Şimdi Ara

Radyoda müzik değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
25.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, gta 4'te radyoda bir sonraki parçaya gemek için ne yapıyoruz yanlışlıkla bir kere yaptım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum uzun zamandır merak ediyordum bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-boy -- 12 Eylül 2009; 2:15:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Radyoyu GTA 5'te Kapatma

GTA 5'te radyoyu kapatmak, oyunun ses ayarlarından yapılabilir.

Ana menüden "Ayarlar"a git. "Ses" sekmesini seç. "Radyoyu Kapat" seçeneğini işaretle. "Uygula"ya bas.

Radyoyu kısayol tuşlarıyla da kapatabilirsin:

PC: "M" tuşuna bas. Xbox: D-Pad'in sağındaki sağ çubuğu kullan. PlayStation: D-Pad'in sağındaki sağ çubuğu kullan.

Radyoyu kapatmak, oyunun sessiz oynamasını sağlar. Müzik dinlemek istemediğinde veya diyalogları daha net duymak istediğinde radyoyu kapatmak yararlı olabilir.

Bazı oyuncular, radyoyu kapatarak sürüş sırasında daha fazla dikkatlerini yola verebildiklerini belirtmektedir. Radyo açıkken dikkat dağıtabileceği için önemli görevleri yerine getirirken radyoyu kapatmayı tercih edebilirsin.

Radyoyu kapatmak, GTA 5'te oyun deneyimini kişiselleştirmenin basit bir yoludur. Tercihlerine göre müziği açıp kapatarak oyunun ses ortamını ayarlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir Sonrakı Parçaya NasıL Geçilirbilmiyorum ama radyo kanalını değiştirmek istiyorsan.
    Mouse'nin Ortasındaki Yuvarlak Tuşla. İleri Veya Geri Çevirirsen Radyon Değişicektir
  • ben ilk defa senden duyuyorum.normalde değişmiyor bi parça açılıyor parça bittikten sonra öbürkü açılıyor. öyle biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

ben ilk defa senden duyuyorum.normalde değişmiyor bi parça açılıyor parça bittikten sonra öbürkü açılıyor. öyle biliyorum ben.
    Ben de ilk defa senden duyuyorum ve böyle bir özellik olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Alıntıları Göster
    hayır radyo kanalını degiştirmeyi biliyorum, benim dedigim oluyor kesin bir kaç kez oldu ama nasıl yaptıgımı bilemiyorum, hatta controller menüsünde next track diye bişi var tabi gamepad üzerinde gösteriyor, klavyede nasıl yapılır bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

hayır radyo kanalını degiştirmeyi biliyorum, benim dedigim oluyor kesin bir kaç kez oldu ama nasıl yaptıgımı bilemiyorum, hatta controller menüsünde next track diye bişi var tabi gamepad üzerinde gösteriyor, klavyede nasıl yapılır bilemiyorum..

Doğru diyorsun aslında.Türkçe yama yaparken görüyordum next track filan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

Doğru diyorsun aslında.Türkçe yama yaparken görüyordum next track filan.

Alıntıları Göster
    Bn de ilk defa duyuyorum ve arkadasın dedıgı dogru next track war walla onu bulursak super olur çok işimize yarar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

Bn de ilk defa duyuyorum ve arkadasın dedıgı dogru next track war walla onu bulursak super olur çok işimize yarar ..

Alıntıları Göster
    ya bende şimdi hatırladım bende bi kere değiştirmiştim sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

ya bende şimdi hatırladım bende bi kere değiştirmiştim sanki.

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar ne track ne diyorsunuz mousenin ortadaki dönen dopu geri veya ileri çevirdiğinizfde değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1995

ya arkadaşlar ne track ne diyorsunuz mousenin ortadaki dönen dopu geri veya ileri çevirdiğinizfde değişiyor

Mouse scroll'ünü çevirdiğimizde radyo kanalı değişiyor , fakat bu arkadaşlar aynı radyodaki farklı şarkılara geçmekten bahsediyorlar.
  • quote:

quote:

Mouse scroll'ünü çevirdiğimizde radyo kanalı değişiyor , fakat bu arkadaşlar aynı radyodaki farklı şarkılara geçmekten bahsediyorlar.

hımms hacı ben radyo değiştirme anlamında anladım vallahi bende bilmiyorum aynı radyodaki şarkıları nasıl ileleteceğiz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan.

quote:

quote:

hımms hacı ben radyo değiştirme anlamında anladım vallahi bende bilmiyorum aynı radyodaki şarkıları nasıl ileleteceğiz diye

Alıntıları Göster
    o olay sadece kendi yüklediğin mp3 şarkılarında geçerli
    klavyeden b ve n harflerine basarsan şarkı değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isocolak

Alıntıları Göster
    Akıl var mantık var sen şimdi alem fm dinliyosun sevmedim lan bu şarkıyı değiştiriyim diyebiliyomusun?
    Sabah sabah güldürdün beni valla.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

Alıntıları Göster
    Kontrollerde Görmüş o yüzden sormuş.Kendi yüklediğin şarkılar için geçerli o N harfi ile ilerideki şarkıya geçebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Akıl var mantık var sen şimdi alem fm dinliyosun sevmedim lan bu şarkıyı değiştiriyim diyebiliyomusun?
    Sabah sabah güldürdün beni valla.

özürlü müsün?? independence fm'den bahsediyorum!! ona kalırsa independence fm de saçmalık, senin mantıgınla herşey mantıksız o zaman. oyun yaw oyun olamaz mı?? ki oluyor da..
  • quote:

benm bildiğim hepsinde vardı böle özellik
  • quote:

Hiç dikkat etmemiştik bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Hiç dikkat etmemiştik bilgilendirme için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Gta 4'te şarkı değiştirme özelliği mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Gta 4'te şarkı değiştirme özelliği mevcut

Alıntıları Göster
    yaw ben B ve N tuşlarına basıyorum hiç tepki vermiyo değişmiyo mu yani anlamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.