Şimdi Ara

radyo programı isim önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar akşam 8 10 arası yaınlanacak yarı müzik yarı sohbet ağırlıklı bir programa isim arıyorum orjinal isimlerininiz bekliyorum bu arada adım emre belki ona göre bi isim bulursunuz soyadım da mutlu :)

• Saat 18:00-20:00 arasında Bay J , Power Fm'de aynen öyle bir program yayınlıyor , çok komik geçiyor , araya da birkaç müzik koyuyorlar reklam manasında , çok gülersiniz , dinleyin bence
  • geyik programı değil istek ve böyle garip bilgiler verecek olan bi program mesela pabucu dama atılmak deyimininin hikayesini anlatacak bi program isim farketmez aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz mantıklı olsun yeterli
  • Hocam hangi radyo kanalı ve frekans nedir?

Maksat muhabbet
    Mutlu Muhabbet

Olabilir de klasik oldu galiba biras. Aklıma gelmiyor bişey.
  • yok mu orjinal fikri olan arkadaşlar yahu uyduruk bi kelime de olabilir
  • Mutluyla Mutlu saatler
  • aksam 10:30 da baslayıp gece 02:00'a kadar devam eden matrax var hafta içi hergün alem fm 'de zeki kayahan çoşkun'un programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 4 Şubat 2009; 17:54:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ak Sakallı Brokoli
  • akşam horozu diye bi şey geldi aklıma ama olurmu bilmem ki
  • bide aklımda yol geçen hanı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: runawaylp

selam arkadaşlar akşam 8 10 arası yaınlanacak yarı müzik yarı sohbet ağırlıklı bir programa isim arıyorum orjinal isimlerininiz bekliyorum bu arada adım emre belki ona göre bi isim bulursunuz soyadım da mutlu :)

Ben program ismi, kanal ismi arıyorum anlamıştım

Üstteki mesajımı siliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.