bu oyun single icin alinir ve bu gün aldim, yarim saat oynadim kesinlikle oynanilmasi gereken bir oyun ,ayri bir havasi var ve korku ögeleri ön planda grafikler yeterli animasyonlar müthis,düsmanlar cok akilli her sey harika nede olsa ID in mutfagindan cikma beni bf3 ve mw3 cikada kadar götürür ,aldim pisman degilim tavsiye ederim ama cod bf3 havasi beklemeyin kendine has bir havasi var
quote:
Orijinalden alıntı: konsoldede
bu oyun single icin alinir ve bu gün aldim, yarim saat oynadim kesinlikle oynanilmasi gereken bir oyun ,ayri bir havasi var ve korku ögeleri ön planda grafikler yeterli animasyonlar müthis,düsmanlar cok akilli her sey harika nede olsa ID in mutfagindan cikma beni bf3 ve mw3 cikada kadar götürür ,aldim pisman degilim tavsiye ederim ama cod bf3 havasi beklemeyin kendine has bir havasi var
Kardeş oyunu nereden aldın bilgi verir misin? spotçuları aradım hepsi yarın gelir ya da pazartesi gelir diyor.
Bu arada oyunu pc de oynadım, grafiklerin kalitesini geçtim,o atmosferi anca filmlerde görürsün,araç kulanımı çok zevkli, düşmanların yapay zekası alışılmışın çok dışında,öyle çizgisel davranmıyorlar her defasında farklı hareket ediyorlar. Strateji yapmadan oyunu kolay kolay oynamayazsın,normal seviyede dahi defalarca ölebilirsin. Vuruş hissi konunun başlığında da belirtmiştim, şimdiye dek çıkmış en iyisi... arkadaş güzel söylemiş,oyundan bf veya mw havası beklemeyin,oyun kendine has dinamikleri var
BEN YURT DISINDAYIM ORDAN ALDIM KESINLIKLE ALIN OYNAYIN, PS3 DE GRAFIKLER XBOX DAN COK IYI ADAMLAR CELL I CÖZMÜSLER
Anladım kardeş, biliyorum oyun çok güzel ,tek kusuru işte hikayesi...
Daha önce Borderlands oynadıysanız ve sevdiyseniz bu oyunuda seveceğiniz garanti gibi birşey. Tavsiye ederim oynanabilecek bir oyun fakat bu dönemde o kadar çok sağlam oyun çıkıyorki bu oyunun yeterli ilgiyi göreceğinden şüpheliyim.. Birde olayın maddi boyutu var hangi birine para ayırıcaz? BF3? MW3? UC3? ACR? Çook çalışmamız lazım arkadaşlar çoook..
Oyunlar kaçmıyor ocak şubat martta oyun yok adam gibi bir dakikada her oyunu oynarsanız napacaksınız ozaman? yavaştan alın çok fanıysanız birinin ilk onu alın
Oyunu pc'de oynadım. Oyun borderlands'e çok benziyor. Çevre olarak, görev sistemi olarak... Borderlands'i seven bir kişi bunu da sever.
Oyunu bugün aldım.grafikler , yapay zeka gayet tatmin edici fakat oyunu anlayamadım.bu oyun rpg mı nedir? Deus Ex gibi desem değil başka desem değil.daha oyunun baslarindayim oraya buraya git diyorlar gorevleri yapiyorumda bütün oyun böyle ise çekilmez bir süre sonra..oyunu ileri seviyelerde oynamış kisilerden yardim istiyorum bu oyun hep böylemi??
arkadaslar, daha ilk baslardayim , kilitli kapilari acmak icin ne yapmam lazim bilmiyorum ,bir iki bir seyler yapmak istedim tamir cantasi satin almak istedim ama yapamadim detaylica anlatirsaniz sevinirim
quote:
arkadaslar, daha ilk baslardayim , kilitli kapilari acmak icin ne yapmam lazim bilmiyorum ,bir iki bir seyler yapmak istedim tamir cantasi satin almak istedim ama yapamadim detaylica anlatirsaniz sevinirim
ilk başlarda bazı kapıları açamaman normal çünkü az itemin oluyor,o kapıları açmak için itemleri etrafta topluyorsun,ve ilerledikçe elbise seçme yeri var o zaman engineer sınıfını seçersen itemleri satıcıdan direk alabiliyorsun,tabi para değerli olduğundan etrafı kurcalaman daha iyi
IGN oyunun grafiklerine 10 vermiş. Uncharted 2 ile aynı puan.
Bu oyunda Resistance 3 gibi tutulmadı. psn ye gelirse kardeşlikle sömürürüz. Hep onlar bizi sömürecek degil ya.
Bende bugün aldım oyunu 5-6 saat oynadım.Başlarda bu görev al yerini getir mantığı biraz canımı sıktı ama ilerleyen bölümlerde alışıyorsunuz,zevkli gelmeye başlıyor.Onun haricinde grafikler gayet iyi ama kaplamalar geç yükleniyor (PS3).Etraftaki herkesle iletişime girebiliyorsunuz, görev alabiliyorsunuz.Bu benim çok hoşuma gitti.Silah çeşitliliği ve upgradeler gayet iyi.Kitapçığında içinde bulunduğunuz mekanların haritası var.Oyunda haritanın gösterilmediği zamanlarda gideceğiniz yeri bulmak için ordan yardım alabilirsiniz.Kısacası ben beğendim oyunu tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
quote:
ilk başlarda bazı kapıları açamaman normal çünkü az itemin oluyor,o kapıları açmak için itemleri etrafta topluyorsun,ve ilerledikçe elbise seçme yeri var o zaman engineer sınıfını seçersen itemleri satıcıdan direk alabiliyorsun,tabi para değerli olduğundan etrafı kurcalaman daha iyi
etrafda toplamadigim kalmadi hepsi yamam, ama saticidan mesala tamir kutusunu alamiyorum ve kapilari acamiyorum , enginer e nasil item atacagim bilmiyorum, ben bu oyunla ugrasmazdimda bf3 e kadar eglesin beni diye aldim , bf3 ciktiginda aldigim yere satacagim
ilk bölümde sınıf seçemiyorsun,ikinci kasabaya gittiğinde (oyunun başındaki yakın yer değil) uğradığın ilk adama seni elbise almaya gönderiyor,elbiseci sana 3 tane seçenek sunuyor orada engineer seçersen artık mühendisin itemlerini direk alabileceksin,o açamadığın kapıları sonradan gidip açabilirsin hemen acele etme oyun seni zaten o yerlere ikinci kez gönderiyor. Arkadaşta söylemiş ilk saatler biraz sıkıcı ,sonra daha uzun görevler geliyor seni baya zorlayacak görevler
bir yerde takildim arkadaslar ,WELLSPRING sehir gibi bir yerde ofisde birisini kurtar mi kacir mi ne diyor burda ne yapacam bilmiyorum, ofis e gidiyorum bir sey olmuyor, yardim lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme