Şimdi Ara

'Rahatsiz Etme' seçeneği calışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar deminden beri forumda bu konu hakkinda arastirma yaptim, ama yok bulamadim ayni sorunu yasayani. "Rahatsiz Etme" secenegini aciyorum, gelen aramalar yine sesli ve titresimli caliyor, anlamis degilim. Bu konuda forumda bilgi bulan varsa bana yazarsa sevinirim, mobilden arama zor. Ayrica arkadaslar ben ios6 yi wifi uzerinden guncelledim, bilgisayarla guncelleme arasinda ne fark var? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mobilden güncellemede hep sorun çıkıyor restore edin
  • hocam yukarıda ay amblemi çıkıyor mu peki ? eğer çıkmıyorsa bildirimlerden zamanlama dilimini ve en alttaki aynı dakika içinde 2 defa ararlarsa çal seçeneği kapalımı kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

mobilden güncellemede hep sorun çıkıyor restore edin

Bu konuda ne kadar eminsiniz? Durduk yere tekrar kurmayalim, bir de benim bilgisayar biraz yavas oldugu icin yedekleme islemi yapilmiyor(hep 2/4' de kaliyor) ve ios6 yi bilgisayardan kuramiyorum. Ayrica kurma isleminde tam olarak ne yapiliyor tam bilmiyorum.

Edit: evet hocam ay isareti var. Oralari da kurcaladim onunla alakasi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 20 Eylül 2012; 22:10:58 >
  • Kilit ekranindayken calisir rahatsiz etme. Ayrica saatin yaninda ay isareti olmasi gerekir, zaman araligini da kontrol edin, ya da zaman araligi koymayin. Ayrica kimleri engellediginizi de kontrol etmelisiniz.

• Evet,@resvo 'nun da dediği gibi sadece kilit ekranında çalışıyor. nasıl mantıksa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakasi var bilmiyorum, ama sasilcak sey. Telefonu actim ve kapadim suan calisiyor bu mod. Peki telefondan wifi uzerinden guncelleme ile bilgisayardan guncellemenin ne farki var veya eksileri neler arkadaslar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kilitli ekrandayken çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Ne alakasi var bilmiyorum, ama sasilcak sey. Telefonu actim ve kapadim suan calisiyor bu mod. Peki telefondan wifi uzerinden guncelleme ile bilgisayardan guncellemenin ne farki var veya eksileri neler arkadaslar?

Hiçbir farkı yok. Sadece sorunu çıkan kişiye öbür güncelleme şekli daha iyi diyebilmek için söylenmiş bir söz. Daha sabah yine burada itunes üzerinden güncelledim ama şöyle bir hata alıyorum diyene neden telefondan yapmadın en sağlıklısı o bile denilmişti. Bu nedenle çok takmayın güncelleme sonucunda herkeste birşeyler eksik veya yanlış oldu açıkçası. Sanırım 1-2aya 6.0.1 güncellemesi gelir. Ayrıca yazılım 1-2 aç kapa sonucunda daha da oturacaktır. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 20 Eylül 2012; 22:30:01 >
  • Şimdide çalışmıyor, çok ilginç.

• wifi üzerinden güncelleme daha kötüdür böyle majör sürümlerde çünkü böyle büyük sürümlere geçerken restore gerekir.mac os x kullanıcıları bilir 10.7.4ten 10.8e çoğu alakalı kullanıcı sıfırdan kurulum yaparak geçti çünkü direkt upgrade de eski sistemin atıkları sistemi yavaşlatıyordu bu da aynı mantık ben shift restore ile update ettim sorunsuz
  • quote:

wifi üzerinden güncelleme daha kötüdür böyle majör sürümlerde çünkü böyle büyük sürümlere geçerken restore gerekir.mac os x kullanıcıları bilir 10.7.4ten 10.8e çoğu alakalı kullanıcı sıfırdan kurulum yaparak geçti çünkü direkt upgrade de eski sistemin atıkları sistemi yavaşlatıyordu bu da aynı mantık ben shift restore ile update ettim sorunsuz

Sifirdan kurmak yerine, ios6 yukluyken restore ceksek ayni seyi yapmis olmuyormuyuz zaten?

• evet ben sadece 5ten yükselttiğim için onu dedim restore de aynı şey tabi
  • Yardimlarinizi esirgemediginiz icin tesekkurler arkadaslar

• Nedemeye calisiyorsunuz? Sorun halolduktan sonra bunu yazmak ne demek? Gereksiz post kasmalara gerek yok.

• Ben de oyle zannetmistim. Esimin telefonundan kendimi aradigimda caldigini gorunce uzuldum. Sonra fark ettim. Esim hizli aramada kayitliymis. Bildirimlere girin. Rahatsiz etme secenigine dokunun buarda Arayabilecekler menusunden Hic kimseyi isaretleyin, sorun cozulur. Isterseniz Favorileri isaretler, sadece hizliaramada kayitli olanlar sizi arayabilir. Kolay gelsin
  • kilit ekraninda iken calismasi gayet mantikli. sonucta telefonu (tabiki kilit acik sekilde) kullanmak, sizin o anda mesgul olmadiginizi gosterir. bu mod zaten gece uyurken veya toplantidayken vs. sizi rahatsiz etmesin diye yapilmis, telefonu kullanirken rahatsiz etmesin diye degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 21 Eylül 2012; 11:13:59 >
  • Rahatsız etme seçeneğini açıp telefonu açıp kapatabilir misin
  • quote:

quote:

mobilden güncellemede hep sorun çıkıyor restore edin

Bu konuda ne kadar eminsiniz? Durduk yere tekrar kurmayalim, bir de benim bilgisayar biraz yavas oldugu icin yedekleme islemi yapilmiyor(hep 2/4' de kaliyor) ve ios6 yi bilgisayardan kuramiyorum. Ayrica kurma isleminde tam olarak ne yapiliyor tam bilmiyorum.

Edit: evet hocam ay isareti var. Oralari da kurcaladim onunla alakasi yok galiba

Merhaba,

Yedekleme yapamanın yavaş pc ile alakası yoktur. işletim sisteminin kurulu olduğu disk bölümündeki boş alan ile doğrudan alakalıdır... Örnek olarak telefonunuz 16 gb lık olan modeli ve yakalaşık olarak 10 gb lık alanı dolu ise bilgisayarda en az 12 gb lık olan boş alan olması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 21 Eylül 2012; 11:38:56 >

• quote:

Arkadaslar deminden beri forumda bu konu hakkinda arastirma yaptim, ama yok bulamadim ayni sorunu yasayani. "Rahatsiz Etme" secenegini aciyorum, gelen aramalar yine sesli ve titresimli caliyor, anlamis degilim. Bu konuda forumda bilgi bulan varsa bana yazarsa sevinirim, mobilden arama zor. Ayrica arkadaslar ben ios6 yi wifi uzerinden guncelledim, bilgisayarla guncelleme arasinda ne fark var? Simdiden tesekkurler

Rahatsiz etme ozelligi icin sanirim bir hizli arama( favoriler listesi) nin olmasi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.