Şimdi Ara

R9 290X TRI-X ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce R9 290X TRI-X ekran kartı aldım.anakartım ASUS M5A99X EVO R2.0.işlemcim fx8350.harddiskimde sata ve ram 8 gb.

Problem şu şekilde başladı.Ekran kartının gpu ayarları ile oynarken catalyst control center kasma yaptı ve bir anda ekranda geçiş çizgileri oluşmaya başladı.
    Programı silip kaldırdım sorun ortadan kalktı.
    Ancak sabah pc yi tekrar açtıgımda gene aynı sorunla karşılaşıp bi reset daha attım sorun düzeldi.
    Daha sonrasında kasayı açıp ekran kartının slottan cıkartıp tekrar yerine takıp driverını yeniden kurdum.
    Fakat anlamadıgım bir nokta var.bu sistemde far cry 4 ve crysis 3 gibi oyunlarda fps 20 ye kadar düşüyor.sorun karttamı yoksa sistemle ilgili bir sıkıntımı var çözemedim
    Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? şimdiden teşekkürler.

• Gpu ayarlari ile oynama derken oc mu denedin karta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece oyunların kasmasını istemedigim için bi kaç tık üste almak istedim kartı.bildiginiz oyunlar kasıyor.
  • varmı bir bilgisi olan acaba
  • Tamamen işlemciden kaynaklanan kasma diye düşünüyorum, ayni kartın OC modelini 4790k ile kullanıyorum ( gpu + cpu da oc yok ) .

Crysis oynamayalı baya olmuştu , Origin de 2,99 Euro kampanyasını görünce aldım . Multi si fena değilmiş :)

• 8350 yetersizmi yani?
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    hemen işlemciye suç bulmayın bende 8350 ile 780 kullanıyorum hiç bir durumda 20 fps görmüyorum darboğaz yapsa bile ki belki çok az bir miktarda yapabilir 290x olduğu için ama o kadr düşmesi imkansız sizin söylediğiniz 8350ye çamur atmaktan başka birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 14 Aralık 2014; 20:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runchy

8350 yetersizmi yani?

Başka açıklamasaı varmı sence ? Ekran kartın benimki ile ayni . Ram de yeterli . Anakartında orta derece fena değil . Geriye birtek cpu kalıyor .

Tabi ekran kartı sorunluysa ayrı mesele .
  • yeni aldım daha işlemciyi ve ben işlemcide sorun oldugunu düşünmüyorum.
  • O karta o işlemci darboğaz yapar, 2x2 = 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

hemen işlemciye suç bulmayın bende 8350 ile 780 kullanıyorum hiç bir durumda 20 fps görmüyorum darboğaz yapsa bile ki belki çok az bir miktarda yapabilir 290x olduğu için ama o kadr düşmesi imkansız sizin söylediğiniz 8350ye çamur atmaktan başka birşey değil

peki , kusura bakmayın . Amacımız saygısızlık yapmak değildi .

Umarım siz arkadaşa daha profesyonelce yardım edebilirsiniz .

Saygılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

O karta o işlemci darboğaz yapar, 2x2 = 4

nerden vardın bu konuya kardes?
  • Runchy R kullanıcısına yanıt
    bana sanki kartta sorun varmış gibi geldi ya driverdan kaynaklı bir sorun var yada kartta bir sorun var driverları silip tekrar yükleyin bir olmadı kartı garantiye yollayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 14 Aralık 2014; 20:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

bana sanki kartta sorun varmış gibi geldi ya driverdan kaynaklı bir sorun var yada kartta bir sorun var driverları silip tekrar yükleyin bir olmadı kartı garantiye yollayın

dediklerini yaptım hacı bi kaç kere.acaba windows8 mi kursam.
    onla alakalı olduğunu snamıyorum ayarlarla oynarken karta zarar vermiş olma ihtimalin var çok fazla bir bilgim yok bu konuda ama bana öyle düşündürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runchy

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

O karta o işlemci darboğaz yapar, 2x2 = 4

nerden vardın bu konuya kardes?

Dahili bileşenler kategorisine girdim direk konu çıktı karşıma kardeş?
    Amd 'nin yeni driverını denediniz mi?
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    ahaha nerden vardın bu kanıya olucaktı.cidden anlamsız geliyo bana.internetten videolar izliyorum 8350 ile millet harikalar yaratıyo 60 70 fps alıyo crysisden falan.karttamı problem var neyde problem var anlamakta güçlük çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Amd 'nin yeni driverını denediniz mi?

kart güncel şu anda
  • an itibari ile crysis ultra ayarlarda 20 fps.far cry 4 30 fps.
    bu ekran kartı sanırım çöp?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.