Şimdi Ara

Railworks 2 Tren Simulatörü Çıktı ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle alakanıza ilginize teşekkür ederek yazıma başlıyorum...
    GUERRA....Arkadaşım sağol...Sayenizde bu durumu çözüme kavuşturduk...Bir an kendimi kalın kafalı olduğumu düşünmeye başlayıp , neden yapamadım diye kızıyordum...Sizden önce sorduğum başka kişlerin bu konuda hiç bir bilgisi olmaması ve bilmemesi kendime olan kızgınlığımı hafifletti...Çok şükür bir tek bilmeyen ben değilmişim diyerek tesselli buldum...Neticede anladım ki bu iş iyi anlatılırsa ancak öğrenilir..Anlatan arkadaşımız GUERRA ' ya teşekkür ediyorum bir kez daha...

caadas - Arkadaşım çok, çok sağ olasın...Vermiş olduğunuz bilgiler sadece benim değil, bu konuda bilgisi olmayanlar da bundan faydalanacaklardır....Benim için hazırladığınız bu emeğinizden dolayı teşekkür ederim..Elinize sağlık gayat net ve güzel hazırlamışsınız...Bu bilgilerden faydalanacağımdan hiç şüpheniz olmasın...

Bende sizlere bir şeyler hazırladım...Bu hazırladığım bilgiler Resimli anlatımdır...Mause ile çizgi çizmek çok zor olsada umarım gereken bilgiyi anlayabilir ve uygularsınız..Bundan sonra Railworks Eklentilerinin çokluğu karşısında şaşıracaksınız...Bunların herbirini sırası geldiğinde sizlere ulaştıracağım...

Saygılarımla

Sami Samioğlu

• http://hotfile.com/dl/124783554/ccf74ad/Union_Pacific_Big_Boy_4-8-8-4.rar.html

Yukarıdaki Link Railworks 2 " Union Pasific Big Boy " Buharlı Lokomotife aittir...Dosyayı Rar halinde ama boyutu 400 MB ' den büyük olduğunun farkına varamadım...Upload edilirken 400 MB ' den büyük olmaması gerektiğini bir yerde okumuştum...Boyutu 581 MB civarında olsa gerek..Eğer bir problem çıkarsa ikiye bölerek , iki link halinde düzeltirim...

Bu Dosya Yani Unıon Pasific Big Boy Lokomotif eklentisi Ücretli olarak ancak indirilebiliyor...Yani satın alın deniliyor...Bunu ücretsiz bulmak için çok uğraştım...Ücretli olan ise sanırım 15-20 dolar civarında...Bir tek lokomotif için bukadar ücreti kimse vermez galiba...Her neyse, o kadar çok araştırmama rağmen ücretsiz bulamadım...Yabancı sitelerde araştırma yapmaya başladım..Sonunda pes edip bıraktım...Bir gün Belgelerim içini karıştırırken Download Dosyası içinde başka hiç bir dosyası olmayan bu Union Pasific Big Boy dosyasına rastladım...Hiçbir işe yaramayan bir dosya...Ne bir setupu var nede kurulum ile ilgili bir bilgi...Sonradan araştırıp öğrendim ki Package Maneger içine sürükle bırak yöntemi ile otomatik kurulum yapılıyormuş..Kısacası bu Lokomotif dosyasının nereden nasıl bilgisayarıma geldiğini hala bilmiyorum...Galiba bir şans verildi bana....Umarım bu şans sizlerede yansır...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 23 Temmuz 2011; 4:00:19 >

• http://s2.dosya.tc/upload/sI5Te1/Buharl_Lokomotifler.rar.html

Railworks severler için işte toplu ek paket...Bu çok yıllar önce kullanılan buharlı Lokomotiflerdan bir seri hazırladım...Ayrıca dört çeşit renkte ve tipte yolcu vagonlar eklentisi var...Rarı açtıktan sonra her bir dosyada ayrı ayrı dosyaları var...Resim dosyalarndan lokomotif ve vagon resimlerini görebilirsiniz..Cevaplarınızı beklerim..Saygılarımla...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 24 Temmuz 2011; 21:34:56 >
  •  Railworks 2 Tren Simulatörü Çıktı !

