Şimdi Ara

Rahatlığın yerini alan stres

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT AYT sınavlarım beklediğimden iyi geçti hedefi aşağı yukarı tutturucam gibi ama içimde son bir haftadır bir korku oluştu. Kitapçık numarasını kodladım. Ama diğer hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Yüksek ihtimalle kodlamışımdır vesveseden ibarettir ama hakikaten ne salon no ne kitapçığa isim ne de optiğe isim yazdığımı hatırlamıyorum (ama dediğim gibi muhtemelen kodlamışımdır)

Sorum şu şekilde olsun: Neyi kodlamazsam/yazmazsam sınavım geçersiz olur?

• hocam salon görevlileri orada oturmak için yok hepsini kontrol ediyorlar zaten sakin olun. hedefiniz neydi ve netleriniz nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam aklına takılan şeyleri osymyi arayıp sorabilirsin. Ben önemli değil diye biliyorum. Zaten kitapçıktan karekod yapıstirdiklari için onlar formaliteymiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca ilk defa sınavı beklediğinden güzel geçen birini görüyorum gdhhsbdhjsnd

• Yüksek hedefim 10 bin civarı ideal hedefim 25 bin civarı idi. netlerim 89'a 57,5 gelecek gibi. bilmiyorum belki 30 bin falan gelir ama hiç üzülmem 30 bin gelse de

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. ya evet aslında çoğu şey formalite imiş ama işte bildiğin uçurumun en uç noktası bu psikoloki. 2 yıl hazırlandım sınava, sınav da fena geçmedi; insan ister istemez tüm ihtimalleri düşünüyor. tek bir hata ile 2 yılın emeği boşa gidebilir onu düşünüyor illa insan ama bir sıkıntı olmayacak gibi, inşallah.

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

aslında sınav hedeflediğimden netten iyi değildi ama etrafımdaki arkadaşlarıma internetteki yazılanlara vs. bakınca iyi yırtmışım fena geçmemiş diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeromerromerrr -- 13 Temmuz 2021; 3:39:21 >
  • omeromerromerrr O kullanıcısına yanıt
    İnş beklediginizden daha iyi gelir siralamaniz. Ve evet gerçekten iyi yırttmışsınız:D

• omeromerromerrr O kullanıcısına yanıt

hocam obp niz de 90 civarındaysa en kötü 25 gelir en kötü zaten bence bu sene 2018 gibi gelicek 90tyt 60 ayt 90 obp rahat 20bine sokar ona göre hesaplayın

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt
    Obp 87 hocam o birkaç bin geri atacak gibi duruyor

• Bende sınav görevlisi karekodu inş yanlış yere yapıştırmamıştır diye endişeleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya bu çok çok düşük bi ihtimal. öyle bir şey olmamıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.