Şimdi Ara

# RaidMax Smilodon Kasa İncelemesi #(Foto&Video)[Güncellendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
36.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozx güzel bir inceleme olmuş. teşekkürler.
    bir hafta içinde smilodon alacağım bir tane. internetteki bir çok incelemeleri okudum. herkes kasadan memnun. ışıklandırması da çok güzel. benim şu anki kasa yerde duruyor. ama yeni kasayı masanın üzerine koyabilirim (hava olsun biraz)

sana şöyle bir sorum olacak, çektiğin bir resmin üzerinde kırmızı ile işaretlediğim birleşme yeri tam kapanmıyor mu? arada 3-4 mm lik bir açıklık var gibi gözüküyor.

# RaidMax Smilodon Kasa İncelemesi #(Foto&Video)[Güncellendi]

• Evet hocam çok az bi açıklık var.Fotodaki kadar belli olmuyo, yani rahatsız edici bi durum değil.
  • 8800 GTX durumu ne olur kasanın içinde ...ekran kartının ucu hdd lere gelmez umarım...hddler ile gtx arasında kaç cmlik boşluk var..
  • 8800GTX kaç cm? Eğer biliyosanız ölçeyim..
  • eski kasanın aynısı bendede vardı güzel kasaydı
  • Kullanıcı İncelemeleri Bölümüne Aynalanmıştır.
  • @.:SASU:.; Evet hocam o kasayı asla unutmayacağım..Harbiden hoş bi kasa tamamen vidasız tasarım

@Ziw®o; Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

8800GTX kaç cm? Eğer biliyosanız ölçeyim..

bildiğim kadarıyla 22 cm olması gerekiyor...
  • Dostum eğer 22Cm ise tamı tamına hatta bi kaç cm de boşluk kalabilir.
  • resimlere baktıkça ağzımın suyu akıyor valla bi zamanlar deselerdi 190 kağıda kasa alcan hayatta inanmazdım ama işte insanlar değişiyomuş demekki
  • teşekkürler dostum valla 22 cm sığıyorsa için rahatladı valla...Alıyorum bu kasayı.....
  • iyi bi inceleme
    ellerine sağlık
  • Teşekkürler arkadaşlar.. Videomuzda eklenmiştir..
  • abovvvv sese bak bu ne ya sanki fabrika çalışıyo içerde
  • Evet öyle ben alıştım 3 gündürlüFan kontrol şart abicim
  • ellerine sağlık dostum video güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Evet öyle ben alıştım 3 gündürlüFan kontrol şart abicim

Ne diyosun seslimi sence? Vidoyadan baya bi ses geliyo ama o sırada etrafta baya bi sessiz.
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kasan :)

Bende bu kasayı uzun zamandır inceliyordum ve nihayet alıp test eden biri ile karşılaştım

Sormak istediğim bi kaç soru var :

Öncelikle eğer ölçebilirsen bu kasanın kapağı açıkken derinliğinin kaç cm olduğunu söyleyebilir misin? Ayrıca birde yüksekliği ne kadar?
    Diğer bir sorum bu arkada duran 8 cmlik fanın önüne herhangi bişe denk geliyor mu ?( yani işlemci fanı uzantısı vb. ) Firebal da bu 8 cmlik yeri 12 cm e çeviren bi aparat görmşütüm bi ara olmadı o tip bi aparatla oraya 12 cmlik bi fan takılabilir )
    Bu kasada çalışan fanlar üstünde gelen kendi fanları mı yoksa senin aldığın fanlar mı? ( kasada kaç adet fan avr ben 4 adet saydım da )
    Son olarak ekran kartı slotunun arkasındaki mesafe kaç cm yani arkadasına hhd vb. herhangi bi engel gelene kadar ne kadar mesafe var onu merak ediyorum çünkü ben bu kasayı 1gb lık 2900 xt ile ya da 8800 gtx ultra gibi uzun bi ekran kartıyla kullanmayı düşünüyorumda :) )

Eğer yukarda sorduğum sorulara cevap verebilirsen çok sevinirim.
    ( Çok soru sordu m ama cidden bu soruların hepsi kafama takılan şeyler )

• @gokhanweb; Hocam 2 fanlı kasadan bu kasaya geçince ilk başta sesli geldi ancak şimdi alıştım..Fan kontrolcüsüylede daha iyi olur tabiki.

@Sek; Teşekkürler arkadaşım. Kapak açıkken derinlik 18 cm gibi birşey cetvelle ölçüyorum. 8Cm'lik fanın önüne hiçbişey denk gelmiyor zaten imkansız. Bu 12cm fan mevzusu hoşuma gitti eğer öyle birşey varsa bende alabilirim. Kasada çalışan bütün fanların hepsi kasa içinde geldi led li olaraktan hepsi kaliteli. Bu ekran kartı olayınıda ölçtüm msn dede @engintunbel arkadaşla konustum oda 8800GTX alacakmış eğer 2 tane HDD olacak ise 28CM kadar açık var..Kart bayağı ileri gider ancak soğutması ileri gitmiyor işte.Eğer ilk baştaki postumun en alttaki videoyu izlersen anlatmak istediğimi anlarsın.Ama 8800GTX 22CM olduğuna göre hayli hayli sığacaktır..

Bundan sonra 1 hafta forumlardan uzak kalacağım. Selametle..Malum tatil yapalım bizde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 29 Temmuz 2007; 3:26:02 >

• Dostum çok teşekürler verdiğin bilgiler için... Gecenin bu saatinde bile yazılanlara cevap verdin çok sağol...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.