Şimdi Ara

Radyo Televizyon ve Sinema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi RTS istiyorum. TS-1 Puan türünden alıyor. Sözelim iyidir fakat Matematik ve Geometriyi yapamıyorum.
    Şuanda eşit ağırlıktayım. YGS'de ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Lütfen bana bir yol gösterin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi RTS istiyorum. TS-1 Puan türünden alıyor. Sözelim iyidir fakat Matematik ve Geometriyi yapamıyorum.
    Şuanda eşit ağırlıktayım. YGS'de ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Lütfen bana bir yol gösterin...

radyo tv istiyorsan ygsde türkçe sosyal ve matematikten ne kadar yüksek yapabilirsen. Lys ise bence ygsye 3 ay kala felan lys tarih coğrafya kas inşallah girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işsiz kalmamak için iyi bir yere gitmen lazım bu bölümde.

• Teşekkür ederim hocam. Türkçe ve Sosyal'i hallederim de şu Matematik beni zorluyor. Bir sorum daha var; TS-1 Puanını hangi YGS daha çok etkiliyor. Ben YGS-3'emi bakacağım ?

@sasa_iliç

Hocam Ankara Üniversitesi'ni düşünüyorum. Sevdiğim bir bölüm kendimi geliştiririm. Bana referans olabilecek birkaç tane yönetmen falanda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

Teşekkür ederim hocam. Türkçe ve Sosyal'i hallederim de şu Matematik beni zorluyor. Bir sorum daha var; TS-1 Puanını hangi YGS daha çok etkiliyor. Ben YGS-3'emi bakacağım ?

@sasa_iliç

Hocam Ankara Üniversitesi'ni düşünüyorum. Sevdiğim bir bölüm kendimi geliştiririm. Bana referans olabilecek birkaç tane yönetmen falanda var.

bu bölüm için fazla mat yapmaya gerek yok bence ygs lys sözelın iyiyse iyi bir üniye gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinema TV Kanalları..
    15 yıl önce açıldı
    Sinema TV'de HD Filmler..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.