Şimdi Ara

Raiderz Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Divine Souls güzeldi ama bi patch den sonra daha oyuna giremedim hata verdi. Vindictus indirdim hala yüklü ama bir kere bile oynayamadım ip değiştirmeye çalıştım olmadı hiç girmedi.Raider güzele benziyor beta başladığında mailime haber gelicek kayıt oldum beklemedeyim.
  • buda çıkamayan oyunlar arasındamı güzel duruyor oysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat-trick!!!

Divine Souls güzeldi ama bi patch den sonra daha oyuna giremedim hata verdi. Vindictus indirdim hala yüklü ama bir kere bile oynayamadım ip değiştirmeye çalıştım olmadı hiç girmedi.Raider güzele benziyor beta başladığında mailime haber gelicek kayıt oldum beklemedeyim.

Vindictus güzel ben denedim ancak proxy ile 20 dk.da bir disconnect verdiği için sıkıcı oluyo.
    Divine souls ise pek sarmadı beni, bakalım bu oyun güzele benziyor bekliyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just1c3

quote:

Divine Souls güzeldi ama bi patch den sonra daha oyuna giremedim hata verdi. Vindictus indirdim hala yüklü ama bir kere bile oynayamadım ip değiştirmeye çalıştım olmadı hiç girmedi.Raider güzele benziyor beta başladığında mailime haber gelicek kayıt oldum beklemedeyim.

Vindictus güzel ben denedim ancak proxy ile 20 dk.da bir disconnect verdiği için sıkıcı oluyo.
    Divine souls ise pek sarmadı beni, bakalım bu oyun güzele benziyor bekliyelim :)

gençler, vindictus oynamanın yolu yok mu ya?
    bir sürü programla ip değiştirmeyi deniyorum oyun atıyor.
    türklere açılacak mı?

• E3 2011 traileri. Beta tarihi açıklanabilir belki E3'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

quote:

quote:

türklere açılacak mı?

6-7 ay önce proxifier ile denemiştim, girebiliyodun. Ama sana tavsiyem deneme daha iyi :) Sinir ediyo adamı. Sabırlıyım diyosan bi araştır Proxifier ile Vindictus oynamayı.
    Avrupa versiyonu gelicek ama ne zaman bilmiyorum :)
    http://vindictus.nexoneu.com/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harun95

quote:

quote:

türklere açılacak mı?

6-7 ay önce proxifier ile denemiştim, girebiliyodun. Ama sana tavsiyem deneme daha iyi :) Sinir ediyo adamı. Sabırlıyım diyosan bi araştır Proxifier ile Vindictus oynamayı.
    Avrupa versiyonu gelicek ama ne zaman bilmiyorum :)
    http://vindictus.nexoneu.com/

en az 4 programla denedim. proxifier denemedim çünkü hack shield mı ne anlıyormuş sanırım.uğraşmadım onunla.
    millete sordum en iyisi beklemek dediler.bekliyoruz bakalım.

• Oyunu sanirim EU da forsakenworld çikaricak ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

Oyunu sanirim EU da forsakenworld çikaricak ....

Forsaken World, oyun ismidir, firma ismi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

Oyunu sanirim EU da forsakenworld çikaricak ....

Forsaken World, oyun ismidir, firma ismi değil.

FAIL
  • Perfect World demek istediğini herkes anladı.
  • spam olacak k. bakmayın oyunun 1 hafta önce piyasaya sunucu dosylrı düştü. Orjinali çıkamdan[eu] pvpsi cikacak ve rekor kıracak. şuan avrupa sunucunun acılmasının tam 1 gün gectikten sonra pvpsi acilarak rekor kıran oyun prius online.
  • Umut ediyorum bu gelişme officalın çıkmasını hızlandırır.
  • oww kötü haber. sunucu dosyaları baştan kodlanmamış yani emulator değil. perfectworldun svn serverinden çekilmiş full halinde. perfectworld daha sunucusunu koruyamıyor oyun açıldığında ne olur düşünemiyorum.

nerden anladın derseniz dosylaarın public serverinda rdztest.game.perfectworld.com ve perfectworld baglantilar var.

dua edelim bunlar buglı dosyalar olsun.

malesef server açılmış bile :http://221.126.71.67:9999/reg.asp

double fail .D 2. servrda açilöişhttp://rawrgamerz.com/forum

bunlar acilali cok oluyor hatta rawrgamerz open beta ilan etmiş serveri. biz officalın açılmasını bekliyouz adamlar kurulum aşamasını bırakmış geliştirme aşamasında , valla perfectworld kaybeder.

OFFİCAL AVRUPA SERVERİ AÇILMASINA AYLAR KALA PRIVATE SERVERI KURULUP REKOR KIRAN NON TARGET OYUN RAİDERZ TEBRİK EDERİM PERFECTWORLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 23 Haziran 2011; 19:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aseref

oww kötü haber. sunucu dosyaları baştan kodlanmamış yani emulator değil. perfectworldun svn serverinden çekilmiş full halinde. perfectworld daha sunucusunu koruyamıyor oyun açıldığında ne olur düşünemiyorum.

nerden anladın derseniz dosylaarın public serverinda rdztest.game.perfectworld.com ve perfectworld baglantilar var.

bunlar acilali cok oluyor hatta rawrgamerz open beta ilan etmiş serveri. biz officalın açılmasını bekliyouz adamlar kurulum aşamasını bırakmış geliştirme aşamasında , valla perfectworld kaybeder.

OFFİCAL AVRUPA SERVERİ AÇILMASINA AYLAR KALA PRIVATE SERVERI KURULUP REKOR KIRAN NON TARGET OYUN RAİDERZ TEBRİK EDERİM PERFECTWORLDU

sağol dostum indirip deniyelim şu 2.ci serveri

• quote:

Orijinalden alıntı: GodSaveUsEveryone26

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

oww kötü haber. sunucu dosyaları baştan kodlanmamış yani emulator değil. perfectworldun svn serverinden çekilmiş full halinde. perfectworld daha sunucusunu koruyamıyor oyun açıldığında ne olur düşünemiyorum.

sağol dostum indirip deniyelim şu 2.ci serveri

tmm beninmde şimdi indirme bitti. girelim bakalım nasılmış nickim ByWOLF oalcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Perfect World demek istediğini herkes anladı.

Anlayan anlamıştır fakat mesajı atan arkadaş belli ki FW ile PW'yi karıştırmış.Aklı başına gelsin diye söyledim onu.
  • oyun çok güzel. öldürdüğünüz canavarın itemleri düşüyor onları alıp süreli olarak diğer canavarlara yüksek damageli vurabilyorsunuz. görev sistemi eğlenceli hikaye gibi. hiç bir zaman aynı mekanda kalmıyosun görevler seni durmadan yürütüyor ve farklı farklı görevler. oyunda optimizasyon sorunu var 4 gb ram çift çekirdek [gerçi eski sistem] low'da kasmadan oynayablirsiniz. oyunda vurus falan akıcı canavar bana vurana kadar arkasina gidiyorum bacaklarina dalip deviriyorum falan. sınıf sistemi yok fakat 3 tane skill ağacı var biri cleric biri berserker diğerinin adını unuttum. silah çeşidi, harita az birbirine benzer mekanlar bir süre sonra sıkabilir. öyle bağımlılıkyapacak bir oyun değil arkadaşlarınızla boss partisi yapmak için ideal. son oalrak skill'de az. [E3'de ki oynanışa göre bunlar]
  • http://raiderz.gamesprivate.com/

Bu private serveri deneyen oldumu ? Şuan iniyor bi deneyeceğim.
  • Server kapalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.