Şimdi Ara

RADMİN NASIL KULLANILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVDE 2 TANE MAKİNEM VAR İKİSİNE DE RADMİN KURDUM BİRİNDEN DİĞERİNE BAĞLANDIM YANİ A BİLGİSAYARI B BİLGİSAYARINA BAĞLANIYO FAKAT TAM TERSİ OLMUYO. VARMI BUNUN ÖZEL AYARLARI BİLEN VAR SA LÜTFEN YARDIM...

• isletim sistemleri neler?
  • XP PROF. BİRİNDE SP2 VAR DİĞERİNDE YOK..
  • anladigim kadariyla sp2 olan makinadan digerine baglandin?
    ama sp2 olmayan makinadan sp2 liye baglanamadin dimi???????
  • aynen öyle sp2 olandan diğerine bağlandım ama sp2 li makineye bağlanamadım
  • -masa ustunde ag baglantilarim a sag tiklayip ozellikler e gir
    -ethernet aygitini goreceksin orda onun ustune de sag tiklaip ozelliklere gir.
    -acilan yerden geli$mi$e gir ordan da Ayarlar a..
    -karşına windows guvenlik duvari menusu gelecek yukarda Özel Durumlar diye bişi var ona bas
    -açılan yerde aşağıda Bağlantı noktası ekle diye bişi olacak ona tıkla
    - cikan yerde adı yazan yere REMOTE ADMIN yaz... baglanti noktasi no ya 4899 yaz TCP yi sec
    -tamam a bas bitti olay.. duzgun bi kurulum yaptiysan sorun hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 8 Nisan 2005, 0:53:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu radmin server client mantığıylamı çalışıyo mesala ben birinde diğerine bağlanmam için illaki onun için yoksa kurulum yap bırak mı diyosunuz mesala
    bilgisayarım sağ tık özelliklerden uzak kullanıcılara izin ver falan olayı yok mu?
    Güvenlik duvarı açık olsada bağlanırmı?

Biraz daha bilgi verirseniz sevinirim ayrıca abduaty arkadaşın yazdıklarını bulamadım sp2 yüklü makine için mi yazdın onu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

-masa ustunde ag baglantilarim a sag tiklayip ozellikler e gir
    -ethernet aygitini goreceksin orda onun ustune de sag tiklaip ozelliklere gir.
    -acilan yerden geli$mi$e gir ordan da Ayarlar a..
    -karşına windows guvenlik duvari menusu gelecek yukarda Özel Durumlar diye bişi var ona bas
    -açılan yerde aşağıda Bağlantı noktası ekle diye bişi olacak ona tıkla
    - cikan yerde adı yazan yere REMOTE ADMIN yaz... baglanti noktasi no ya 4899 yaz TCP yi sec
    -tamam a bas bitti olay.. duzgun bi kurulum yaptiysan sorun hallolur.

TAMAM BAĞLANTI NOKTASI EKLEYİNCE ÇALIŞTI ARKADAŞLAR ELİNİZE SAĞLIK ÇOK SAĞOLUN...
  • Peki arkadaşlar pclerden birinde xpro +sp2 diğerinde ise win98 yüklü ise nasıl yapıcaz?Özel bir ayar yapmak lazım mı?Bi de karşı pc nin ip nosu derken internet üzerindeki ip mi oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 8 Nisan 2005, 2:34:08 >
  • yok hayır local deki bilgisayarın ip si zaten benim amacım diğer bilgisayarın masaüstüne bağlanmak dosya alıp vermek bilgisayarı kapatmak gibi işlerdi. remote desktop karşıdaki makineye bağlanınca oturum kapatıyo radmin hakikaten güzel yapmışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.