Bildirim
Radyo Televizyon ve Sinema
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi RTS istiyorum. TS-1 Puan türünden alıyor. Sözelim iyidir fakat Matematik ve Geometriyi yapamıyorum.
Şuanda eşit ağırlıktayım. YGS'de ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Lütfen bana bir yol gösterin...
radyo tv istiyorsan ygsde türkçe sosyal ve matematikten ne kadar yüksek yapabilirsen. Lys ise bence ygsye 3 ay kala felan lys tarih coğrafya kas inşallah girersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işsiz kalmamak için iyi bir yere gitmen lazım bu bölümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Türkçe ve Sosyal'i hallederim de şu Matematik beni zorluyor. Bir sorum daha var; TS-1 Puanını hangi YGS daha çok etkiliyor. Ben YGS-3'emi bakacağım ?
@sasa_iliç
Hocam Ankara Üniversitesi'ni düşünüyorum. Sevdiğim bir bölüm kendimi geliştiririm. Bana referans olabilecek birkaç tane yönetmen falanda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe
Teşekkür ederim hocam. Türkçe ve Sosyal'i hallederim de şu Matematik beni zorluyor. Bir sorum daha var; TS-1 Puanını hangi YGS daha çok etkiliyor. Ben YGS-3'emi bakacağım ?
@sasa_iliç
Hocam Ankara Üniversitesi'ni düşünüyorum. Sevdiğim bir bölüm kendimi geliştiririm. Bana referans olabilecek birkaç tane yönetmen falanda var.
bu bölüm için fazla mat yapmaya gerek yok bence ygs lys sözelın iyiyse iyi bir üniye gidersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X