Şimdi Ara

Race Driver GRID inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
36.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cysis bile 8 gb di
  • hemen almalıyım
  • araba yarışı oyunları hep ilgimi çekmiştir.

ama araba yarışı olarak en son test drive unlimited i oynamıştım.tdu yu kötülemek için değil.
    klavyede oynamak sinir bozucuydu.bıraktım oynamayı

eskiden klavye ile ne güzel oynardık .şimdi adamlar gerçekçi yaptılar oyunlarda tat bırakmadılar.
    illa ki direksiyon seti aldırtacaklar
  • - İncelemede oyunun sadece 2 modunu gördük. Oyunun en önce çıkan özellikleri çok fazla yarış tarzını içermesi ama ne yazık ki incelemede bu durum yansıtılmamış.

- Oyunun diğer bir özelliği ise similasyonla arcade arasında biryerde olması. Ancak inceleme videosunda arcade oyun severlere hitap ettiği söylenmiş. Arcade araba yarışı dendiğinde akla nfs serisi gelir. Belki NFS: Porche unleashed biraz similasyona yakın kabul edilebilir ama bu oyuna arcade demek çok ilginç. Hem video incelemesini yapan arkadaş kendisi söylemiş 'oyun kontrolleri başlarda zor gelsede zamanla alışılıyor' diye. Ve videoda devamlı kazalar gördük. Virajların neredeyse hepsinde karşı duvara bindirmişsin, nasıl arcade oyun diyorsun?

- Oyunda 500 kadar yarışçı içerisinde sıralamada ilerlemeye çalışmak çok zevk katan bir özellik.

- Multiplayerda mutlaka denenmesi gereken bir yönü. Multiplayer oynamayan oyuncular çok çok şey kaçırır.

• quote:

Sistem Gereksinimleri (Minimum):

* Windows XP/Vista.
    * Pentium 4 @ 3.0GHz ve ya Athlon 64 3000+ ya da üstü 1GB RAM.
    * Ekran kartı: GeForce 6800 / Radeon X1300 ya da üstü
    * DirectX destekli ses Kartı
    * HDD:12.5 GB Boş alan

Sistem Gereksinimleri (Önerilen):

* Windows XP/Vista.
    * Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz ya da Athlon X2 3800+ veya üstü
    * 2GB RAM.
    * Ekran Kartı: GeForce 8800 ya da Radeon X1950 ve üstü
    * Ses Kartı: Creative Sound Blaster X-Fi Ses kartı.
    * HDD: 12.5 GB boş alan

Sistem gereksinimleri ilgimi cekti..

Minimumda Intel Pentium 3.0; AMD'nin 1,9ghz islemcisine karsi...
    Onerilenise Intel Core 2 Duo 2,66ghz, Athlon X2 3800+ 2,0ghz'e eslestirilmis..

Ekran kartinda ise Geforce 8800; ATI Rodeon X1950 ile eslestirilmis...

sahsen bunu gordukten sonra beni bir gulme tuttu...
    nasil yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 9 Haziran 2008; 13:54:38 >

• sistem gereksinimleri yüksek olsa da çok güzel bir oyun.
  • sistem gereksinimleri yuksek mi? puhhaaaaaa...
    evet bir bakima oyle Intel cozumleri daha pahali...

Pentium 3,0ghz 50 dolar...
    karsiligi gelen minimum 3000+ yazilmis; 34 dolar...ve 1,9ghz... yani amd bu oyun icin 2ghzle 3ghz'i gecmis... fiyat olarak daha ucuz...

Onerilen'e bakalim...

2,6ghz Core 2 islemcileri; e4700 155$; e6700 160$; e8200 185$....
    onerilen AMD sistemi X2 3800+ ile calisiyor. kendisi 2ghz'dir... su anki fiyati 50 dolar...

ekran kartina bakiyoruz 8800 ekran karti ile oynanabiliyor bu oyun; kendisi 155dolar... ama istersen 1950Pro ile oynayabilirsin su anki fiyati 80 dolar...

AMD resmen ucuz cozum olmus burda... bu oyunu oynayacak arkadaslarin ozellikle AMD kullanacaklarini soyleyebilirim..

