Bildirim
radyo programı isim önerileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Saat 18:00-20:00 arasında Bay J , Power Fm'de aynen öyle bir program yayınlıyor , çok komik geçiyor , araya da birkaç müzik koyuyorlar reklam manasında , çok gülersiniz , dinleyin bence -
geyik programı değil istek ve böyle garip bilgiler verecek olan bi program mesela pabucu dama atılmak deyimininin hikayesini anlatacak bi program isim farketmez aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz mantıklı olsun yeterli -
Hocam hangi radyo kanalı ve frekans nedir?
Maksat muhabbet
Mutlu Muhabbet
Olabilir de klasik oldu galiba biras. Aklıma gelmiyor bişey. -
yok mu orjinal fikri olan arkadaşlar yahu uyduruk bi kelime de olabilir -
Mutluyla Mutlu saatler -
aksam 10:30 da baslayıp gece 02:00'a kadar devam eden matrax var hafta içi hergün alem fm 'de zeki kayahan çoşkun'un programı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 4 Şubat 2009; 17:54:22 > -
Ak Sakallı Brokoli -
akşam horozu diye bi şey geldi aklıma ama olurmu bilmem ki -
bide aklımda yol geçen hanı var -
quote:
Orjinalden alıntı: runawaylp
selam arkadaşlar akşam 8 10 arası yaınlanacak yarı müzik yarı sohbet ağırlıklı bir programa isim arıyorum orjinal isimlerininiz bekliyorum bu arada adım emre belki ona göre bi isim bulursunuz soyadım da mutlu :)
Ben program ismi, kanal ismi arıyorum anlamıştım
Üstteki mesajımı siliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X