Şimdi Ara

Race Driver Grid İngilizce yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Race Driver Grid oyununu indirdim ancak oyun rusça mı yunanaca mı almanca mı fransızca mı bilmiyorum garip bir dilde yazılmış

eğer bu oyunu oynayanlardan biri kullandığı ingilizce dili nete upload edebilir mi yada olan bir link gönderebilir mi

çok acil yardım istiyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzkaplan -- 29 Nisan 2009; 22:34:51 >

• ya arkadaşlar biri bi el atsaydı ya aylar yıllar geçmiş.
    zaten oyunu yükleyen ayı yazmamış rusça diye.Dilinide değiştiremiyorum bunun dil dosyalarını değiştirdim halâ rusça çalışıyor.

çözüm gösteren olursa seviniriz
  • dostum malesef kimsenin yapacagını sanmam dosya boyutları buyuk oldugu ıcın upload cok zor oluo onun yerıne yenıden ındırırsenız sızın ıcın daha ıı olur beklemektense
  • valla yeniden indirmeyide hiç gözüm yemiyor

Az önce oynadım biraz, yok kontroller çok problemli, klavyeyle olmuyor.Joyistik te yok zaten.
    En iyisimi başka bir oyuna geçmek
  • Elbette ingilizce seçeneği vardır. Regeditten deneseniz? NFS'de oluyordu.
  • Hemen İngilizcesini indir yoksa gel ben sana vereyim.
    Ankara-Cebeci
  • @VII_outLaw çok teşekkür ederim kardeşim.
    Ankara da değilim.Kocaeli deyim ya.Anca bayram da gelirim.Bayrama az kaldı ama boşver ben yeni ingilizcesini bulursam indiririm.Yada vazgeçtim gibi zaten daha eğlenceli oyunlar buldum onları oynuyorum şimdilik.Ama Braid de Rusça çıktı.
    Arıza insanlar yazmıyorlarki oyunun dilini
    Ulen zamanında " - ingilizce bilmiyorum karşılaştığım herşey ingilizce " dedim işimi görecek kadar öğrendim.
    Şimdi de ya benim şanssızlığım hep Rusça denk geliyor yada İllegal yöntemlere başvurduğumu çok belli ediyorum bi üçüncüsü Rusça öğreneyim diyorum ama harfleri bulup birleştirene kadar göbeem çatlıyo.Kril alfabesi bana göre değil onu anladım.

( @özel harekat eski kullanıcı adınmı?, arkadaşlarından birisimi)

@qabRiéL sanırım registry da yoktu ama bi daha bakıyım.

Yeni oyunlardan görüntüler ;
    Braid - Süper mario tarzında bir oyun.
     Race Driver Grid  İngilizce yama

Froggys Advanture - Süper mario tarzı

Plants vs Zombies

Şimdi Race Driver Gridde bunun Yanında oyun değil benim için (vay be ne oynardım zamanında...)
    Stunt GP

Tabi Eğlencenin kralınıda unutmamak lazım

Neyse " Tek Link " olarak ( Mümkünse iso dosyası ve en önemli zerzevatıyla birlikte ) bir adres bulursam indirebilirim bir kaç gün.İlki 3,45 GB idi 10 saate yakın sürdü inmesi.Artık yenisini beklemem o kadar 2 günde indiririm

Bu arada içimden geldi bunu da ekleyim

İftar olsa da bi balık yesek

Haydi selametle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.