Şimdi Ara

Rahman Süresi'nde Bahsedilen Deniz Hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASFALTAZ

    Leş yorumlarını kendine sakla.

    cehennemden bahsederken de ateşin içerisinde bir ağaçtan bahsedilir.

    kuran ister allah’tan olsun ister muhammedin yazdığı bir kitap olsun. Burada analoji yapıldığını anlamamak için sığır olmak lazım.

    bu işid kafasını bırak. haklı olduğunda haksız görünürsün






    Karışmıyorlar beyler. Çünkü su hafızası olan bir molekül ve evet öyle haldur huldur karışmıyorlar. sanki aralarında bir duvar varmış gibi ayrılar. Bu üstelik tek bir yerde olmuyor.



    Kuran tabiri caiz ise "bilale anlatır gibi" anlatıyor.


    "kutuplar neden yazmıyor"


    kardeşim kutupları yazsaydı o zamanda oradaki arap kabileleri "la guthup neymiş. bu muhammed uyduruyor işte görmeyonoz mu" diyeceklerdi haliyle. yani kuranı okurken , ön yargılarınızdan uzak tutarak okuyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 21 Ağustos 2020; 7:4:51 >




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakeadam kullanıcısına yanıt

    Müslüman kelimesinin manasını sorsam bilemeyeceksin büyük ihtimalle.

    dediğim şey burada bir benzetme var. Sığır olmayan bunu anlar. Ama sen bunda ısrar ediyorsun.

    bilmiyorum ve bilmek için çaba göstermiyorum diyorsun. Hiç araştırmadan safsataya düşüyorsun. Bunu yapma diyorum ben. Yoksa istersen krem peynire tap bana ne


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASFALTAZ

    devede tırnak gibi düşün karışım miktarını. yani öyle bir karışım yok sulu boyayı karıştırır gibi. hadi ateist arkadaşım kumda oyna. fikrin varsa gel yaz yoksa kalabalık yapma.

  • Ateist inanca sahip bilim insanlarını ciddiye almak insanı yanılgıya götürür. Çünkü direkt ret içindediler ve objektif bakamazlar.


    Deist bilim insanları ya da yobaz olmayan imanlılar gerçek bilim insanlarıdır. Bu konudaki ölçüt objektif bakabilme yeteneğini kaybetmeden inceleyebilmektir. Mesela o evrimağacı sitesinin açıklamaları objektif değil. Göz attım ve yobaz inançsız bir anlatım ile karşılaştım.


    Konuya gelirsek, Kuran'da sadece bu konu yok ki, bizlere mucize gibi gelen. Her tarafında bir dolu farklı üst düzey bilgi var ve o devirdeki tek bir kişinin bilebileceğinden çok fazla çeşitlilik var konularda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 21 Ağustos 2020; 23:51:47 >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt

    Fikrin varsa yaz gel yazmış şaka gibi. İki denizin karışmaması bilimsel olarak aykırı. Attığımı hiç mi okumadın?

    sizin gibiler yüzünden millet kuran’dan soğuyor. Bir de bana ateist demiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASFALTAZ

    Fikrin varsa yaz gel yazmış şaka gibi. İki denizin karışmaması bilimsel olarak aykırı. Attığımı hiç mi okumadın?

    sizin gibiler yüzünden millet kuran’dan soğuyor. Bir de bana ateist demiş

    benim gibiler yüzünden mi?  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.