beyler radyo programı dinlemek istiyorum bu aralar.. daha önce matraxı dinledim ama her zaman güzel olmuyor, tavsiye edeceğiniz esprili bi radyo programı var mı?
Hafta sonu geldi program yok artık Yarın 16-18 arası Best Fm Serdar var. Gece 00:00-02:00 arası Lak Lak şov var. Hafta içleri Best fm : 22.oo-01.00 ARıza şov tavsiye ederim. Virgin Radiyo 18.oo-20.oo arası da Bay J
Ceyhun Yılmaz Show, Arıza Show ,Serdar yayında, Nihat Sırdar alem fm bunlar talk show olarak şu anda en iyi programlar. Birde Alemfm de Cevdet Canel var.Perşembe günleri 8-10arası canlı müzik yapıyor.O da çok başarılı. Radyo-D de pazartesi saat 8-10 arası nostalji kuşağı var.Tamamen 60-85arasını çalıyorlar, çok hoş.
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie Hafta sonu geldi program yok artık Yarın 16-18 arası Best Fm Serdar var. Gece 00:00-02:00 arası Lak Lak şov var. Hafta içleri Best fm : 22.oo-01.00 ARıza şov tavsiye ederim. Virgin Radiyo 18.oo-20.oo arası da Bay J Bende Laklak şovu tavsiye ediyorum. Cuma-Cumartesi geceleri 00.00-02.00 arasında Best Fm de oluyor.