Şimdi Ara

Rahatlamak için tavsiyeler...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YGS-LYS çalışıyorum, ama durumum biraz farklı, bir yandan üniversitede okuyorum. Deneme çözünce fena moralim bozuluyor. Eski bilgilerimi tazelemem gerekiyor iyi bir şekilde.

Ama bu süreçte kafam çok dolu, ve şuna karar veremedim. Acaba bilgisayara oyun yükleyip kafa dağıtsam mı arada, örneğin Battlefield 2 gibi bir oyun. Günde 2-3 saat oynasam kafamı dağıtsam, geri kalan sürede derse daha iyi odaklanabilir miyim acaba? Şuan o kadar mantıksız düşünüyorum ki, bunun kararını veremedim, o yüzden dışarıdan bir görüş almak iyidir diye düşünüp konu açıyorum.

• ktunnel
  • Bu güzel havada eve kapılma bence çık dışarı arkadaşlarınla takıl

Arkadaşın yada kafa dengi biri yoksa en yakın parka git o temiz havayı içine çek top oynayan çocukları izle çekirdek çıtlayan teyzeleri izle güneş içini ısıtsın
  • Tatlı birşeyler yiyerek ders çalış.
    Çikolata, gofret, fındık, fıstık, leblebi yiyerek çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Tatlı birşeyler yiyerek ders çalış.
    Çikolata, gofret, fındık, fıstık, leblebi yiyerek çalış.

15 kilo fazlam var zaten.
  • hayatında yapacağın en büyük hata ders çalışman gerekirken pc oyunu oynamaya başlamak. zaman gittikçe kendine engel olamaz daha fazla oynarsın ve daha kötü olur. en iyisi dışarı çıkmak.deniz havası iyi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybshh

hayatında yapacağın en büyük hata ders çalışman gerekirken pc oyunu oynamaya başlamak. zaman gittikçe kendine engel olamaz daha fazla oynarsın ve daha kötü olur. en iyisi dışarı çıkmak.deniz havası iyi gelir

++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müzik dinle çık dolaş gez biraz ama pc açma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

Arkadaşlar YGS-LYS çalışıyorum, ama durumum biraz farklı, bir yandan üniversitede okuyorum. Deneme çözünce fena moralim bozuluyor. Eski bilgilerimi tazelemem gerekiyor iyi bir şekilde.

Ama bu süreçte kafam çok dolu, ve şuna karar veremedim. Acaba bilgisayara oyun yükleyip kafa dağıtsam mı arada, örneğin Battlefield 2 gibi bir oyun. Günde 2-3 saat oynasam kafamı dağıtsam, geri kalan sürede derse daha iyi odaklanabilir miyim acaba? Şuan o kadar mantıksız düşünüyorum ki, bunun kararını veremedim, o yüzden dışarıdan bir görüş almak iyidir diye düşünüp konu açıyorum.

evde çalış biraz
    gerekeni yap
    at hafızaya
    beyin bedava

• Aman diyim başlama oyuna. Duramazsın.
  • Çık dolaş biraz, arkadaşlarınla takıl
    Kız arkadaş olsa daha iyi de olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

Arkadaşlar YGS-LYS çalışıyorum, ama durumum biraz farklı, bir yandan üniversitede okuyorum. Deneme çözünce fena moralim bozuluyor. Eski bilgilerimi tazelemem gerekiyor iyi bir şekilde.

Kardeşim kitap falan oku, müzik dinle, film izle, yada diziye başla himym falan izle, ama oyun sakin. Ben lol indirdim bağımlı gibi oldum sildim, geri yükledim azalarak bırakicam
    Arkadaslarla takıl, pek keyifli llu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.