Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa gördüm,az bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

oyun türk ip leirne bloklanmış sanırım

Ben oyunu az önce kurdum ve girebiliyorum

Edit: Sonrasını yazmayı unutmuşum. Hangi thief class nasıl kasılır ro1 hep uzaktan izlemiştim ufaktım o zamanlar kafede asker abilerimiz oynuyodu bide paaralıydı o zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 15 Haziran 2013; 19:22:22 >
  • patch'i yapamayan arkadaşlar oyunu steam'den indirirlerse sorun çözülecektir. ben kasmaya bugün başladım. 12 oldum kasmak isteyen arkadaşlar olursa bana buradan ulaşabilirler.
  • Merhaba arakdaşlar aranıza yeni katıldım oyunu indirdim fakat şöyle bir hata alıyorum ingilizcem fazla olmadıgı için bir takım sitelerde bulduğum bilgiler işe yaramadı oyunu yüklerken aldığım hata şudur

C:\Users\win7\AppData\Local\Temp\Rar$D[10.2882\Media.cab. Verity that the file exists and that you can access it.

yardımcı olursanız sevinirim işletim sistemim windows 7
  • ip blok yok girilebliyor...
    window 7 var bendede girebiliyorum.. ing'im pek yok malesf:(

https://www.facebook.com/ragnarok2tr?fref=ts şöyle bir facebook sayfası var ileride Türkiyeyede gelecekmiş türkçe olacakmış transfer olacakmış falan demişlerdi merak edenlere..
  • Beyle ro da oto buff nasıl yapılıyor bilen varsa bi özet geçebilir mi?
  • Ben steam üzerinden kayıt olarak oynamaya başladım. Oynayan arkadaşlar var mı şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Ben steam üzerinden kayıt olarak oynamaya başladım. Oynayan arkadaşlar var mı şuan ?

%83 iniyor bakalım oyunu sevecekmiyim :)
  • Oyunda tek server var ODIN.oynayan Türk arkadaşlarda mevcut.DirenGezi adlı Türk guild ide var.Ama henüz onlarla temasa geçmedim.Oyuna son zamanlarda collesium da eklenmiş arena gibi hergün belli zaman aralıklarında açılıyor.Oyundan keyif almak istiyorsanız grup olarak takılmakta fayda var:)
  • Oyun Steam'den tekrar iniyor anlamadım niye böyle oldu.Şuan %65 bu seferde yüklenmezse silerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepo

Oyunda tek server var ODIN.oynayan Türk arkadaşlarda mevcut.DirenGezi adlı Türk guild ide var.Ama henüz onlarla temasa geçmedim.Oyuna son zamanlarda collesium da eklenmiş arena gibi hergün belli zaman aralıklarında açılıyor.Oyundan keyif almak istiyorsanız grup olarak takılmakta fayda var:)

Benim nick'im Quantine...
    Eklersen irtibat kurarız :)
  • Steam'den indirdim launcheri açıyorum Start diyorum hiçbir şey olmuyor.
  • Dün akşam beni de çok kastı ve oynamadım 5.dk'dan sonra...
    Bu gece bir daha bakarım artık
  • Kimse yok mu oyunda ?
  • Ben oyunu sildim gitti.Steam'den indirdim yükledim Start'a basıyorum oyun açılmıyor hiçbir şey olmuyor.Artık bir daha indirirmiyim hiç sanmıyorum.
  • Bence sende bir sorun var. Bağlantı yada yükleme kaynaklı olabilir.
    Neyse, gelmek istersen gelirsin zaten :) Bir şeyi zorlamaya değmez :)
    Sana kolay gelsin...
  • geceleyin bende indirmeye başlayacam .
    http://www.playragnarok2.com/Download/clientdownload buradan mı indirdiniz siz ? birde hangi serverdasınız onuda yazın.
  • Ben steam üzerinden indirdim.
    Server olarak sadece Odin server'ı var zaten.
    Başladığın zaman haber ver barim
  • Arkadaşlar 2 ay önce bu oyunu oynuyordum. Tekrar geri dönmek istedim. Şimdi ise 4 sayıdan oluşan bir 2nd password soruyor. Ben de hatırlayamadım haliyle. Bu şifreyi sıfırlamanın veya bulmanın bir yolu var mı?

Not:Steam üzerinden oynuyorum.

Not2:Oyunu silip baştan yükledim. Hala second pw soruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.