< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Radar mı yedim ?

-
-
Yemişsin hocam çorluda ışıklarda 56 ile geçtin mi direkt patlıyor. Ne zaman düşer bilemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Canımız sağolsun ne kadar yemiştirim tutar olarak 😅
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben orda kavşakta 71 le geçtim diye yüzde 30 dilimden ceza yedim. 652tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam umarım o kadar değildir 😅
Benim plakaya radar cezası saat 22 civarında kesildi 01 civarında da e-devlet üzerinden e-posta ile bildirildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 13 Ağustos 2021; 23:44:57 > -
İstanbul yönüne giderken radar yok diye hatırlıyorum. Yalnızca Gölbaşı Parkından dönüşte vardı birkaç tane.
O yolda hız sınırı 50 km/s. Merkeze girişe kadar devam ediyorlar. Ardından da Ergene ilçesine kadar radar olmuyor. 110 km/s hız sınırı var o yolda da.
Ceza yeme ihtimaliniz olabilir hocam. Bize de bir kez çakmıştı. Erken ödeyince indirim oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende son birkaç aydır tam kırmızı yandığında geçiyorum duramıyorum. gizli radarlara yakalanıyorum. ama e devlette bişey çıkmıyor, sonradan hepsi ardı ardına gelir diye korkum var.
-
Baktım e devlette bir şey yok henüz
quote:
Orijinalden alıntı: farate
Baktım e devlette bir şey yok henüz2-3 hafta içerisinde düşer. ben de yemiştim o kırmızı flaşı.
hızım da yoktu ama tam yokuş bitimine 50 km sınır koymuşlar sağolsunlar.
-
Hocam bilmiyorum ki
Babam yemişti aynı gün sabah e devletteydi
Şimdi yememişim gibi oluyor seviniyorum
15 gün önce bana da flaş patladı EDS'den. Hız sınırları içindeydim ama. Ceza falan gelmedi. Daha önce aynı gün e-devlete düşmüştü EDS cezası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 14 Ağustos 2021; 11:40:17 > -
quote:
Hocam bilmiyorum ki
Babam yemişti aynı gün sabah e devletteydi
Şimdi yememişim gibi oluyor seviniyorumİsparta da sabir eds den hız cezayı yedim, 8 ay sonra geldi
Bence sevinmek için çok erken...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mart ayında Çorlu'da Toyota bayisinin orada ben de yedim o flashı, hızım 60-65 civarıydı, 5 ay oldu hala ceza gelmedi
-
Bozüyük'te de hız sınırları içerisinde ışık patlıyor ama ceza gelmiyor. Eğer hız sınırları içerisinde ışık yandiysa gelmez.
Hızlı değildim hocam 60 max o aralar
Hocam babamda yemişti aynı gün düştü bilmiyorum ya canımız sağolsun da resmen tuzak yav
quote:
Hocam babamda yemişti aynı gün düştü bilmiyorum ya canımız sağolsun da resmen tuzak yavvalla sistem değişmiştir belki. bana birkaç gün sonra bildirim gelmişti edevletten
-
O zaman gelmez
İstanbul'a doğru diyorsun. Bahsettiğin yer çorlunun içi mi yoksa e 5 üzerinde ağır bakımın orasını? Çorlu içi ise 50 km sınır E5 üzerindeki ise 70 km sınır. Eğerki hız limitleri nde iseniz korkmanıza gerek yok. Kırmızı da geçtiyseniz de ceza gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- oracal ppf yorum
- tescil tarihi ne demek
- baskı balata biterse ne olur
- 2.4 bar kaç psi
- triptonik vites
- en çok satan suv 2025
- honda fiyat listesi 2025
- ford fiesta sıfır
- skoda slavia
- sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X