İÇERİSİNDEKİ LOKOMOTİF VE VAGONLARIN BİR KISMINI AL , TS 20116 ASSETS İÇİNE " DTG " DİYE BİR KLASÖR OLUŞTUR VE BU KLASÖR İÇİNE AT ,BİR VEYA İKİ FARKLI LOKOMOTİF EKLE ONU DA İLAVE ET AL SANA " TRAİN SİMULATOR 2016 " YENİ BİR SON SÜRÜM MÜKEMMEL SİMULATOR GİBİ YUTTUR..OH NE ALA İŞ , ONLARIN YAPTIĞI BU İŞİ BENDE YAPARIM..

RW KULLANICILARI , BIRAKIN EN SON TS 2016 BİLMECESİNİ İYİ VE DOYURUCU VERİLERİ OLAN BİR TS SÜRÜMÜ İSTİYORSANIZ " TRAİN SİMULATOR 2013 " KURUN , YENİ YAPILAN MODELLERİN UYUMLU OLANLARINI DA TS 2013 İÇİNE İLAVE EDİN ALIN SİZE 12-13 GB BOYUTUNDA OLDUKÇA ROTA VERİ AÇISINDAN YETERLİ GELİR...SON SÜRÜMLER MÜKEMMEL DİYE OYUNA GELMEYİN..ADAMLAR GÖZ BOYAMADAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR ARTIK..ONLAR BENİM GÖZÜMÜ BOYAYAMAZLAR AMA BİR ÇOK KİŞİNİN GÖZÜNÜ İYİ BOYUYORLAR VE MİLLETTE BUNLARA ALDANIYOR..

VERİ VE ROTA AÇISINDAN EN DOYURUCU VE İYİ OLAN TRAİN SİMULATOR SÜRÜMÜ " TS 2013 " DÜR..AKLINIZDA BULUNSUN..BEN TS 2016 HUSUSUNDA GEREKEN YORUMU YAPTIM , TERCİH KİŞİNİN KENDİ TERCİHİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 15 Kasım 2015; 11:33:05 >

• TRAİN SİMULATOR 2014 İMPORT TERRAİN DEM - GOOGLE MAP OVERLAY...!

TRAİN SİMULATOR 20214 İLE GELEN EN İYİ EDİTÖR UYGULAMASIDIR..ROTA MOD OLUŞTURMADA BÖLGENİN GERÇEĞİNE EN UYGUN ARAZİ ŞEKİL OLUŞMASINI SAĞLAYAN " İMPORT TERRAİN DEM " UYGULAMASIDIR..YAPILMASI PLANLANAN DEMİRYOLU HATTI VE ÇEVRESİNİN GERÇEĞİNİN AYNISI OLAN ARAZİ ŞEKİL BİÇİMİ YAPILDIKTAN SONRA " GOOGLE MAP OVERLAY " UYGULAMASI İLE OLUŞTURULAN BÖLGE ARAZİ YAPISININ ÜSTÜNE GOOGLE HARİTASI OTOMATİK OLARAK YERLEŞTİRİLİR... YAPILAN ARAZİ YAPISI VE HARİTA UYGULAMASI İLE HATTIN RAYLARI HARİTA ÜZERİNDEN DÖŞENİR..HAT DÖŞEME İŞLEMİ YAPILMASI PLANLANAB HATTIN SONUNA KADAR DÖŞENİR...BU İŞLEMDEN SONRA ARAZİ ÜZERİNE YERLEŞTİRLEN GOOGLE MAP HARİTASI ÜZERİNDEN BİNALAR , OTOYOLLAR , KÖPRÜLER VB..GİBİ BİR ÇOK NESNELER BÖLENİN GERÇEĞİNE EN UYGUN VE YAKIN OLARAK TANZİM EDİLİR...EDİTÖRDE TÜM ÇALIŞMALAR YAPILDIKTAN SONRA YAPILMASI İSTENEN TREN HATTI BÖLGESİNİN ROTA MODU HAZIRLANMIŞ OLUR..SONRAKİ İŞ TRENLERİ YERLEŞTİRİP SENARYOLAR HAZIRLAYIP ÇALIŞTIRMAKTIR..BÖYLELİKLE TRAİN SİMULATOR 2014 İÇİN GERÇEĞİNE EN YAKIN VE DOĞRU ROTA MODU YAPILMIŞ OLUR...BU UYGULAMA EN İYİ UYGULAMALARDAN BİRİDİR.

Resimde Editmrde örnek olarak hazırladığım "İmport Terrain Dem ve Google Map Overlay " Görülmektedir..Rota oluşturmak isteyenler için ideal olan bir uygulamadır.

Sami Samioğlu

NOT...Yine resim ekleneniyor sorun var...

• kimseyi kandırmayın şu an piyasanın en güçlü similatörü trainz simulator 2006'dır 2004 serisi de mevuct
    railworks ise tam anlamıyla rezalet !
  • Tamam en güçlüsü trainz simulator 2006'dır, madem öyle buyrun konu açın anlatın neyi üstün, rotalar nasıl eklenir vs, burası railworks serisine özel bir konudur, ara ara buraya gelip favori tercihinizi övmek size bir şey kazandırmaz.
  •  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

Sesi muhteşem.
  • quote:

Tamam en güçlüsü trainz simulator 2006'dır, madem öyle buyrun konu açın anlatın neyi üstün, rotalar nasıl eklenir vs, burası railworks serisine özel bir konudur, ara ara buraya gelip favori tercihinizi övmek size bir şey kazandırmaz.

Zamaninda kac sayfalik konusu vardi simdi ve onlarca takip edeni simdi railworksa bakiyorum bir tek samicim var yani sizin oyun gene sinifta kaldi bizim similator de ezdi gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam en güçlüsü trainz simulator 2006'dır, madem öyle buyrun konu açın anlatın neyi üstün, rotalar nasıl eklenir vs, burası railworks serisine özel bir konudur, ara ara buraya gelip favori tercihinizi övmek size bir şey kazandırmaz.

BUNDAN İYİ BİR CEVAP OLAMAZ White Devil...İFADE ETTİĞİNİZ GİBİ ,TRAİNZ SİMULATORÜ ÖVENLER BURADAN KONUYA DEVAM EDİP TRAİNZ SİMULATÖRÜN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİNİ ANLATSINLAR Kİ RAİLWORKSU TERCİH EDENLERDE BİLSİNLER..BELKİ O ZAMAN RAİLWORKS YERİNE TRAİNZ SİMULATÖRÜ TERCİK EDERLER.

HODRİ NEYDAN TRAİNZ SİMULATORÜ TERCİH EDENLERE DİYORUM..GERÇEĞİNE EN YAKIN BİR TCDD ROTASI YAPSINLAR GÖRELİM.

RAİLWORKS TRAİN SİNULATOR 2014 SİVAS - ERZİNCAN TCDD HATTI....

SİVAS - ERZİNCAN TCDD RAILWAY ROUTE HAT ÇALIŞMALARINDAN İLK EKRAN GÖRÜNTÜLERİ..

RESSAM SAMİ SAMİOĞLU

• RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2014 EDİTÖRDE BİR TÜNEL ÇALIŞMASI...

• quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2014 EDİTÖRDE BİR TÜNEL ÇALIŞMASI...

Hocam editorden yaptığımız çalışmaya Nasıl tren trafiği koyarız ?
    Ben Subway projesi yapıyorum amma velakin ts nin kendisinde uygun tren yok
    Biyerlerden indirebileceğimiz "bombairder" serisi Bir Tren varmı ?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.