Yeni bir Railworks Lokomotif eklentisi daha..Bu Buharlı lokomotifin tam adını öğrenemedim..." 9F Bonus " olarak dosya ismi görünüyor, fakat , lokomotifin adının bu olduğunu sanmıyorum...Bilen varsa bu konuda bizleri bigilendirebilir...Ayrıca arkasına takılı olan Mavi vagonlarıda yeni vagonlardır...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 24 Temmuz 2011; 22:43:21 >

Railworks 'a yeni bir eklenti daha...Bu kez Yük vagonları...Bu yük vagonlarını çocukken , bana TCCD. Aydın - İzmir Demiryolu üzerinde sefer yapan yük trenlerini hatırlattı...Özellikle en arkadaki vagon Demiryolu görevlisine ait olduğunu hatırlıyorum...Buharlı Lokomotifin sesini duyduğum da demiryolunu koşarak gider,trenin geçişini izlerdim..Lokomotif düdüğünü çalarak önümden büyük bir hızla geçerken ,bu vagona benzeyen en son vagonda olan görevli adama el sallardım...Keşke hiç büyümeyip hep o günlerde olsaydım demek geliyor içimden...Sanırım Tren ile ilgili tatlı anıları olan benim gibi bir çok insan vardır...O günler unutulmaz demekten başka bir şey denemez...Saygılarımla...

Sami Samioğlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 24 Temmuz 2011; 23:01:50 >

• multi player internet üzerinden oynanabiliyormu bu?
  • Arkadaşlar, verdiğim linklerden dosyaları indiriniz mi...Linkler çalışıyor mu...Bu konuda bilgi veren olursa memnun olurum...Yeni Linkimiz Oxford Paddington Electrified yeni oyun...İndirip kurun...

http://hotfile.com/dl/125169036/92dc3c9/oxford_to_paddington__electrified__with_heathrow_extension.zip.html

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 27 Temmuz 2011; 21:15:15 >
  • RAİLWORKS " DRIVE BY TRAIN "......

Drive by Train ne işe yarar ve ne demek....Türkçe'si Tren ile sürüş seçimi demektir..." Dirive by Train " e Railworks Start butonuna bastığınızda ilk karşınıza çıkan menü listesinde görülür..." Resume " yazsının hemen altındaki bu yazıya tıkladığınızda Farklı bir liste karşınıza çıkar...Sağ tarafta listelenen bir çok Lokomotif adı görülür...Listenin tam üstünde " All - Steam - Diesel - Electric " başlıkları vardır.. All > bütün trenlerin adını verir...Diğerleri katagoriye göre lokomotif adlarını verir...Şimdi lokomotif seçimine göre sürüş nasıl açılır bunu anlatacağım...Mesela ben " Electric " başlığına basıyorum..Bastığımda Elektrikli Lokomotif adları listeye yazılır...Burdan "BR 101 DBAG RED " lokomotifi tercih edip üzerine tıklıyorum...Tıkladıktan sonra sol tarafta bu lokomotife ait hangi oyun var ise listelenir...Ben deki sol taraftaki listede 1-Hagen to Siegen....2- Albula oyun bölgelerindeki sürüş seçenekeri adları var...Bunlardan birine tıklayıp "PLAY" butonuna bastığınızda Lokomotif seçimine göre oyunu açmış olursunuz...Ayrıca Pencerenin sağ tarafındaski listenin hemen altında " Train Infomation " yazısına tıkladığınızda listedeki her bir lokomotifin resmini gösterir...İngilizce olarak tanıtım yazısı da gelir...

Sami Samioğlu

• Çok güzel paylaşımlar. İşim gereği evden uzaktayım. Bu güzel trenleri özellikle buharlıları süremiyor olmak üzücü.
  • caadas Yarbay....

İşiniz gereği bilgisayarızdan uzak kalmanız çok fazla uzun sürmez sanırım..Özellikle Buharlıları süremiyor olmanız üzücü..Bu aslında TREN sevginizin bir ölçüsü...Bu buharlıları şu an süremiyor olmanıza ben de üzüldüm ama bir yandan da sevindim....Sevinmemin sebebi ise bende de buharlı lokomotiflere olan hayranlık ve ilginin olması ile yanlız olmadığıma sevinmemdir..Sizinle bu ortak yanımızın olmasına memnun oldum...Ve buharlı lokomotif eklenleri için daha fazla araştırma yapıp, indirmeyi hedefleyeceğim..Bakalım daha başka buharlı lokomotifler bulabilecekmiyim...

Dün gece Railwork'a yeni bir lokomotif yükledim..Bu dizel bir lokomotif...Ama Metro Türünde...Bunu da hazırlayıp sizlerle paylaşacağım..Umarım bunu beğenirsiniz...

Saygılarımla

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 29 Temmuz 2011; 2:37:29 >
  • Yukarıda vermiş olduğum link, Metro Türü Lokomotife aittir...Rarı açtiktan sonra kurulumla ilgili bilgiler Beni Oku Metin Belgesinde yazdım, açıp okuyun...Lokomotifin Orjinal adı : ALn663 F3ZMPR Series 1...Bu lokomotifleri ard arda kurup en baştaki lokomotifi çaliştırın , geride kalan lokomotifleri vagon olarak kullanın..Böylece tam bir Metro Treni olur...HAYDİ İYİ SÜRÜŞLER...

