Şimdi Ara

Radyo televizyon sinema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Radyo televizyon sinema bölümü ile ilgili görüşleriniz neler? Bu bölümden mezun olan birkaç tanıdığımız bulmanın çok zor olduğunu söylüyor sizce nasıl bu bölüm

• Tanıdık yoksa max gelebileceğin yer samanyolu iletişim vs sorun varsa direk gel bana sor :) bazıları destek veriyor tamam ama bi cacık olmuyor ha dersenki ben 450+ üni kazanırım ozaman bi şansın olablir yoksa dediğim gibi tanıdık yoksa iş yok yada yerel tv de calısırsın o da asgari ücreti geçmez
  • halkla ilişkiler olabilir
  • Halkla ılıskıler? Bırı bolum hakkında ayrıntılı bılgı verebılır mı?
  • İletişim arasında tanıdık yoksa hiç olmadı halkla ilişkiler seçin aç kalmazsınız :) iş bulabilirsiniz ama diğer gazetecilikti RTS idi bunlarda tanıdık lazım yada gidin 450+ bi uniye tamam derim ama altında bi üniden başarılı olmak zor arkadaşlar dediğim ve diyeceğim gibi max samanyolu yada yerel kanal olur
    9 yıl önce açıldı
    Trident ev sinema sistemi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın dostum ben bugün biraz daha araştırdım radyo televizyon sinema istiyorsan sadece İstanbul'da bir üniversitede oku yoksa ya işsiz kalırsın ya da en fazla asgari ücret alırsın diyorlar.
    Halkla ilişkiler olabilir ama bayanların daha avantajlı olduğu söyleniyor doğru olabilir mi
  • Diksiyonun iyiyse yaparsın bu arada evet Sinema T - Radro TS istanbulda okunacak benimde tanıdık var ondan tm den sözelden gidicem tanıdık olmasa dediğim ve dediğin gibi zor ikinci senem ilk sene 396 aldık bakalım 440 alabilirsek bu sene marmara iyi olacak
  • Arkadaşlar isterseniz şu klasik rtv okuyan iletişim okuyan işsiz kalır anlayışını bir kenara bırakın.Ben rtv öğrencisi olarak bu işlerin ikili ilişkilerle döndüğünü biliyorum.Şimdi diyeceksiniz ki ee benim tanıdığım yoksa napıcam? Cevap sizin bu işi ne kadar istediğinize bağlı. Eğer dört yıl koyun gibi yatmazsanız çalışır okur gayret eder gerçekten sınıfınızdaki diğer arkadaşlarınızda daha donanımlı olursanız ki bu şartlarda bu hiç zor değil.Daha bir çok arkadaşım kamerayı sadece uzaktan gördü.Bu işin kalbinin istanbul olduğunu biliyorum ama gerçekten çok istiyorsanız kafanızda ki önyargıları yıkarak anadoludaki iletişimleride düşünebilirsiniz.Kısacası donanımlı adama kendini yetiştirmiş adama her zaman iş vardır.Okula girdiğinizde 4 yıl sonra işsiz kalıcam ne yapıcam ben diye düşünmek yerine yarın ne öğrenebilirim onu düşünün.Hayallerinizin peşinden koşun sevdiğiniz işi yapın.Memlekette zaten yeterince işini sevmeyen yaptığı işle alakası olmayan adam var zaten.Hiç olmasa burada sırf gelmek için gelen birilerinin yerine hevesli insanlar gelsin... Bu arada Selçuk Üniv.-Radyo-Televizyon'dayım.

• bu bölümleri bir hevesle yazan insanlar var ama kesinlikle arkadaşlar hiçbir şey göründügü gibi degil yine çok istiyorsanız yazın ama açıkcası sonrasında hayal kırıklıgınada uğramayı göze alın çok yüksek puanlarla girilen bir bölüm bunun sebebide biliyorsunuz sözelci çok oldugu için sözel alanda da bölüm sıkıntısı oldugu için yani puanının yüksek olması çok cazip bir bölüm oldugu anlamına gelmesin ayrıca zaten sizin yeteneginiz varsa bu bölümden mezun olmaya gerek var mı mesela basın yayın diye bir bölüm var allah aşkına gazeteci olmak için illaki bu bölümü bitirmek mi gerekmiyor çoğu gazeteciye köşe yazarına bakın mezun oldukları bölüme,hukuk,siyasal bilgiler,tarih edebiyat vs..
    birde tanıdık vs bunlar çok önemli benim arkadaşın anadolu üni basın yayın mezunu bir tanıdık vasıtasıyla iş buldu o kişide bir gazetede köşe yazarı eski miletvekiliydi şuan çalıştıgı yer bir televizyon kanalı ama yaptıgı iş nedir açıkcası bilmiyorum çok önemli bir pozisyonda olmadıgına eminim bir gazetede bir televizyonda iyi yerlere gelmek kolay degil oralarda genelde başka işler dönüyor hani bitirince şöyle şaşalı bir hayatım şöyle gelirim olacak zannetmeyin
    bu arada halkla ilişkiler yazılmış çok yakın bir tanıdıgım var yıllar önce ege üniversitesinden mezun oldu inanın şuan nerede çalışır biliyormusunuz bir su fabrikasında muhasebe elemanı olarak aldıgı maaşta 1000 tl var yok halkla ilişkiler mezunu çok var eger okuyacam diyorsanız en az 2 dil öğrenin derim
    sözel alanda en okunacak bölümler öğretmenlik ben kpss de iyi puan alırım kendime güveniyorum diyorsanız en iyi bölüm bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 24 Mart 2012; 10:49:52 >

• Sen bakma kimseye dostum. Burada kötüleyenler, asıl o bölüme girmek isteyenler Akıllarınca rakip azaltıyorlar
    Sonuç olarak iş sende bitiyor, kendine güveniyorsan düşünme yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsvrdm -- 24 Mart 2012; 12:20:27 >

Orijinalden alıntı: bsvrdm

Sen bakma kimseye dostum. Burada kötüleyenler, asıl o bölüme girmek isteyenler Akıllarınca rakip azaltıyorlar
    Sonuç olarak iş sende bitiyor, kendine güveniyorsan düşünme yaz.

Sende beyin var mı ileri zekalı arkadaşım ? 2 senedir ben bu bölümü araştırıyorum sende araştır git üniversite sor bakayım iş var mı yok mu öğren sonra konuş tamam mı !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.