Şimdi Ara

RAf Hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu raf hakkında birsürü konu olduğunu biliyorum ama çözemediğimiz birşey var arkdasimin hali hazırda yeni aldığı 10 günlük hesabı var 1 aydan once acilan hesaplar icin calisiyormus , neyse ben raf isteği gönderdim ona email geldi onayladı simdi oyuna girdiğimizde "o" ya bastigimda summon friend seceneği vs var fakat raf oldumu olmadımı anlayamadık , posta ya tıkladığımda da raf olduğuna dair mesaj atmis oyun ama bi getirisi yok exp bonus yok free gametime yok hic bisey yok . anliyamadim oyun icinden yardimci olabilirim diyen varsa kowalski#2163

• aschil kullanıcısına yanıt
    Olduğunu yani calisir durumda olduğunu nasıl anliyacağız bunu belirten birsey yok
  • RAF'ın çalışması için kendi karakterinle arkadaşının karakteri arasında max. 3 level olması gerekir, Dungeon,Quest,Yaratıklardan gelen exp. birbirinize yakın olduğunuz sürece %300 gelecektir. Oyun içi bir mail geliyor RAF yaptığın arkadaşınla, bazen sebebi nedir bilinmez gecikme olabiliyor aktif olması için, bu durumda da blizzard da ticket açarak durumu halledebilirsin.
  • Raf attigin arkadas 30 gun game time alinca sana 30 gun beles geliir. 30 gun daha alirsa yani toplamda 60 gun sana binek gelir. Arkadasin 3 ay icinde kac lvl kasarsa sensiz bile olsa kastigi levelin yarisini senin istedigin chara verebilir. 1 - 90 lvl arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raf isteyen var mi hala twisting nether horde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunda muhabbet edicek tam manasıyla süper ikili olabilecek bir arkadaş arıyorum RAF yapıp beraberce kasmak ve sonrasında oyun içi sıkı dost olmak için... Oyun içi çok esnek oynayabiliriz online sürem ve tecrübem yüksek... Belli bi süredir single playera döndü oyun raidler dışında muhabbet edicek kimse yok etrafta herkes troll ama haddinden fazla bu yüzden samimi birini arıyorum kadın/erkek farketmez adam olsun yeter... Goldmuş heirloommuş, heroic raidmiş, mythic dungeon, achievement, mount farm ya da gold farm hepsinde yardım ederim yanında gelirim sizden sadece kendi paket ve aylık ücretinizi ödemenizi bi de adam olmanızı bekliyorum o kadar... pm den ulaşabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.