Sami Samioğlu

Railworks 2 Tren Simulatörü Çıktı !

Bu Resimler Yeni indirip kurduğum En son Buharlı Lokomotiflere ait.." 7MTB BRİTANNİA " Adıyla Editörde ki ismi bu...Üç çeşittir...1 - 7MTB Britannia....2 - 7MTB Britannia LMR.....3 - 7MTB Britannia WR...Serisi...Ayrıca Görüntüde Makinist Dairesi içinde ki Kömür takviye yerinde kömür alevi höş bir görüntü vermiştir...Aslında bunun bir ismi vardır belki, bunu ancak Tren Makinistliği yapanlar daha iyi bilir sanırım..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 2 Ağustos 2011; 0:42:39 >

• Yukarıdaki Resimler En son Railworks Eklentilerinden yeni indirip kurduğum Buharlı lokomotife ait ekran görüntüleri...bunun linkini hazırlayıp paylaşıma sunacağım....Aslında bu gece hazırlayıp verecektim, fakat akşam saat altıdan sonra malesef elektrik kesintisi sebebi ile hazırlayamadım...Ankara gibi bir başkentte 12 saat süren bir elektrik kesintisi veya arızanın olması saşılacak bir şey...Bu süre içersinde Bilgisayardan uzak kalmak beni fazlasıyla rahatsız etti...Her neyse elektrik geldiği anda bu yazıyı yazmak gereği hissettim...Umarım böyle uzun süren elektrik kesintisine maruz kalmam...Burada söylenecek en iyi söz " Yola devam Railworks 'a devam..."

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 31 Temmuz 2011; 23:02:40 >
  • RAİLWORKS 3 : 2012 AİT YORUMLAR

Bu yeni Railworks oyuna ait video görüntülerini kısıtlı da olsa izledim...Gördüğüm ve tespit ettiğim bazı yeniliklereden bahsetmek isterim...Özellikle " Deray " Trenin virajlarda yana yatmaması ve yağmur damlalarının cama düşmemesi ve de sileceklerin bu damlaları silmemesi eleştiri konusu olmuştu...Tabiki bunlar haklı ve yerinde eleştirilerdi...Railworks 3 de bu iki hata kesinlikle telafi edimiş..Gördüğüm kadarıyla Tren yana yani sağa ve sola virajlarda yatıyor...Yağmur damlaları kesinlikle cama düşüyor ve ayrıca silecekler damlaları siliyor...Şimdilik tesbit edebildiğim bunlar...Daha başka yenilikler varmı bilmiyorum,ileride bunların olup olmadığını göreceğiz...

Sami Samioğlu
  • oynamaya değermi hala çözemedim traninz 2012 indirdim yüklerken hata veriyor ama oyun kuruluyor oyunu açıyorum trenler yok etrafda
  • Sami çavuş,Railworks 2 için Sprit of fire lokomotif modeli mevcut mudur?

POLATAGA Binbaşı , Resmini verdiğiniz lokomotif ile ilgili Railworks Eklentisi varmı bilmiyorum...Fakat Yukarıda Resmini verdiğim bu lokomotif Eklentisi var...Acaba şimdilik işinize yarar mı...?

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 1 Ağustos 2011; 18:24:06 >
  • http://s2.dosya.tc/server/XpYYJq/Railworks_7MT_Britannia_DLC.rar.html

Buharlı Lokomotifleri sürmek isteyenler buraya...Buharlı lokomotiflerle Buharın Gücünü hissedin..İşte size bir indirme linki....Rarı açın , içinde iki dosya var...:

1 - 7MT Britannia.rvp Dosyası

2 - Bonus Content.rvp Dosyası

Bu iki dosyayı da Package Maneger Pencere listesi içine sürükleyip bırakın..İşlem tamamlandığında Editöre girip daha önceden anlattığım resimli anlatıma göre lokomotifleri bulun ve kurun...Kolay gelsin..

Lokomotif ismlerini Lokomotif listesinde bu isimlere göre bulup kurun..:

1 - 7MTB Britannia
    2 - 7MTB Britannia LMR
    3 - 7MTB Britannia WR

Tabiki bunların arkasına Tenderleri de kurmalısınız..Tenderlerin adı " 7MTB BR Black Tender " olarak yazılıdır.
    Bazen iki çeşit bazen dört çeşit TENDER bulunur...Bu tender ile ilgili konuyu bilenler bilir, bilmeyenlere bilgi olsun...Tendersiz bir Lokomotif hiç de hoş görüntü vermez...Tabi ki bu durum Buharlı Lokomotifler için geçerlidir...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 2 Ağustos 2011; 1:04:44 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.