Şimdi Ara

Raidden item kaçıran adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün BH attım. Ruthless Gladiator's Treads of Alacrity ve Ruthless Gladiator's Cord of Accuracy itemleri düştü magenin biri loot masterdı galiba itemleri aldı ve çıktı bu adamı şikayet etsem ban falan atarlarmı yada itemlerini alırlarmı ?? şimdiden çok teşekkürler

• banlanmaz. İtemi alma konusu ise gm'in insiyatifine kalmış. Tbcde ninja itemleri yolluyorlardı. Wotlkda bazı gmler vermiyordu.
  • vermezlerki sizin suçunuz diyor yapmasaydınız master looter filan diyor.Biraz ss lerle desteklersen belki verebilirler
  • şikayet etsen o adama yedirmezler itemi aynen silerler, trash farm da çok karşılaştım adamın nincaladığı tüm itemleri itina ile sildiler tabi şikayet etmen şart :)
  • tamam sagolun artık yapabilecegimi yapmaya calısacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadShoot -- 22 Temmuz 2011; 23:39:14 >
  • Geri vermezler çünkü birinin raidine girince herşeyi kabul etmiş sayıyolar ama bazı gmler üstüne düşebiliyor.
  • bizim bi arkadaş banlanmıştı 1 hafta , ve deathbringers will ninjaladı . Onu da sildiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    diablo 2 item yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O amcalara ninja dneiyor.
    Ayrıca bi aralar.
    Pug da ML raide girmekle böyle bir şeyi kabul ediorsunuz demiyorlar mıydı şikayet edince?

Adamlar sonuna kadar da haklı.
  • Haksızlığa tahammül edemeyen bir yapın varsa, gerekirse PvE yapmıyacan sırf bu hırsızlar ile karşılaşmamak için.
    Yazık valla emek ver hop başkası alsın :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Haksızlığa tahammül edemeyen bir yapın varsa, gerekirse PvE yapmıyacan sırf bu hırsızlar ile karşılaşmamak için.
    Yazık valla emek ver hop başkası alsın :S

Ya da kendisi kurucak raidi benim yaptığım gibi.
    Kanında ninjalık olmayacak ya kim ne derse desin.Geçen hafta tank olarak girdim yeni boss'u kestik..Ruthless healer neck düştü.Roll attım 90 küsürat
    adam şak diye verdi.Healerlar isyan ediyor adam tank diye.Inspect yapın pvp healer dedim.Mors
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

@Z.K

Abi saten PVE role'e göre, PVP ise ortak rolleniyor diye biliyorum. En mantıklısıda bu saten pug grouplar için. Tank PVP item'ı alacak değilsin ya

Öylede şimdi öyle sivri zekalılar var ki.Raid'teki rolün main spec olarak algılıyor.Mesela tank girdiysen pvp iteme needliyemezsin gibi onu demek istedim
  • Z.K doğru söylüyor pvp/pve resto shaman oynardım bir zamanlar adam pvp resto shaman için uygun iteme need dedim diye bulunduğum realmin trade chatine saçma salak yazılar yazmıştı...
    ICC10 man raidlerde shaman dps itemi düşerdi başka shaman olmadığı için needlerdim needliyorum diye hazmedemeyenler olurdu var bu tip sivriler.
  • Ben de kendi hâlimde ML'lik yapıyorum, ama inanın çok stresli ya..
    Bazı şaibeli itemlar var meselâ.
    FL Trash'ten düşen spell power bonusslu ama spiritsiz bi staff var.
    Onu illâ healerlar da almak istiyor, orda boomkin varken resto druidle beraber roll attırdıydım.
    Resto'ya gitmişti.
    Spiritin healing stat ve spell power caster statı olduğunu öğrenince geri pişman olmuştum.
    Benzer şey mastery veren strli bi item için de geçerli olmuştu.
    İlk dediğimde (staff olan) millet RR atmadım diye ağlarken(ağlayan da aç gözlü dallama bi' tank yani) ikincisinde tanka vermiştim.
    Adamlar gidip arkanızdan trade chatte karalasa moku yiyeceksiniz valla.
    Asla öyle bi' risk almak istemem, o yüzden artık herkes "tamam ver panpa itemi adama" demeden vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Temmuz 2011; 18:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Z.K doğru söylüyor pvp/pve resto shaman oynardım bir zamanlar adam pvp resto shaman için uygun iteme need dedim diye bulunduğum realmin trade chatine saçma salak yazılar yazmıştı...
    ICC10 man raidlerde shaman dps itemi düşerdi başka shaman olmadığı için needlerdim needliyorum diye hazmedemeyenler olurdu var bu tip sivriler.

hatırladığım kadarıyla sen "bu itema ihtiyacı olan yoksa boşuna dkp harcamıyım bana verin" diyordun.
  • @Kyle Butler
    O zaman ne dediğimi hatırlamıyorum ama söylemişsem bile mantıksız değil bu söylediğin, çünkü d/e olucak iteme kimsenin dkp harcıyacağını düşünmüyorum.

Bu dediklerini hatırlıyorum şimdi alınan her item item için disenchant edildikten sonra elde edilen materyalin ederi kadar guild bank a gold yatırıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 24 Temmuz 2011; 13:12:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.