Şimdi Ara

RA2 NETWORK (LAN)BAGLANTI Ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 TANE PC VAR EVIMDE REDALERT 2 YUKLU BU OYUNU SERVERDE OYNAMAK ISTIYORUZ FAKAT DIYER OYUNLAR GIBI BU OYUNDADA NETWORK A GIRMEK ISTIYORUM VE OYUNU SERVER DEN ARKLARLA OYNAMAK ISTIYORUM AMA NETWORK TIKLAYINCA GIRMIYOR OPTIONS AYARLARINDAN NETWORK AYARINI GORDUM SOKET NUMARASI VAR BIRDE IP NUMARASI VAR SIMDI NE YAPMAM GEREKIYOR IP NOSUNU BILMIYORUM NASIL BIR SERVER KURSAMDA OYNASAM BEN BU OYUNU INTERNET CAFEDEN ALDIM YANI ONLAR OYNAYABILIYORLAR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN ARKADASLAR NEDFOURSPED 2 UNDER GRAUND OYNUYORUM HIC BASIM AGRIMADAN MIDDOWN MADNES OYNUYORUM AGEOF EMPIRES 3 OYNUYORUM AMA REDALERT 2 AGDA KURUP OYNAYAMIYORUM

• biz de oynamak için çok çalışmıştık ama zannedersem ip numaralarını değiştirmen gerekecek.yani oyunun ilk başta seçmiş olduğu (20.156.... türü birşey) onu değiştireceksin ozaman oluyor....
  • nasıl deyıstırırız kafama gore ip numarasımı yazıcam yazmıyacaksam ip nosunu nasıl buluıcam
  • şimdi bu yazdıklarım sırsıyla yap
    ağbağlantılarım sag tuş özelliklere gir yerel ağ baglantısı sag tuş özeliklre gir
    microsoft agları için istemci isaretli olsun yukleye gir cıkan ekranda iletişim kuralları ekle gir
    cıkan ekranda en alltadi ipx/spx var onu işaretle tamam de... biraz soluk lan bir bardak su falan iç
    cıkan ekranda NWlink ipx/spxnet bios var ona tıkla ozelliklerine gir cıkan sayfada cerceve türü var onu ethernet 802.2 yap alltaki bolcana sıfır olan yere 00000001 bu rakamları yaz ve tamam diyerek burdan cık RA2 multi oynayabilirsin

eger yapamasan pm at cepten ulaş karşılıklı yardım edebilirim

• apocal dedıgını yaptım evet sımdı oyunda network gırıyorum ama pcler bırbırını gormuyor optıonsta network ayarları var ordamı bı ayar cekmem gerekıyor nedır acaba
  • yokmu yardım eden bakan okuyan oynayan
  • apocalypse'nin yazdığını yaptıysan (ipx yükleme)
    başlat/çalıştır cmd yaz dos penceresi açılınca bunu yazıyorsun "ipxroute config"
    listede hamachinin karşılığında yazan (node başlığı altındaki) rakamları not et.
    ve options/network ayarlarında Lan settings başlığındaki network card bölümünde not ettiğin numarayı seç.
    Artık odada birbirinizi görmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Alerti kurarken ayrı ayrı cd keyler kullan.Cd keyler aynı olursa çakışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.