Şimdi Ara

RADYO FENOMEN'DE ÇALAN PARÇA İSİMLERİ ? (874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.430
Cevap
163
Favori
1.660.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: nuri904

arkadaşlar call me again feeling so exact day falan gibi şeyler söylüyo rio falan geçiyo yardımcı olursanız kadın biri

Konuya bakarken arkadan çalmasa imkanı yok bulamazdım sözleri yanlış yazmışsın.

Hocam imzanızdaki application sizin mi? Nedir ne değildir indiresim geldi :))

Evet benim. Yeni çıkan şarkıları dinlemeyi sağlıyor. Aylık güncellemeyi planladığımdan sizin gibi şarkıları takip edenler için eski şarkılar olacaktır muhtemelen.

Dursun bakalim sonra inceler hosuma giderse indiririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcmn

http://www.youtube.com/watch?v=1eWdbMBYlH4

arkadaşlar 1:45 deki adamın sesin aynısı bi şarkıda var güzel basslı hangi radyoda cıktı bilmiyorum bilen varsa yardım etsin lutfen

arkadaslar bilen varsa yardım etsin lutfen
  • arkadaşlar bi şarkı var yabancı hareketli parça. klibinde zenciler dans ediyor felan. Değişik bi tam bombastik denilecek tarzda bi şarkıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

arkadaşlar bi şarkı var yabancı hareketli parça. klibinde zenciler dans ediyor felan. Değişik bi tam bombastik denilecek tarzda bi şarkıydı.

http://www.youtube.com/watch?v=_zCoCa6b6cU
  • Ya arkadaşlar bide şey vardı kiss me kiss me if you wanna kiss me hug me hug me love me felan diyodu bitane kadın hızlı bayaa hızlı hareketli bi parçaydı onuda bulabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkStorm12

Ya arkadaşlar bide şey vardı kiss me kiss me if you wanna kiss me hug me hug me love me felan diyodu bitane kadın hızlı bayaa hızlı hareketli bi parçaydı onuda bulabilirmisiniz.

Olabilir mi ?
  • Arkadaşlar son zamanlarda balkan müziği esintileri olan bir r&b , hiphop tarzı bir amerikan şarkısı var. Adı nedir acaba bu parçanın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar son zamanlarda balkan müziği esintileri olan bir r&b , hiphop tarzı bir amerikan şarkısı var. Adı nedir acaba bu parçanın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar son zamanlarda balkan müziği esintileri olan bir r&b , hiphop tarzı bir amerikan şarkısı var. Adı nedir acaba bu parçanın ?

Çok teşekkürler.
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Bir şarkı var klibi konserde çekiliyor sanki. Arkada vokalistleri falan var. Şarkıyı yakışıklı bir adam söylüyor. Takım Elbise giymiş ama ceket yerine yelekli takım elbise. Şarkıda i dont wanna love falan diyor nakaratta. Bugün saat 5 gibi nr1 tv de çaldı. Bulan varsa sevaba girer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Bir şarkı var klibi konserde çekiliyor sanki. Arkada vokalistleri falan var. Şarkıyı yakışıklı bir adam söylüyor. Takım Elbise giymiş ama ceket yerine yelekli takım elbise. Şarkıda i dont wanna love falan diyor nakaratta. Bugün saat 5 gibi nr1 tv de çaldı. Bulan varsa sevaba girer :)

Justin Timberlake olabilir mi sanatçı? Genelde o giyiyor dediğin tarzda, şarkı da bir ihtimal Mirrors olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

quote:

Bir şarkı var klibi konserde çekiliyor sanki. Arkada vokalistleri falan var. Şarkıyı yakışıklı bir adam söylüyor. Takım Elbise giymiş ama ceket yerine yelekli takım elbise. Şarkıda i dont wanna love falan diyor nakaratta. Bugün saat 5 gibi nr1 tv de çaldı. Bulan varsa sevaba girer :)

Justin Timberlake olabilir mi sanatçı? Genelde o giyiyor dediğin tarzda, şarkı da bir ihtimal Mirrors olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=NXtEnURrlBY

Bu geldi aklıma benim de. Hemen baktım ama yelek yok
  • quote:

quote:

quote:

Ben de baktım da harbiden yokmuş ya, çaktırma boşver
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de baktım da harbiden yokmuş ya, çaktırma boşver

Beyler ben yeleği totomdan uydurmusum sanırım berber koltuğundaydim yanlış görmüştum demek ki :) şarkı gerçekten bu siz bu işin pirisiniz ikinize de çok teşekkür ediyorum allah razı olsun :)

• merhaba arkadaslar. gece virgin radyoda rastladigim bir parca var. cok tanidik bir sarki ama isii cikaramadim. bir bayan soyluyor. su pazar gunu magazin porgramramlarinda cok kullanildini hatirliyorum nakarak kisminda aaaa fikky (nasil bir kelimeyse) give me aaa....aaa gibi bir sey vardi. play too much gibi yerler vardi. bu kadar cikarabildim yardimci olursaniz cok sevinirim

• Radyo Fenomen 100.4 ise gayet hoşuma gitti; pek kötü şarkı yok

"I'm sexy and I know it" çıktı Lao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 19 Ekim 2013; 13:39:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkıyı kaydettim yardımcı olur musunuz
    http://www65.zippyshare.com/v/97682249/file.html
  • hasan2434 H kullanıcısına yanıt
    Basshunter - Saturday
  • 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.