Şimdi Ara

Rahatsız bir film daha; The Girl Next Door

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikidir bu tür bir film için konu açıyorum ama gerçekten oldukça etkileyici bir filmdi ve yine kimsenin pek haberi yok gibi. konusu yaşanmış bir olaya dayanıyor. baltaların, kanların havada uçuşmadığı ve dakka başı adam ölmediği halde gerilim filmi izlemek isteyen varsa buyursun. ama benim gibi gece seyrederseniz uykunuz kaçabilir hazırlıklı olun.

imdb puanı 7.2,http://www.imdb.com/title/tt0830558/

• Oha adama bak kıllıktan ibaret.
  • Puanı güzel, izlemeye değer bence.
  • The Girl Next Door 2004
    http://www.imdb.com/title/tt0265208/

aynı isimde başka film daha var. romantik komedi.

bu filmi çıktığında indirmeyi düşünmüştüm ama unutmuşum. hemen listeme aldım.
    uykuma kaçıracak film daha pek olmadı.

geçen akşam ;
    Wrong Turn ve Wrong Turn 2: Dead End yi 30 dakika ara ile izledim... baya bir etkiledi ama uykumu kaçırmadı
  • Tam benim tarzım bir film... Film gerçekten iyiyse, izledikten sonra boğazınızda bir yumru hissi bırakır.
  • tavsiye için teşekkürler..
  • An American Crime. Gerçek olay bu filmde anlatılmış. Asıl izlemeniz gereken film bu. Bu olayı anlatan ikinci bir film olduğunu sizden öğrendim ama asıl izlemeniz gereken yani orjinali An American Crime dır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samet bulmuşsun gene güzel filmi tebrikler..Birtane komedi filmi vardı onunla aynı isim..o filmi indireyim derken indirmiştim bunu ve izleyince kan beynime sıçramıştı..ekrandan filmin içine girip o kadını gebertmek geldi içimden...vincent cassell in "Irreversible" filminde böyle hissetmiştim birtek bu da iki oldu...kesinlikle izlenmeli derim..
  • Samet seni buralarda aktif görmek ve geniş film yelpazenden yararlanmak çok güzel. Filmi indirmeye başladım bile...
  • Katilin kadın olduğu bir film aslında kulağa hoş geliyor : )
  • bende diğer filmle karıştırdım ama izleyebilirim belki
  • Elimde var bu film ama fırsat bulup bir türlü izleyemedim, sıralamada başlara alsam iyi olacak sanırım tavsiye için tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

The Girl Next Door 2004
    http://www.imdb.com/title/tt0265208/

aynı isimde başka film daha var. romantik komedi.

bu filmi çıktığında indirmeyi düşünmüştüm ama unutmuşum. hemen listeme aldım.
    uykuma kaçıracak film daha pek olmadı.

geçen akşam ;
    Wrong Turn ve Wrong Turn 2: Dead End yi 30 dakika ara ile izledim... baya bir etkiledi ama uykumu kaçırmadı

Bende başlığı görünce bu film sanmıştım.

• ni demek arkadaşlar, ni demek.
    iyi seyirler fuat'ım, ara ara populer olmayan filmler için böyle gaza geliyoruz işte.
    barış abi sana da ondskan'ı kesin izlemişsindir ama ondskan ve klass filmlerini öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ikidir bu tür bir film için konu açıyorum ama gerçekten oldukça etkileyici bir filmdi ve yine kimsenin pek haberi yok gibi. konusu yaşanmış bir olaya dayanıyor. baltaların, kanların havada uçuşmadığı ve dakka başı adam ölmediği halde gerilim filmi izlemek isteyen varsa buyursun. ama benim gibi gece seyrederseniz uykunuz kaçabilir hazırlıklı olun.

imdb puanı 7.2,http://www.imdb.com/title/tt0830558/

Bu film ne zamandır elimde. IMDB puanı dikkat çekici.Gerilim filmlerinin bahsettiğin türden olanlarını severim. Uygun bir vakitte izleyeceğim. Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ni demek arkadaşlar, ni demek.
    iyi seyirler fuat'ım, ara ara populer olmayan filmler için böyle gaza geliyoruz işte.
    barış abi sana da ondskan'ı kesin izlemişsindir ama ondskan ve klass filmlerini öneririm.

Samet adam daha genç yaw, ne abisi ...

• he ya bana abi demeyin bak bozuluyorum.
  • tamam barış'çım, olmaz bir daha.
  • filmi az önce izledim. gerçek bir hikayeden uyarlandığı yazıyor ama bana yinede saçma geldi. bazı amerikan film klişelerini barındırıyor. birkaç şey yazardım ama spoiler olmasın. en fazla 4/10.
  • Hadi bakalım izliyoruz. Böyle bir film arıyordum zaten. Vahşettsiz gerilim filmi sağol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.