Şimdi Ara

RAGEEEEEEEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet lol oynarken en büyük sorunum. Öldüğüm için değil, normal yoldan yenildiğim için değil SURRENDER yüzünden. Dota oynadım kaç sene tek başıma arkadaşlarımla. Kaybettiğim için nadir durumlarda üzüldüm. Lol içinde geçerli. Kaybetsemde üzülmüyorum takmıyorum ama takım durduk yere surrender oylaması başlatınca tepem atıyor "napıyor bunlar hiç mi dota oynamadılar, bu oyunda geri dönmek daha kolay" şeklinde bağırmaya başlıyorum içimden. Neler önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 27 Mayıs 2012; 12:01:02 >

Game Center : Rockpierce

"Yönetimin bir suçlu veya hırsız tarafından garanti gltına Alındığı bir cumhuriyette onurlu insanların öldürülmesi veya hapsedilmesi olağandır.Beni lanetleyin. Bunun hiçbir önemi olmayacak, çünkü tarih benim yanımda yer alacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Dota dediniz de Tinker'ın ultisi neydi

rearm
  • O devamlı surrender çeken benim devamlı takım halinde haşat edilmekten bıktığım zaman surr çekerim şimdi bazı durumlar vardır adamlar öyle bi feedlenmişki kule altında bile kesiyolar uğraşıp zaman kaybetmenin anlamı yok bi oyun daha at rahat rahat kazan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reney

O devamlı surrender çeken benim devamlı takım halinde haşat edilmekten bıktığım zaman surr çekerim şimdi bazı durumlar vardır adamlar öyle bi feedlenmişki kule altında bile kesiyolar uğraşıp zaman kaybetmenin anlamı yok bi oyun daha at rahat rahat kazan...

Evet senin dediğin durumda zaten bende kabul ediyorum. Adamlar herkesi öldürmüş, 2 inhib yok bende gg yazıp bekliyorum. Bugün oynadığım oyun her takımdan 3 kule gitmiş. 5v5 durumdayız adamlar kule altında tecavüz ediyorlar. Bizim takımda 2 onların takımda 1 kişi kurtuluyor. Kurtulanlar ad carry ve support. Ad carry underfarm olsa bişey demeyeceğim. IE, boots ve last whisper var 1.6k para vardı o olay sonrasında. Bir anda surrender oylaması çıktı 4-1 bitti ve kaybettim. Dakika daha 25. Buna sinirlendiğim kadar başka bir şeye sinirlenmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.