Şimdi Ara

Race Driver Grid cozum ıstıyorum artık lutfen bır bakın???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oyunda sureklı exe hatası alıyorum herseyı denedım pc format attım oyunu defalarca yenıden kurdum denemedıgım crack kalmadı ama yok:( oyun sadece 98 modunda calıstırılınca hata vermıyor ama o zaman goruntu cok foss oluyor oyunun bı anlamı kalmıyor xp kullanıyorum Bırı bı cozum yazsın lutfen yardımlarınınz ıcın sımdıden tskler.



  • Kaspersky kullanıyosan ondan kaynaklanıyordur, o zaman oyunun kısayoluna sağ tıkla->özellikler->hedef yazan yerin sonnuna (bir boşluk bırak) -novirtual yaz, eğer sorun kaspersky ise çözülür.
  • bize bir hata fotosu çek birde sistem özelliklerini yaz....yardımcı olmaya çalışalım....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: #FireLord#

    bize bir hata fotosu çek birde sistem özelliklerini yaz....yardımcı olmaya çalışalım....

    Normal bır exe hatası ıste grid exe bır sorunla karsılastı kapatılması gerekıyor dıyor sistemim q6600 asus striker 2 formula 2 gb ram 8800gt ekran kartı vs vs sıstemım yeterlı suan pcde oyundan baska hıcbır program yok daha yenı kurdum pc yı kasper fln yok yanı
  • Bu sorun online profil oluşturunca oluyor sanırım. Oyunu 1.2 versiyonuna güncelle ve online modu açma derim. Online kullanıcı yaratınca aynı sorun bende de olmuştu. Online oynayanlar da aynı sorundan yakınıyorlar
  • Bende neden bu sorun yok.? bence full güncel xp buna neden oluyor, ben xp'yi güncellemiyorum(tabi benim fikrim).
  • Beyler Sonunda Cozumu buldum aynı sorunu yasayan baska arkadaslar varsa drıverı degıstırsın ben 175.19 kullanıyordum degıstırdım suan 177.89 var hıc hata vermedı saatlerdır oynuyorum yardımlarınız ve ılgınız ıcın tskler kolay gelsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukiyanen -- 15 Ağustos 2008; 20:44:49 >
  • Arkadaşlar oyun mükemmel bütün yarışları bitirdim en alt kadaemede 3-5 tanr kaldı en üstteki yarışı bile açıp bitirdim team bir listede 1. diğerinde bu 24 hours olanlarını genelde atlıyorum tam amaç nedir hep aynı pist sürede uzun bunalıyorum o değişmiyormu ? yarışmammı lazım sezon 30 lara geldi ama hala çıkıyor hep aynı yarış yaw neyi yanlış yapıyorum



    ozzzy222
  • 24 dk. sürüyor yarış. Ama 24 saat mantığıyla ilerliyor. Yani bir müddet sonra hava falan kararıyor. 24 saat dolduğunda kendi sınıfında lider durumdaysan yarışı kazanıyorsun.



    Rampage
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozzzy222

    Arkadaşlar oyun mükemmel bütün yarışları bitirdim en alt kadaemede 3-5 tanr kaldı en üstteki yarışı bile açıp bitirdim team bir listede 1. diğerinde bu 24 hours olanlarını genelde atlıyorum tam amaç nedir hep aynı pist sürede uzun bunalıyorum o değişmiyormu ? yarışmammı lazım sezon 30 lara geldi ama hala çıkıyor hep aynı yarış yaw neyi yanlış yapıyorum


    Ben de ilk başlarda Le Mans yarışlarına praya ihtiyacım olduğu için katılırdım ama bir süre sonra dediğin gibi insan sıkılıyor. Ayrıca LMP1 ve LMP2 kategori araçlarının kontrolü de hayli zor. Özetle, atla gitsin Le Mans yarışlarını bu saatten sonra paraya ihtiyacın yoktur sanırım.



    Cocker




  • bence oyunun en iyi modu le mans yarışları, sadece para değil, pilotlar sıralamasındaki yerinizide etkiliyor, ayrıca oyunun en iyi araçları le mans da bknz audi r10 . atlamayın bence.



    Silver_Sky
  • asıl zevkli olan yarışlar le mans yarışları bencede atlama



    Okisht
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheraFlu

    asıl zevkli olan yarışlar le mans yarışları bencede atlama

    yahu 100000 euro felan war para olarak bütün arabalarıda aldım yaw hep birinci oluyorum sıkıyor öne geçince zaten seni geçemiyorlar :) e listede birinci yim zaten oyun bittimi yani



    ozzzy222
  • 24 dk falan sürmüyor..oda fake anasını satim..saniyeler hiç o kadar hızlı mı gidiyor hiç dikkat etmediniz mi..Herkes 24 saat yarışları 24 dk diyor..Herken bi tuhaf..24 dk deel 10 dk bile sürmüyorr..



    Gunwane
  • Arkadaşım bende sana çok teşekkür ediyorum bende kara kara düşünüyordum nedir problem diye son anda senin yazını gördüm ve driverleri kaldırım söylediğini kurdum bende de sorunsuz çalışıyor şuanda teşekkürler...
  • Arkadaşlar grid oyunun patch lerini yüklemek istiyorum ama böyle bir uyarı geliyor.Bunu nasıl çözebilirim acaba.Oyunu oyn arken arada bir görüntüde anlık ağırlaşmalar oluyor.Belki bu yamalar bunu çözebilecek ama yükleymiyorum..???

     Race Driver Grid cozum ıstıyorum artık lutfen bır bakın???



    PatriotTeam
  • oyun yüklü görünmüyor sanırım ancak 1.2 yi kurmak için 1.1 gerekmiyor oyunu tekar kurmayı dene . 1.2 yaması anlık yavaşlamarı düzeltmiyor malesef, daha çok multiplayer kısmı için yapılmış düzeltmeler var.



    Silver_Sky
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gunwane

    24 dk falan sürmüyor..oda fake anasını satim..saniyeler hiç o kadar hızlı mı gidiyor hiç dikkat etmediniz mi..Herkes 24 saat yarışları 24 dk diyor..Herken bi tuhaf..24 dk deel 10 dk bile sürmüyorr..

    11 DAKİKA FELAN SÜRÜYOR ÇOK SIKICI HEP 1. OLUYORUM



    ozzzy222
  • Tabi birinci olursunuz.Açıyonuz kolayda oyunu sonra ol birinci .Sizi gidi şemsi paşa pazaşında sesi büzücesiceler sisi.Açında bi zorda oyunu meleyin bakıyım.



    iluvatar30
  • Bu anlık yavaşlama problemi sadece bende olmuyordur değil mi,oyundan mı kaynakanıyor



    PatriotTeam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.