Şimdi Ara

raid roll nasıl atılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu raidroll olayı nasıl oluyor adamlar mesela bir şeyler yazıyor MS [bilmemneitemi] diye raid başkanı ne yazıyor onu yazdırmak için?

• MS = main spec
    OS = off spec

Çıkan item'a göre raid alarm verir genellikle şöyle : [Justice Bringer] MS ROLL
    Roll atan çıkmassa aynısını OS roll der, sende duruma göre raid sayfasında /roll yazarsın ve roll'unu atarsın bu şekilde yapılır master loot olduğu için raid başkanı dağıtıyor item'ları diğer türlü dungeondaki gibi yapmıyorlar ninjalara karşı free loot falan değil yani :D
  • sanırım arkadaş onu sormamış BoE itemler MS roll cikmazsa yada Trophy of Crusade gibi itemler Raid roll yapilir raid lideri 10 yada 25 man olmasina göre /roll10 /roll25 yapar cikan sayi kimi gösteriosa item ona gider yada bunu otomatik butonlarla yapan addonlar mevcut
  • öyle değil hocam bak şimdi bossu kestik de itemler düştü ya hemen "raid lideri:MS roll[iteminadı]" diye bişiy yazıyo bunu raid lideri mi yazıyor yoksa sistem öyle mi programlı bunu söyleyin bana ben şimdi raid lideri oldum diyelim napıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlı Dana

öyle değil hocam bak şimdi bossu kestik de itemler düştü ya hemen "raid lideri:MS roll[iteminadı]" diye bişiy yazıyo bunu raid lideri mi yazıyor yoksa sistem öyle mi programlı bunu söyleyin bana ben şimdi raid lideri oldum diyelim napıcam

Raid lideri yazar onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

öyle değil hocam bak şimdi bossu kestik de itemler düştü ya hemen "raid lideri:MS roll[iteminadı]" diye bişiy yazıyo bunu raid lideri mi yazıyor yoksa sistem öyle mi programlı bunu söyleyin bana ben şimdi raid lideri oldum diyelim napıcam

Raid lideri yazar onu

Yani ortada bi sistem falan yok öyle mi ben oraya " birincilspec [iteminadı]" diye de yazsam olur yani şimdi anladım ya iş tamamen raid liderine kalmış

Bir de şey var ama şimdi lider rollde yüksek skor yapana veriyo ya ne yazıyor da veriyor ona ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Raid lideri yazar onu

Yani ortada bi sistem falan yok öyle mi ben oraya " birincilspec [iteminadı]" diye de yazsam olur yani şimdi anladım ya iş tamamen raid liderine kalmış

Bir de şey var ama şimdi lider rollde yüksek skor yapana veriyo ya ne yazıyor da veriyor ona ?

İtemin üstüne sağ sol farketmez tıklayınca grup numaraları cıkar.mesela ben 25m raidde 3. gruptayım ve kazandım.Loot master itemi tıklar 3. group yazısının üstünde imleci bekletir ve o gruptaki oyuncuların listesi belirir. sonra benim ismin üzerine tıklar ve itemi bana vermiş olur.pug raidlerde en yüksek roll atana verilir. en azından ben kimseyi kayırmıyorum. genelde voa ve icc10 pug raid kurduğumda başka rogu almıyorum gruba.O kadar da olsun k.cmı yırtıyorum tank heal bulcam diye 25m raide.kendimi lootmaster yaparım ve işine gelmeyen sie olsun cıksın derim.adil olduğum için sorun çıkmaz.bazen pürüz oluyo. ben adamı healer olarak aldım gruba ama sonradan dps olmasını söyledim. o healer itemine roll atabilir.diğer healer itiraz eder filan.
    guild raidlerinde 2 türlü item dağıtma var. sadece guildin eski topraklarının ihtiyaç duymadığı gear vs roll atıp alabilirsin.Çünkü onlar her raidde ve bosstan puan aldılar daha önce.öncelik onların gibi oluyo.zamanla sabredersen gearlar senin olur.
    bu arada bilgi olsun diye raid lideri ve assistanları /rw yazıp warning yapabilir. genelde roll için rw kullanılır sonradan ben duymadım görmedim demeyin diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rp roll nedir peki ?
  • Role playing roll. Item o class için değildir, düşük level'lı bir itemdir ama güzel görünüyodur :D MS/OS roll atmamışsa, Guild Bank'a da gitmiyorsa, herkes roll atabilir bunlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.