Şimdi Ara

Radius ve Ulna kemiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 4 Kasım günü sağ kol olmak üzere Radius ve Ulna kemiğim kırıldı.Omzun üç parmak aşşağısına kadar alçıya aldılar.Ulna kemiğim diğer kemiğe nazaran daha kötü kırıldı ortadan ikiye bölündü
    Her neyse benim en küçük parmağımla onun üstündekiler fazla açılmıyor birde en küçük parmağımın üst taraflarını hissetmiyorum çok sıkarsam iğne batması gibi bir acı oluyor.Arkadaşlar durumum bu kolumu eskisi gibi kullanabilirmiyim cevaplarsanız teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxfermansuraxx -- 26 Aralık 2013; 17:56:29 >

• sinir harabiyeti var mı.

bir de şu an elinde morarma var mı yoksa normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim morarma yok ilk kırıldığında şişlik vardı şimdi sol kolumla aynı görüntüsü.
  • şu sorulara ayar oluyorum arkadaş doktora gidip odun gibi duruyorsunuz soramıyorsunuz herhalde sonra gelip teknoloji sitesinin konu dışı bölümüne yazıyorsunuz akıl var mantık var kardeşim. doktor muhakkak vardır ama doktorun bile görmeden yorum yapması yanlış.

• Aty. sende haklısın ben doktora iki parmağım neden açılmıyor dedim aç kapa düzelir dedi.Burada en azından kolu kırılan arkadaşlarında yöntemlerini alarak bilgi edinmek istiyorum.
  • alçı olduğu için nereyi hissettiğini anlayamazsın ki

küçük parmağına dokunduğunda hissediyor musun? özellikle iç yarısı.

• Oraları hissediyorumda nasıl diyim parmaklarda kıl çıkar ya heh işe oraları fazla iyi hissetmiyorum ama tırnağın oraları hissedebiliyorum sence geçer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer inatçı ve geçmeyen ilaçlara dirençli ağrın olursa kolunda acilen doktora git, onun dışındaki tüm sorunların bi çaresi var. önce kemiklerin kaynasın

geçmiş olsun
  • Dovahkin öncelikle çok teşekkür ederim.Ben düzeleceğini umuyorum önceden (ilk kırıldığında kolum) hiç hissetmiyordum doktor küçük parmağıma iğne saplamıştı kanamış ben onu anca 1 gün sonra gördüm.Ve sinirlerim hasar görmüş.Demek istediğim iğneyi batırdı yeri şimdi çok çook iyi hissediyorum aynı şey azcık hissetiğim yerlerde de olur mu? sizce geçer mi arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.