Intel icin gercekten yuksek gereksinimler var evet ama ucuz bir AMD sistemle olayi bitirebilirsin...
  • Gta4 de akşama doğru oluşan renk tonu ile aynı grafiklere sahip olan bir oyunun grafik notunun 9 alması bence yerinde bir karar olmamış.Çevresi gta4 gibi olan araç modellemesi gta4 den biraz daha iyi olan grid bence grafikden ancak 8 puan alır.Sesleri ise en fazla 7 verirdim.Çünkü araç sesleri birbirine çok benziyor.Mesala amerikan arabası ile avrupa menşeili bir arabanın motor sesleri çok farklıdır,Ama bunda birbirine çok yakın olmuş.Kontrolleri ise dirtden biraz daha iyi olmasına rağmen yine berbat derecede kötü.Bir araba 200 ile viraj dönmemeli.Çok kolay döndüğümüz virajlar belli bir zaman sonra oyundan sıkılmamıza sebeb olacaktır.Pistler gerçeğinden çok dar tasarlanmış.Bu da onlarca aracın birbirine girmesine sebeb oluyor.Yani kısacası oyun çok tek düze hazırlanmış.Belkide 1 senede oyunu geliştirdikleri için az pist ve az araç var.Oyun full bir oyun olmasına rağmen çok az pist var.Araç sayısı ise demo dediğimz ve bu yüzden dolayı notu kırılan gt5p den daha az.Bence bu oyunun genel not ortalaması 7 7,5 arası olmalıydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Gta4 de akşama doğru oluşan renk tonu ile aynı grafiklere sahip olan bir oyunun grafik notunun 9 alması bence yerinde bir karar olmamış.Çevresi gta4 gibi olan araç modellemesi gta4 den biraz daha iyi olan grid bence grafikden ancak 8 puan alır.Sesleri ise en fazla 7 verirdim.Çünkü araç sesleri birbirine çok benziyor.Mesala amerikan arabası ile avrupa menşeili bir arabanın motor sesleri çok farklıdır,Ama bunda birbirine çok yakın olmuş.Kontrolleri ise dirtden biraz daha iyi olmasına rağmen yine berbat derecede kötü.Bir araba 200 ile viraj dönmemeli.Çok kolay döndüğümüz virajlar belli bir zaman sonra oyundan sıkılmamıza sebeb olacaktır.Pistler gerçeğinden çok dar tasarlanmış.Bu da onlarca aracın birbirine girmesine sebeb oluyor.Yani kısacası oyun çok tek düze hazırlanmış.Belkide 1 senede oyunu geliştirdikleri için az pist ve az araç var.Oyun full bir oyun olmasına rağmen çok az pist var.Araç sayısı ise demo dediğimz ve bu yüzden dolayı notu kırılan gt5p den daha az.Bence bu oyunun genel not ortalaması 7 7,5 arası olmalıydı.

konsolcu deiilmisinizz ah sizz varya..herşeyi kusursuz istersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: santanio

oyun gerçekten güzel ama gamepad ve direksiyon tanımayan bir oyun yapmışlar logitech rumbleped 2 kullanıyorum ve oyun tanımıyor şaka gibi momo yu da tanıtamayanlar varmış böylesine bir oyunu nasıl bu şekilde çıkartıyorlar hayret ediyorum. xp ve vistada denedim çalışmıyor. klavyeden araba yarışı oynamıcağıma göre patch ile düzeltene kadar kenarda duracak bir oyun. codemasterın bu olayı atlaması yakışmadı....

customda tusları değiştirmen gerekiyor ozaman gamepadin tşlarını atayabiliyorsun benim snopy gamepadi bile tanıdı oyun
  • hodolomax, valla ben de bu incelemeyi yapanların konuşmalarına takmış durumdayım. Aynen dediğin gibi at koşturuyormuş gibi konuşuyorlar, vurguları da bir acayip cümle sonlarında. Okudukları besbelli. Hiç doğallık yok. Ve işin garibi, hepsi de aynı şekilde konuşuyor. Benzer yabancı sitelerdeki anlatan abileri örnek almalılar biraz.
  • oyun g25 hemen tanıyor ama x 1950 pro ile olmuyor sürekli takılıyor bence 8800 bu işi bitirir gerçekten ea tahtına göz dikmiş durumda codemaster bu yarış ii ama bir yandan cep yakan bir yarış şimdi bu x 1950 proyu ne yapmalı sürekli takılıyor
  • Oyun fena degil. Arcade bir oyun GRID.. Dirt gibi bunda da araçlar kütük gibi hareket edebiliyor, gerçekçi tepkiler vermeyebiliyor. çok az araç ve pist var. Hasar güzel ama bir Burnout etmez bence. En kötüsü ise sesler. Uzun süredir bu türdeki hiçbir oyunda bu kadar kötü ses efektleri görmedim. 8 puan verilir daha da üstünü haketmez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: After_Dark

Güzel bir İnceleme olmuş ellerine sağlık NFS yeni bir oyunu Çıkıncaya kadar İdare edicek bir oyun diye biliriz

Ne NFS'si ya :)

NFS efsanesi benim gözümde bitmiştir.
    Codemasters'ın yarış oyunlarını uzun süredir oynuyorum. Toca ve RaceDriver'la çok iyi işler yapıyorlardı ama çoğu simulasyon tadındaydı.
    Artık yavaş yavaş Arcade'e çekmeye başladılar. Bundan sonra Codemasters'ın adı duyulur yarış oyunlarında
  • bu güzel inceleme için teşekkür ederim.Pro street felaketinden sonra oynayacak oyun bekleyen arkadaşlara ilaç gibi gelecektir.
  • seslere 8.5 biraz fazla olmuş onun dışında güzel inceleme
  • hataları geri alma nasıl oluyor arkadaşlar?

Not: f12 tuşu ile sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 10 Haziran 2008; 13:09:18 >
  • f2 ile gerip alıp f12 ile başlatıyorsun
  • Oyunun tanıtımı çok güzel olmuş. O yönden teşekkür ederim.

Pro street gibi bi hayal kırıklığından sonra bu oyun sanırım yaraları sarar. EA Sports
    sanırım hatasını anlamıştır.

Herneyse; oyunda hasar olayı ve kaza sonrasında yerde kalan araç parçalarının 3-4 tur sonra bile
    yerde duruyor olması, oyuna daha bir gerçekçilik katmış. ve efsane haline gelen Le Mans yarışlarının
    gerçek anlamda 24 saat sürüyor olması oyun tutkunlarından tam not alacaktır kanaatindeyim..
  • Sizde inceleme de birşey bulmasanız olmuyor değil mi? İzleyin, ileride daha iyi olacaktır kesinlikle. Bunlar ilk oyun incelemeleri sayılır.

İnceleme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.