Şimdi Ara

Radyo Server (sorun çözülmüştür teşekkürler ..);

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. kişisel bilgisayarımda radyo yayını için ayarlar yaptım. aşağıdaki linke tıklayıp dosyayı bilgisayarınıza indirip winamp'a açarsanız çok sevinirim. Kendi kendime bunu test edemiyorum. Yardıma ihtiyacım var

http://85.96.13.148:8001/listen.pls

çalan müzik radyo değil kendi bilgisayarımda winampda dinlediğim müziklerdir. Yorumlar ses kalitesi hız vb.. olursa çok memnun kalırım ..

Teşekkürler ..

bilginize ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 10 Aralık 2004, 20:49:03 >

• ilgilenen yokmu arkadaşlar ?

teşekkürler ..
  • ?
  • Benim eski dalgalar :) midem bulaniyor artik bunlardan birakin su pc dj'ligini yaw!
  • trgkaptan hocam konudışına böyle topic açarsan olacağı bu. herkes kafa bulur
  • yorumun için teşekkür ederim Soulfly . Ancak ben bu olayı ilk kez uyguluyorum ve yardımlaşmayı seven DH deki arkadaşlarımdan bu konuda yardım istedim olay bu. Eğer destek olmayacaksan hiç köstek de olma bari .. Asıl sana güzel bir hemde sadece bu konuda değil her konuda ..

teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 10 Aralık 2004, 19:57:29 >
  • kusura bakma citizen bir yerd ehaklısın ama bu konuyu yazacak uygun bir yer bulamadım kendi kişisel testlerim için web atasrımını yada farklı bölümlerde konu kalabalıklığı olsun istemedim o nedenle buraya açmıştım ..

Teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ses driverı vs. yok test edemiyorum. biri test etsinde konu kapansın uzamasın kavga çıkmasın.
  • Teşekkür ederim düşünmen yeterli citizen ..

Bu soruyu sorabileceğim tavsiye ettiğin bir bölüm varmı acaba?

Teşekkürler ..

Bu arada hala home editions a iis kurmayla ilgileniyorsan ben halletim başardım :)

Teşekkürler ..
  • Linke tıklıyorum bir şey olmuyor
  • şu anda tıklarmısın tekrar tıklayıp Pc ye indirmen lazım. tahmini 15-20 KB bir şey. inen şeyide winamp la açınca çamlası lazım.

Teşekkürler arkadaşım ..
  • iki defa denedim yine indiremedim
  • Kaptanım deryam açamıyorum dinleyemiyorum
  • hatayı buldum arkadaşlar. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ..

iyi çalışmalar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.