Şimdi Ara

Rahşan Ecevit Öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit hayatını kaybetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allah rahmet eylesin dolu dolu yaşadı, nedense bu hanım aklımda rahşan affıyla kaldı hep..
  • Rahşan affı ile ülkeye çok derin bir yara açtı, üzülemeyeceğim.

• Bazılarının 1 çanta fiyatı kadar evde oturan saraylarda gözü olmayan güzel insan Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Rahşan affı ile ülkeye çok derin bir yara açtı, üzülemeyeceğim.
    Kadın ismiyle değil çıkardığı afla tanınıyor.
  • rahşan affı diyorlar rahşan affı değil o aslında iyi niyetle çıkarılmış ama mhp tarafından maalesef kader mahkumu deyip içerde ne hırlı hırsız varsa çıkarılmıştır kapsamı genişletilmiştir.Şuan bile twitterda bakın trendtopic yapılmayua çalışılıyor ve oda nesi gene mhp gene af olayı gündeme geldi ama rte sırf kötü tepki alır diye kabul etmedi çünkü affı getireni tepeden indirirler suç oranları tavan yapıyor ve asayişi hiç sağlayamıyorsun.İçerde hesaplaşma günü diye bekleyen çoğu kişi adam katlediyor.Bu af olayının
    sebebi mhpdir gene getirmeye çalışıyorlar ama zor rte izin vermez şuan.O zamanlar ecevit hasta idi eşinin adını kullanıp böyle bir rezilliğe imza attılar.

Mhp miting yapmadan %8-10 oy nasıl aldı sizce heleki bahçeliye o güven yerin dibine girmişken suçluları çıkaracağız af getireceğiz diye verdiler ha af olacağıda yok mhpdeki düşüşü göreceksiniz barajı geçemezler artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 18 Ocak 2020; 2:1:17 >

• Mandela Etkisi...

Ben daha önce öldüğünü sanıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polat Alemdar Ağlıyor
    6 yıl önce açıldı
    Atatürk neden boşandı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahşan affı konusunda kadının suçu yok ama üstüne kaldı olay. Sapık katil kim varsa saldılar.
  • 2001 yılıydı sanırım. DSP nin o tarihte bir kurultayı vardı. Orda görevliydim. O zaman tanıdım rahşan hanımı. Disiplinli titiz otoriter bir kadındı. Nur içinde uyusun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

• ALLAH ım adaleti ile hükmetsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.