Öncelikle sistem özelliklerini vereyim ; Phenom 9950 Black Edition M3N78 EH Kingston Hyperx 800 mhz 4*1gb 2 adet 3250410AS Sapphire HD4890 CM 460W
raid 0 yapıp XP 32 bit kurmak istedim ve bunun doğrultusunda XP cd sine nlite ile , anakart cd sinin içindeki xp raid klasörünü kurulum cd sine entegre ettim. ardından kuruluma geçtim ve sorunsuz ve gayet hızlı bi şekilde XP kurulumu tamamlandı. Ardından doğal olarak sistemi yeniden başlattı. ama XP nin yüklenme kısmındaki bar 1 kez dolduğunda , mavi ekran veriyor. restart atmıyor , mavi ekran sabit duruyyor. Aynı sisteme Vista 64 bit kurmak istediğimde , (raid sürücüsünü flash bellek kullanarak tanıttım) sorunsuz bi şekilde kuruluyor ve çalışıyor. bu durumda sizce sorun ne olabilir? cevapları bekliyorum...
GIGABYTE MA790XT-UD4P CORSAIR XMS3 1333MHZ 4*1GB SEAGATE 250 GB *2 SAPPHIRE HD4850 TOXIC OCZ 600W aynı sorun bende de mevcut ,gittim sıfır fdd aldım 1 kaçtane xp cd si denedim ama sonuç sıfır. ilk yüklememde xp ekranı çalışmış ama hdd ler doğal olarak gözükmemişti ama şu anda o ekrana gelmeden mavi ekran basıyor. vista kurdum usb harddiskten driverı kurdum sorunsuz çalışıyor. bu mavi ekran neyin nesi
sorunu çözdüm bios tan ide moduna getirdikten sonra xp cd sine driverı entegre ettim-n lite ile- tabi fddyi boşa almış oldum.
quote:
Orjinalden alıntı: sinforlove
sorunu çözdüm bios tan ide moduna getirdikten sonra xp cd sine driverı entegre ettim-n lite ile- tabi fddyi boşa almış oldum.
eee ide moda alınca tabiki sorun yok. raid ile XP kurmaya çalıştık...