Şimdi Ara

R9 280X Vapor-X vs Vapor-X Tri-X vs Toxic(toxic alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ARKADAŞLAR TOXIC ALINDI,AMA PC TAM MASAÜSTÜNÜ GÖRECEKKEN KAPANIYOR.DRIVER ILE İLGILI BİR SORUN SANIRIM.FORMAT ATIP KONUYU İNCELEMEYE ÇEVIRECEĞIM :)

Evet arkadaşlar ben kararsız kaldım bugünlerde Ekran kartı alacağım ama GTX770'i kafamdan eledim kısa zaman önce,lütfen neden eledin demeyin veya GTX770 önerecekler yorum atmasın asıl konuya odaklanmanızı istiyorum.

Bu 3 Ekran Kartından hangisini almalıyım ? Aradaki farkları biliyorum ama yine kararsızım Üstadlar,arkadaşlar yardım !

R9 280x Vapor-X
    R9 280x Vapor-X Tri-X
    R9 280x Toxıc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 6 Temmuz 2014; 12:58:29 >

• Vapor-x Tri-X tercihimdir.

6000/1100 mhz
  • 280x ler arasinda

1.toxic
    2.vapor x
    3. Vapor x trix

Toxic almani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfylmz08 -- 2 Temmuz 2014; 20:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxic en iyisi ama elpida remlileri piyasaya sürülmüş hynix bulmaya calıs.

• Meriç bir yanlışın olmasın 6400 MHz Bellek hızı olması lazım
    Mustafa kardeşim neden Vapor-X Tri-X modelini sona koydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Meriç bir yanlışın olmasın 6400 MHz Bellek hızı olması lazım
    Mustafa kardeşim neden Vapor-X Tri-X modelini sona koydun

Şu an reyonda duran ürünlerin arasından baktım Kaç Mhz olduğuna boost teknolojisi ile o kadar yüksek bir mhz'ye çıkıyor diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Toxic en iyisi ama elpida remlileri piyasaya sürülmüş hynix bulmaya calıs.

Onu nasıl anlıycam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trix de

Backplate yok,fanlari yagli fan vaporda bilyeli fanlar var
    Trixe gore vaporda daha kaliteli bilesenler kullanilmis.

Benim bildiklerim bunlar yanlisim varsa duzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

Vapor-x Tri-X tercihimdir.

6000/1100 mhz

TRI-X voltajsız 1100 mhz'e çıkıyor o şekilde kullanıyorum, bellekler Hynix ama veriyolu 512 bit olduğundan fazla oc yapma gereği duymadım, onu da 100 mhz arttırdım bellek bant genişliği yeterince yüksek çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Temmuz 2014; 21:33:31 >
  • Fiyat farkı yok gibi benceToxit alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 2 Temmuz 2014; 21:32:10 >
  • OC için Toxic en iyisi ama soğutmada Vapor-x Tri-x daha iyidir.Uzun süre ben de araştırmıştım.

• brsaltnc,Vapor-X'lerin normal fiyatı 870 TL.Onlarda farklı gözüküyor şu an ama fiyatları öyle :)
    scutaro,Kardeşim kart 384 Bit .
    malicalik13.OC yapmayacağım orası kesin.
  • 2 fanlı vaporx pcb koruması var o zaman daha iyi seçenek bence
  • vapor-x ;)
  • Arkadaşım bak cidden araştırmasını yaptım eğer kartım iade alınsaydı ben de bu kartlardan birini alacaktım. OC yapmam demişsin öyleyse Vapor-x Tri-x alman en iyisidir. Üstündeki soğutma aynen Toxic'tekinin Vapor Chamber soğutmalısı ve Vapor-x dediğimiz kart basit ve eski bir kart. HD 7970 Vapor-x ile aynı ve avantajları özel PCB kullanması ve arka plakası olması. Zaten OC yapmayacağın için PCB çok da önem taşımayacaktır arka plaka da bence soğutmadan önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

vapor-x ;)

Sen Vapor-X almıştın,kart nasıl ?
  • Hocam ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden direk vapor-x i alırdım on numara kart yapmışlar tasarımı soğutması performansı muhteşem ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Hocam ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden direk vapor-x i alırdım on numara kart yapmışlar tasarımı soğutması performansı muhteşem ;)

Performansı bir tık aşağı sanırım diğerlerinden,o yüzden karar veremiyorum :)

• Diğerlerinin 3 fan olması dışında bir artısı yok benim düşüncem tabi yinede siz bilirsiniz toxic ile vapor-x arasında bir tercih yap ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.