Şimdi Ara

Radyo Tiyatrosu (İndirme Linkleriyle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklüğümden beri hoşuma gider Radyo Tiyatroları. İnternette denk geldim, birçok kaliteli eser var. Tek tek dinliyorum, sizlerden de sevenler vardır diye paylaşmak istedim. Hiç dinlememiş olan arkadaşlar da inanıyorum ki seveceklerdir. Olay kısaca görüntüsüz film. Görüntü olmadığı için kendi hayal dünyamıza yerleştiriyoruz karakterleri. Bu da ayrı bir zevk veriyor ve zihnimi açıyor benim. Umarım beğenirsiniz.

http://radyotiyatrosudinleindir.blogcu.com/radyo-tiyatrosu-indir-tum-liste/6878585

Tavsiye ettiğim eserler:

Beyaz Geceler

Ölüm Kamyonu

Milyarder

Uyuşturucu Batağı

Komşunun Hanımı

Gece Treni

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Küçüklüğümden beri hoşuma gider Radyo Tiyatroları. İnternette denk geldim, birçok kaliteli eser var. Tek tek dinliyorum, sizlerden de sevenler vardır diye paylaşmak istedim. Hiç dinlememiş olan arkadaşlar da inanıyorum ki seveceklerdir. Olay kısaca görüntüsüz film. Görüntü olmadığı için kendi hayal dünyamıza yerleştiriyoruz karakterleri. Bu da ayrı bir zevk veriyor ve zihnimi açıyor benim. Umarım beğenirsiniz.

http://radyotiyatrosudinleindir.blogcu.com/radyo-tiyatrosu-indir-tum-liste/6878585

Tavsiye ettiğim eserler:

Beyaz Geceler

Ölüm Kamyonu

Milyarder

Uyuşturucu Batağı

Komşunun Hanımı

Gece Treni

Boyle bir konunun bir tek cevap almamasi beni derinden yaraladi saygideger forum donanim uyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film den dizi den daha güzel bunlar özellikle beyaz geceler den çok etkilenmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Film den dizi den daha güzel bunlar özellikle beyaz geceler den çok etkilenmiştim

Beyaz geceler, palto, düşen uçağın sırrı çok güzel daha birçok eser var ama dinleyeni az malesef :)

• selam. ben de radyo tiyatrosunu çok severim. önceden hep radyodan dinlerdim. hala yayınlanıyor tavsiye ederim.
    trt radyo 1 cumartesi ve pazar geceleri saat birde başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.